Şimdi Ara

Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

NewGamePlus'ın bu bölümünde Trump'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı vergi kararları ardından başta oyun sektörü olmak üzere teknoloji sektörünün nasıl ekileneceğini konuştuk. Ardından da Nintendo Switch 2 hakkındaki görüşlerimizi paylaştık.

00:00 New Game Plus'ın bu bölümünde
    00:52 Açılış
    01:13 Trump'ın gümrük vergileri ortalığı karıştırdı: Oyun konsollarına ciddi zam kapıda
    05:23 PlayStation 4 için yolun sonu gözüktü: Japonya’da satışlar durduruldu
    07:20 Nintendo Switch 2 ilk izlenimler
    14:12 From Software, Nintendo Switch 2'ye özel RPG oyunu The Duskbloods'ı duyurdu
    19:23 Kapanış

• Siz neden artık haber yapmıyorsunuz sitede, doğru düzgün hiçbir haber yok özellikle son üç haftadır, yani ne oluyor para kazanamıyor musunuz buradan, bu siteyi 13 yıldan uzun süredir takip ederim, uzun yıllardır eski canlılığınızdan zaten eser yoktu ama hiç bu kadar boşladığınızı görmemiştim, açıklama falan yapın bari nedir bu durum?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orjinalden alıntı: vikestas

Siz neden artık haber yapmıyorsunuz sitede, doğru düzgün hiçbir haber yok özellikle son üç haftadır, yani ne oluyor para kazanamıyor musunuz buradan, bu siteyi 13 yıldan uzun süredir takip ederim, uzun yıllardır eski canlılığınızdan zaten eser yoktu ama hiç bu kadar boşladığınızı görmemiştim, açıklama falan yapın bari nedir bu durum?

Sanırım editör işi bıraktı. Ama açıklama da yapmıyorlar. En sinir bozan tarafı da o zaten. Bari bir açıklama yapsaydılar iyiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 15 Nisan 2025; 15:54:23 >
    4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

hocam haberler için yerli bir kaynak varmı. eskiden merlinin kazanına bakardım. alternatifi varmı acaba ?

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

hocam haberler için yerli bir kaynak varmı. eskiden merlinin kazanına bakardım. alternatifi varmı acaba ?

bilmiyorum.

4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vikestas

Siz neden artık haber yapmıyorsunuz sitede, doğru düzgün hiçbir haber yok özellikle son üç haftadır, yani ne oluyor para kazanamıyor musunuz buradan, bu siteyi 13 yıldan uzun süredir takip ederim, uzun yıllardır eski canlılığınızdan zaten eser yoktu ama hiç bu kadar boşladığınızı görmemiştim, açıklama falan yapın bari nedir bu durum?

daha aktif bir site yokmu, orayı takip edelim, bsc işleri askıya alınmış gibi duruyor.

• IGN ve turuncu levye en hızlı haber yenileyen siteler.Oyungezer ise çok iyi oyun tanıtımları yapan üst seviyede tecrübeli yazar kadrosu var.Çıkan oyunların tanıtımlarına ordan rahatça ulaşabilir.Puanlamalarına %100 güvenebilirsiniz.
  • Oyungezer kadrosunda sanki haber yazmıyormuş arkadaşıyla sohbet ediyormuş gibi bir hava var. Geçenlerde kadokawa sony satın alım olasalığı haberine bakın anlarsınız. İhtimali var mı hangi stüdyolar hangi markalar var bunlrı yazmak yerine haberin %90 ı eğer alırsa oyunlar pcye geç gelir bu da kötü olur şeklinde. Anime konusuna girmemiş bile
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.