Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saolasın dediğin gibi yaptım yedek kartuşu taktım ama çıkardığım siyah kartuşta baktığımda yarısında mürekkep var gözüküyordu..Yani kartuşa baktığımda ortasınd bir çizgi vardı heralde dedim tam bitmemiş..Ya da bittiğinde de öylemi gözüküyor acaba..Ben yine de değiştirdim ama aklıma da takılmadı değil..

    Ama şu scan sorununu çözemedim hala..Neden olabilir bir bilen yardım edebilrise çok sevineceğim.
  • Kağıdı içine alırken kağıt yamuklaşıyor ve yazma işlemi duruyor. Sabah yoktu böyle bir sorun. Bir ara odamdan ayrıldım döndüğüm de yazıcıyı tekrar çalıştırdığım da kağıdın tek tarafını içine alıyor diğer tarafını içine almama başlıyor ve kağıt yamuk hale geliyor. İçine bir şeyler kaçmış olabilir dediler. Servise verdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Ekim 2010; 12:06:10 >
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Bilen biri için oldukça basit ama bizim gibi pek aletin içini açmayanlar için zor bir durum var: kağıt sıkışması:) mf 4320 kullanıyorum ve kağıt bu sefer toner üstündeki yazılan kısımdan hiç dışarı taşmadı. Bu zamana kadar hep biraz taştığından çekip alıyordum ama bu sefer öyle bir imkan yok. Toner üstündeki yazıcı kısmından manuel olarak kağıdı ilerletme şansımız var mı, varsa nasıl bir bilen söylerse çok makbule geçecek.
  • selamlar
    Mp 620 yazıcıma kolay dolum kartuşları ve boyalarından aldım sorun yoktu ama win 7 de canon photo yazma da 5100 hatası almaya başladım.normal yazmada sorun yok sadece photo da bu hatayı alıyorum özellikle canon kağıtlarda..??
  • Aklıma bir şey geldi ben yazıcı ile beraber gelen kartuşlar üzerindeyken servise verdim. Kartuşların başına canon servisindeyken bir şey gelir mi? Umarım Kartuşları harcamazlar.
  • Selamlar,

    2-3 yıl önce Canon MF3220 printer aldım ve oldukça da memnunum. İçindeki toner demo mu yoksa tam dolumuydu bilmiyorum ama beni bugünlere kadar idare etti. Çok yoğun şekilde printer kullanmıyorum zaten, dönem dönem ödev veya makale basarken kullanıyorum. Bu aralar da yine yoğun bir dönemdeyim ve tahminim yakın zamanda içinden çıkan tonerin beni yarı yolda bırakacağı.. Onun için toner fiyatlarına bakıyım dedim ve farklı iki seçenek gördüm...

    Tonerin modeli EP-27
    Fiyatı da ortalama 135-160 TL arasında..
    Bir de Pelikan aynı model için muadil ürün çıkartmış ve fiyatı 80TL

    Beni yine bir kaç yıl idare edeceğinden toner doldurtmayı düşünmüyorum (dolum olan bir model mi onu da bilmiyorum ya çip vs. gibi sorunlar varmış sanırım bazı modellerde).

    Orjinal Canon yerine Pelikan alsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ? Makineye bir zararı olur mu yada bir kaç yıl kullanacağımı düşünürsek kuruma yada başka bir sorunu olur mu acaba ? Pek anlamadığım için ne gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim var bilmiyorum ama yarı yolda kalmamak için bir tane yedek toner aliyim diyorum.. Hangisini önerirsiniz acaba ??




  • arkadaşlar canon pixma mx320 ya da canon pixma mp490 modellerine kartuş dolumu oluyormu ilerde sıkıntı falan oluyormu?
  • İyi akşamlar,
    Postunuzu bu akşam İP8500 ü googlede arattığımda rasladım gerçekten iyi printerdir güle güle kullanınız.Aynısından bendede vardı malesf ana kartı yandı Canon 400 +KDV istedi değişim için bende değiştirmedim artık duruyor,ana kart dışında bir parçasına ihtiyacınız olursa benden isteyebilşirsiniz bilginiz olsun.
    Bu arada mürekkeplerini bulamama riskine binaen depolamıştım (özellikle red;green;photo cyan;cyan )açılmamış kutular olarak var elimde isterseniz piyasa fiyatının % 50 sine verebilirim.
    Güzel cihazınızı güle güle kullanın.
    İyi akşamlar.
    skemerli@gmail.com
  • arkadaşlar canon i-sensys lbp5050 lazer yazıcı aldım.

    yazıcı aynı yerde çıktılarda boşluklar bıurakıyor.
    her sayfanın aynı yerinde siliklerler var sol taraf, sağa tarafa göre daha silik bir de.
    bu boşluklarda solda.

    renklide de siyah beyaz da da aynı problem var.
  • Merhaba,

    CANON CP800 / CP790 / CP780 Fotoğraf yazıcılarının baskı maliyetleri (kartuş başına kaç resim basılabilir, kartuş ücretleri nelerdir) hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.

    Teşekkürler
  • Canon 4370 model yazıcımın driverı yükledim ama bir yerde hata oldu galiba yazıcı özelliklerine girdiğimde fransızca çıkıyor herşey. Kladırıp tekrar yükledim ama değişmedi. Nasıl ingilizce yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bende MF4010 yazıcı var. Ben bu yazıcıyı laptopuma bluetooth ile bağlamak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Yaparsam nasıl yaparım?
  • canon cu arkadaşlar dolum mürekkep için hangi markayı tercih ediyorsunuz. sorun yaşıyormusunuz. 520 ve 521 kartuşları kullananlar cescesorun son mürekkeplerini denedilermi. renk sapması yada siyah bölgelerde sıkıntı var mı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaankrby

    arkadaşlar canon i-sensys lbp5050 lazer yazıcı aldım.

    yazıcı aynı yerde çıktılarda boşluklar bıurakıyor.
    her sayfanın aynı yerinde siliklerler var sol taraf, sağa tarafa göre daha silik bir de.
    bu boşluklarda solda.

    renklide de siyah beyaz da da aynı problem var.


    Büyük ihtimalle tonerlerin drumlarında bi problem oldugu için o bölgelerde baskı veremiyor servise gönderin ürününüzü.


    quote:

    Orijinalden alıntı: plasebo

    Canon 4370 model yazıcımın driverı yükledim ama bir yerde hata oldu galiba yazıcı özelliklerine girdiğimde fransızca çıkıyor herşey. Kladırıp tekrar yükledim ama değişmedi. Nasıl ingilizce yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.


    Bir ara aynı sorun hpdede vardı ispanyolca cikiyordu driverin 1 eski versiyonunu yüklemeyi deneyin.



    quote:

    Orijinalden alıntı: isrn

    Arkadaşlar bende MF4010 yazıcı var. Ben bu yazıcıyı laptopuma bluetooth ile bağlamak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Yaparsam nasıl yaparım?



    Malesefki böyle bir özelligi yok o yazicinin lazer yazicilarda bildigim kadariyla sadece 2 üründe wireless imkani var birisi HP 1102w dieri ise Xerox 3100 modeli (xeroxta extra 1 aparat sayesinde oluyor). Veya ethernetli yazicinizi kablosuz modeminize ethernet üzerinden bağlayabilirseniz kablosuz ağınızdaki her pc ile baskı alabilrisiniz.




  • Bende canon mp170 yazıcı var, fotoğrafları taratmak istiyorum taramıyo neden olur acaba? Daha önceden çok kaliteli scanner yapıyodu ama şuan bişey taramıyo. Kartuşlar bitti ondan olabilirmi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkoylu -- 12 Ocak 2011; 0:01:40 >
  • Şirketimizde kullandığımız tüm printerlar canondu bu yüzden stoğumuz mevcuttu sarf malzeme olarak şimdi elimizden çıkarma kararı aldık kartuşların tonerlerin hepsi yenidir orjinal üründür muadil yada dolum değildir paketindedir tüm ürünler neredeyse yarı fiyatına çıkartıcaz elimizden. X340 modelin 510 siyah ve 511 renkli kartuşları 5 set var 1 seti yani renkli ve siyahın fiyatı 60 tldir. 510-511 =60 tl paketinde bilginize arkadaşlar. bide kullandığımız lazer cihazımız MF4350 FX10 toner mevcut 80 tl oda paketinde ben 130a almıştım bilginize ilgilenen dostlar buraya yazabilir..

    mail:deplasehayat@hotmail.com

    Not:Umarım bi yanlış yapmıorumdur sitede yanlış anlaşılmakta istemem ticaretçi yada satıcı değilim.
  • Merhabalar ben arda birkaç foto basmak siyah ağırlıklı renkli çıktılar almak için yazıcı arıyorum.Haftalık çıktı miktarım 100 sayfa civarı.
    Canonun DMBS(CISS) mp250 modeli ile mp280 modeli arasında kaldım.Satıcı güvenilir.DMBS sisteme kurulu ve mürekkep tankları dolu satın alacağım.Sizce hangi yazıcıyı almalıyım.Birde kullanan arkadaşlar varsa DMBS sisteminin canon yazıcılardaki durumu hakkında görüşlerini bekliyorum.
    Saygılar.
  • arkadaşlar canon mp 250 var fakat e 1-5 hatası veriyor renkli kartuş'u algılamıyor renkli çıktı alamıyorum yardımcı olurmusunuz
  • Mxerhaba;
    epsonda bulunan PX660 - Px810 gibi modellerinde tarayıcı ve cd/dvd baskı özellikleri var.Çift taraf baskı özelliği olması şart olmamakla Canon da tarayıcı ve cd/dvd baskısıda yapabilen bitmeyen kartuş özelliğine sahip 400-600TL arasında önerebileceğiniz model varmı.
    Epson örneklerim de: 5760x1440dpi baskı-4800x4800dpi tarama (810fw için)-6 renk kartuş-1,5pl püskürtme-Cd/DVD baskı özelliği bulunmakta.
    Canon da olmasını istediğim:9600x2400dpi baskı-makul dpi tarama-zaten 1 pl püskürtmeli ve CD/DVD baskı özelliklerinde.Dublex olması şart değildir.
    Epson almak mantıklı olurmu veya Canon da hangi model uygundur.Teşekkürler.
  • Biraz daha araştırdım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-pixma-mg6150-cok-fonksiyonlu-yazici/ProductDetails.aspx?productId=bd09788&categoryId=4
    Canon Pixma MG6150 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yı buldum.393tl.
    İstediğim özelliklerin tamamı var dublex bile.Fakat yazılı olan teknik özelliklerinin arasında kartuşlarının doldurulabilir olduğu konusunda bir not yok.
    Bu konuda bilgisi olan varmı.Bazı kolay dolum ve bitmeyen kartuş uygulamalarını bu yazıcı için kullanabilirmiyim.
    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.