Şimdi Ara

Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Bu hafta maalesef deprem sebebiyle Marmara Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'nin gündemi deprem olsa da biraz da kafa dağıtmak amacıyla NewGamePlus'ta oyun gündemini konuştuk. Bu haftanın bizler için asıl büyük haberi Doom'un yeni oyunu Doom The Dark Ages'ın Türkçe dil desteği ile geleceği oldu.

00:00 New Game Plus'ın bu bölümünde

00:51 Açılış

02:31 DOOM: The Dark Ages, Türkçe alt yazı ve arayüz desteğiyle geliyor

05:14 The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıktı

10:50 Ghost of Yotei çıkış tarihi açıklandı

14:10  Wheel of Time serisi, diziden sonra şimdi de büyük bütçeli bir oyuna uyarlanıyor

18:12 Kapanış

• bence bu yeni oyun efsane olucak hocam yani izlediğimiz videolar şimdiden öyle söylüyor gibi

• vay be buralar yıılar yıllar önce yorum dolu olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

vay be buralar yıılar yıllar önce yorum dolu olurdu.

Yorumları geçtim. Haber girmiyorlar neredeyse 3 haftadır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yorum doluyordu ama fan bebelerinyorumlariyla doluyordu. Akillo uslu yazan adamlari da forumdan kusturduler zaten eski tadi yok ne buranin ne forumun
  • Yıllardır takip ederim burayı hatta her bilgisayarı açtığımda girip bakacağım bir kaç site vardır burasıda onlardan biriydi ama kaç haftadır ne haber var ne video ben oyun gündemini buradan takip ediyordum donanım teknoloji bilim gündeminide donanımhaberden ama demekki burayı saldılar bende bir kaç gündür güncel oyun haberi veren site veya facebook instagram twitter sosyal medyalarında sayfalar bakıyordum en son İgn Türkiyeye denk geldim ve baktım bayağ güncel en son haber var artık favorilerime aldım üzgünüm artık silme vakti geldi belki ayda 1 kez felan bakarım buraya güle güle güncelliğie çağa ayak uyduramayan bir yer yok olmaya tükenmeye mahkumdur bakınız nokia gibi kalın sağlıcakla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.