Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shearforce

12 Eylül 2007; 22:20:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet ben de 220 liraya almıstım mf3220yi. gerçekten basarılı bir ürün hele ki bu fiyata.. yine olsa bunu seçerdim heralde.. hız, kalite hepsi çok çok tatmin edici..

shadow006

13 Eylül 2007; 1:13:05 

quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
Çok teşekkür ederim, sorun çözüldü, ama uğraştırdı uzun süre.5 kere yoğun temizleme yaptım, olay bitti.

Yazdıklarımın bir faydası olduysa ne mutlu bana, Anlaşılan Yoğun temizleme fonksiyonuyla açılmayacak tıkanıklık yok. Gelecekte bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için düzen olarak haftada bir renkli A4 çıktısı almayı unutma.

Arkadaşlar DVD kapağı basmak için hangi marka kağıdı kullanıyorsunuz.? Hp photo paper kullandım yoğun mürekkepli bölgelerde kağıt mürekkebi tam olarak emmiyor.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
cremisiastro

15 Eylül 2007; 2:07:32 

Piyasada 430 ytl civarındaki canon mf3220 yazıcı+tarayıcı+fotokopi sadece 199 ytl bu fiyata kaçırmayın...

DARTY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cremisiastro -- 16 Eylül 2007; 2:07:18 >

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
cremisiastro

19 Eylül 2007; 0:44:09 

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
Fatsalı_tamer

20 Eylül 2007; 23:26:22 

quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

mp 510 modelinde ciss sistemi var ama türkiye de bu satışı yapan herhangi bir firma yok yani sonuç olarak ciss sistemini bu modelde kullanamıyorsun.
Kartuş dolumunu anca kartuşlar bitmeden sağlayabilirsin.

C4180 modelinide kartuş dolumu olarak kullanabiliyorsun.

Benim tavsiyem sana Canon Mp 460 modeli 2li kartuş kullanıyor ve bunlar chipsiz kartuşlardır...
Kartuş dolumundada sıkıntı yaşamadan baskı almaya devam edebilirsin...

Aralarındaki farklar şöyle:

C4180:4800x1200dpi baskı kalitesi 4 pl damlacık boyutu
Mp460:4800x1200dpi baskı kalitesi 2 pl damlacık boyutu

BASKI KALİTELERİ AYNI AMA RESİM BASKISINDAN DAMLACIK BOYUTU ÖNEMLİDİR ÇÜNKÜ O PİKSELLERİ KAĞIDA DAMLALAR ATIYOR DAMLALAR NE KADAR UFAK OLURSA O KADAR DAHA FAZLA BASKI ALIRSIN.CANON 2 PL DAMLACIK BOYUTUYLA HEM AZ TÜKETİLEN BİR SARF MALZEMESİ HEMDE DAHA KALİTELİ RESİM VE DÖKÜMAN BASKILARI ALABİLİYORSUNUZ....

C4180:1200X2400dpi tarama kalitesi
MP460:1200x2400dpi tarama kalitesi

MP460 modelinde z-lid kapak olduğu için kalın bir kitabın taramasınıda yada fotokopisini rahatlıkla yapabilirsiniz.C4180 modelinin kapak sistemi buna uygun değildir.

C4180:Dijital bir ekran,resim için ayrı kağıt tepsisi,hafıza kart girişleri
MP460:Dijital ekran,Üstten besleme,Hafıza kart girişleri,Picbridge özelliği sayesinde hem telefon hem dijital fotoğraf makinasından direkt baskı,Blutooth desteği sayesinde kablosuz baskı alabilme özelliği...

BİRBİRİNE DENK DİYEBİKCEĞİMİZ ÖZELLİKLER CANON MP 460 YİNE DAHA PERFORMANSLI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.PİCTBRİDGE VE BLUTOOTH ÖZELLİĞİYLE

C4180:Siyah kartuşu:7ml Renkli kartuşu:5 ml
MP460:Siyah kartuşu:16 ml Renkli Kartuşu:12 ml

ml:içersindeki mürekkeb miktarı anlamına gelmektedir.

BASKI ADETLERİNDE YAKLAŞIK 2 KATLIK FARK VAR.

SONUÇ:YAZICILARDAKİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK KARTUŞLARDIR BURDA CANONUN EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ÖNEMLİ OLAN KARTUŞ DOLUMU TABİKİDE ÇOK BASİT BİR KARTUŞ DOLUMU VAR MP 160 VE 180 MODELLERİYLE AYNI KARTUŞU KULLANIYOR DEFALARCA DOLUM YAPTIK BİR SORUN ÇIKARMADI.FORUMA BAKARSAN DOLUM HAKKINDA ANLATIMLI OLARAK YARDIMCI OLACAK TOPİCLER VAR.RESİM BASKISINDA YİNE DAMLACIK BOYUTUNUN UFAK OLMASI KALİTEYİ ORTAYA RAHATLIKLA ÇIKARIYOR.ŞİDDETLE MP460 MODELİNİ ÖNERİYORUM

Cremiastro bi cvp veren arkadaşım söylediğin modeli anladım da kafama takılan bi soru kaldı senin bu doldurma dediğin dışarda 5ytl ye yapılan dordurtma mı, yoksa şırınga gibi bi aletle kartuştaki delikten kullanıcının kendi yapabildiği doldurma mı, yada ciss gibi bi sistem mi??MP 460 hakkında aklımdaki tek soru bu...

arkadaşım 2 seçeneğin var ya dışardan 5 liraya doldurursun yada evde kendin şırınga gibi bir aletle doldurursun seçenek senin ciss yöntemi yoktur...

Benim sorduğum bu önerdiğin mp460 da şırınga ile doldurma var mı ve sağlıklı mı biraz blgi verirmisin???

ufuk33

21 Eylül 2007; 15:10:06 

Arkadaşlar mp600 ün kartuşları doldurulabiliniyor mu? Makinayı kullanan ve bilen arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim.

YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ
Fatsalı_tamer

21 Eylül 2007; 16:01:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

mp 510 modelinde ciss sistemi var ama türkiye de bu satışı yapan herhangi bir firma yok yani sonuç olarak ciss sistemini bu modelde kullanamıyorsun.
Kartuş dolumunu anca kartuşlar bitmeden sağlayabilirsin.

C4180 modelinide kartuş dolumu olarak kullanabiliyorsun.

Benim tavsiyem sana Canon Mp 460 modeli 2li kartuş kullanıyor ve bunlar chipsiz kartuşlardır...
Kartuş dolumundada sıkıntı yaşamadan baskı almaya devam edebilirsin...

Aralarındaki farklar şöyle:

C4180:4800x1200dpi baskı kalitesi 4 pl damlacık boyutu
Mp460:4800x1200dpi baskı kalitesi 2 pl damlacık boyutu

BASKI KALİTELERİ AYNI AMA RESİM BASKISINDAN DAMLACIK BOYUTU ÖNEMLİDİR ÇÜNKÜ O PİKSELLERİ KAĞIDA DAMLALAR ATIYOR DAMLALAR NE KADAR UFAK OLURSA O KADAR DAHA FAZLA BASKI ALIRSIN.CANON 2 PL DAMLACIK BOYUTUYLA HEM AZ TÜKETİLEN BİR SARF MALZEMESİ HEMDE DAHA KALİTELİ RESİM VE DÖKÜMAN BASKILARI ALABİLİYORSUNUZ....

C4180:1200X2400dpi tarama kalitesi
MP460:1200x2400dpi tarama kalitesi

MP460 modelinde z-lid kapak olduğu için kalın bir kitabın taramasınıda yada fotokopisini rahatlıkla yapabilirsiniz.C4180 modelinin kapak sistemi buna uygun değildir.

C4180:Dijital bir ekran,resim için ayrı kağıt tepsisi,hafıza kart girişleri
MP460:Dijital ekran,Üstten besleme,Hafıza kart girişleri,Picbridge özelliği sayesinde hem telefon hem dijital fotoğraf makinasından direkt baskı,Blutooth desteği sayesinde kablosuz baskı alabilme özelliği...

BİRBİRİNE DENK DİYEBİKCEĞİMİZ ÖZELLİKLER CANON MP 460 YİNE DAHA PERFORMANSLI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.PİCTBRİDGE VE BLUTOOTH ÖZELLİĞİYLE

C4180:Siyah kartuşu:7ml Renkli kartuşu:5 ml
MP460:Siyah kartuşu:16 ml Renkli Kartuşu:12 ml

ml:içersindeki mürekkeb miktarı anlamına gelmektedir.

BASKI ADETLERİNDE YAKLAŞIK 2 KATLIK FARK VAR.

SONUÇ:YAZICILARDAKİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK KARTUŞLARDIR BURDA CANONUN EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ÖNEMLİ OLAN KARTUŞ DOLUMU TABİKİDE ÇOK BASİT BİR KARTUŞ DOLUMU VAR MP 160 VE 180 MODELLERİYLE AYNI KARTUŞU KULLANIYOR DEFALARCA DOLUM YAPTIK BİR SORUN ÇIKARMADI.FORUMA BAKARSAN DOLUM HAKKINDA ANLATIMLI OLARAK YARDIMCI OLACAK TOPİCLER VAR.RESİM BASKISINDA YİNE DAMLACIK BOYUTUNUN UFAK OLMASI KALİTEYİ ORTAYA RAHATLIKLA ÇIKARIYOR.ŞİDDETLE MP460 MODELİNİ ÖNERİYORUM

Cremiastro bi cvp veren arkadaşım söylediğin modeli anladım da kafama takılan bi soru kaldı senin bu doldurma dediğin dışarda 5ytl ye yapılan dordurtma mı, yoksa şırınga gibi bi aletle kartuştaki delikten kullanıcının kendi yapabildiği doldurma mı, yada ciss gibi bi sistem mi??MP 460 hakkında aklımdaki tek soru bu...

Yani mp460 da şırınga dolumu için özel delik var mı cremiastro????Hani bazı modellerde varmış ya....

ufuk33

21 Eylül 2007; 18:41:35 

Arkadaşlar mp600 ün kartuşları doldurulabiliniyor mu? Makinayı kullanan ve bilen arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim.

cremisiastro

22 Eylül 2007; 4:11:15 

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

kartuşları bitmeden dolum yapabilirsin

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

ufuk33

22 Eylül 2007; 20:37:35 

Hocam nasıl yapıldığını açıklıyabilirmisin.Biz kendimiz evde delerekve şırınga kullanarak mı yapacağız yoksa işi bilen bir dolumcuya mı vereceğiz.Öyle ise dolumcu ne şekilde dolduruyor.Çünkü bir yerden okuduğum kadarı ile onlarda kartuşun kafasını çıkartıp doldurduktan sonra kapatıyorlar mış fakat kapağın sonradan makina içinde açılma riski olmaz mı bu durumda. Bu konuda mümkünse açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim dostum...

Fatsalı_tamer

22 Eylül 2007; 23:20:14 

Arkadaşım bana cremiastro açıkladı. MP160 VE 180 de şırınga ile dolum yapılıyor.Boşuna para harcama oraya buraya.Ben epson karuşuma ciss sistemi kurcaktım herkes boşuna masraf dedi.Şimdi mp180 alcam elime para geçince paşalar gibi kendim doldurcam. Şırınga falan ne gerekliyse alırım doldurur doldurur kullanırım .Ama benim de aklıma takılan biz doldurdukça kalitede oynama oluyo mu ve hangi mürekkebi alcam bunlar da soru işareti???Bilen varsa sölesin...

Storm Bringer

Sisteme Gözat

23 Eylül 2007; 13:00:55 

Arkadaşlar bugün yazıcı almam gerekiyor.
Evde HP deskjet 3550 var. Bıktım kartuş derdinden.
Doldurtuyorum durduğu yerde kuruyor.
Baskı kalitesi de düştü.

Çok fanksiyonlu bir yazıcı almak istiyorum.
Canon almayı düşünüyorum.

MP 160 tavsiye eder misiniz?

öğrenciyim, kardeşimde öğrenci. Kardeşimin modüllerini basmak, ödev hazırlamak, arada sırada resim basmak için kullanacağım.

1 saat sonra çıkacağım evden, önerilerinizi bekliyorum.

MSI P45 PLATINUM
cremisiastro

23 Eylül 2007; 23:33:10 

tavsiye ederim...

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

cremisiastro