Bugün bir gazete ilanında gördüm bu modeli sanırım yeni satışa çıkıyor( İlanda prosell garantisiyle satılacağını ve satış fiyatını 650 ytl olarak belirtmişler) bu modelin dikkatimi çeken özellikleri çift sim kartı aynı anda kullanabiliyor oldukça güzel bir dizaynı var 2.2. inç ekrana 176*220 çözünürlükte 262 renkli ekranı var hem normal tuşlarla kullanılabiliyor hemde dokunmatik en ilginç özelliklerinden biri bu, 2.0 mp flaşlı kamerası, stereo hoparlörleri var, 512 hafıza kartı var 1gb a kadar artırılabiliyor bir tek bluetooth yok sanırım. Oldukça güzel dizaynı ve ergonomik yapısıyla, aynı zamanda 2.mp kamera hem normal hem dokunmatik kullanıma imkan veren sistemiyle, stereo hoparlörleri ve hafıza kartı desteğiyle, eğer üretici ve dağıtıcı ve servis firmalarıda sorunsuzsa( firmalar hakkında fazla bilgim yok şu an için) aynı anda iki sim kartını kullanmak isteyenler için buda yeni bir alternatif olabilir gibi, bana göre ...
Özellikler: Touch Panel & Handwriting Stereo Form Factor : Bar Dimensions : 105.2x49.5x15mm Operating Frequency : GSM900/1800 Standby Time : 250Hrs Talking Time : 5-7 Hrs Battery : 1000mAh/Li-Ion Display : 2.2’’TFT 176x220 QCIF 65K Colors Ring tones : 64 Polyphonic Camera : 2.0 MegaPixel Ringer : MIDI//Mp3 Mp3 MPEG4 Message support : SMS/MMS/STK/Email WAP GPRS USB disc Dual SIMs
bizim komşu aldı bunların bi değişiğinden çinden getirdi 100 dolara mı ne almış 2mp kamera,çift hoparlör,dokunmatik ekran,14mm incelik,tuşlu,wirelesslı,çift sim kartlı bişey ama hafıza kartı kapağını açtım bi daha takamadım,usb kapağını açtım bi daha takamadım elimde kaldı cihaz
VERSON VX35 Dual SIM Teknolojisi *Aynı anda kullanılabilen 2 SIM kartı *Arama bektelme özelliği *2.2” TFT dokunmatik ekran *262.000Renk desteği *USB Kablo ile bilgisayardan veri transferi ve şarj imkanı *1Gb. kadar MicroSD hafıza kartı desteği *2 Megapiksel flaşlı kamera(TÜRKİYEDE İLK VE TEK) *Gerçek Stereo hoparlörler *MP3 müzik çalar *MP4 video oynatıcı *Ses kaydedici *video kaydedici *Oyunlar *POP3 destekli elektronik posta *WAP desteği *Multimedya Mesaj desteği *Ahizesiz (Handsfree) görüşme özelliği *HEM TUŞLA HEM DOKUNMATİK KULLANABİLME ÖZELLİĞİ
Görüntü itibariyle çok sağlam bir malzeme kalitesi var gibi, tabi birebir bakmayınca belli olmaz özellik anlamında bluetooth u saymazsak bence gayette başarılı ama bildik bir marka olmadığı için özelliklerinin ne kadar başarılı kullanılıp kullanılmadığı belli değil çok iyide olabilir kötüde çıkabilir eğer iyi çıkarsa zaten epey bir alıcısı olur çünkü çoğunun bu tarz ihtiyacını karşılayacak görüntü ve özellikte...
Görüntü itibariyle çok sağlam bir malzeme kalitesi var gibi, tabi birebir bakmayınca belli olmaz özellik anlamında bluetooth u saymazsak bence gayette başarılı ama bildik bir marka olmadığı için özelliklerinin ne kadar başarılı kullanılıp kullanılmadığı belli değil çok iyide olabilir kötüde çıkabilir eğer iyi çıkarsa zaten epey bir alıcısı olur çünkü çoğunun bu tarz ihtiyacını karşılayacak görüntü ve özellikte...
Telefonda bluetooth yok aslına bakarsanız bu telefonda doğru dürüst hiçbirşey yok ben hata yaptım siz yapmayın uzak durun çith hatlı olmasına rağmen çekilemeyecek bir telefon 2 resim çekiyorsun hafıza doldu diyor kameradan çekilen resimleri direk hafıza kartına atma gibi bi seçenek olmadığı için bi resim çekip kendin taşıyacaksın hafıza kartına çok ama çok dandik telefon ben 1Gb SD kart hediyeli aldım sadece mp3 player olarak kullanıyorum ama siz uzak durun düşünmeyin bile almayı...
bugün bi bayide gördüm telin markası XYEN garantili 650 ytl dedi şöle bi teli elime aldığımda gayet hoş ve güzel duruyor ama bu çin mallarına bu kadar para verilmez sanırım
Telefonda bluetooth yok aslına bakarsanız bu telefonda doğru dürüst hiçbirşey yok ben hata yaptım siz yapmayın uzak durun çith hatlı olmasına rağmen çekilemeyecek bir telefon 2 resim çekiyorsun hafıza doldu diyor kameradan çekilen resimleri direk hafıza kartına atma gibi bi seçenek olmadığı için bi resim çekip kendin taşıyacaksın hafıza kartına çok ama çok dandik telefon ben 1Gb SD kart hediyeli aldım sadece mp3 player olarak kullanıyorum ama siz uzak durun düşünmeyin bile almayı...
ilk alan sensin galiba
mini inceleme icin tesekkürler
daha büyük bir inceleme bekliyoruz
Yakında yaparım eğer soracağınız şeyler varsa sorun inceleme ben daha telefonu tam olarak çözdükten sonra...
Yav arkadaşlar,ben de aldım bu telefonu,aslında almamın tek nedeni çift telefon taşımaktan bıkmış olmam,bu nedenle Verson işimi gördü.Ayrıca çektiğim fotoğrafları otomatikmen bellek kartına kaydediyor.Benim size soracağm şey,kutudan PC için Kurulum CD si çıkmadı.Dolayısıyla PC ile senkronize edmiyorum.Sürücüleri nereden indirebilirim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 2 Ağustos 2007; 16:22:11 >
Yav arkadaşlar,ben de aldım bu telefonu,aslında almamın tek nedeni çift telefon taşımaktan bıkmış olmam,bu nedenle Verson işimi gördü.Ayrıca çektiğim fotoğrafları otomatikmen bellek kartına kaydediyor.Benim size soracağm şey,kutudan PC için Kurulum CD si çıkmadı.Dolayısıyla PC ile senkronize edmiyorum.Sürücüleri nereden indirebilirim acaba?
Kardeş hayırlı olsun bendede aynı sorun var inşaAllah bilen birileri çıkar ayrıca fotoğrafları direk bellek kartına atma işini nasıl yaptın anlatırmısın?Ben bulamadımda....
Kardeş hayırlı olsun bendede aynı sorun var inşaAllah bilen birileri çıkar ayrıca fotoğrafları direk bellek kartına atma işini nasıl yaptın anlatırmısın?Ben bulamadımda....
Valla kardeş ben herhangi bir şey yapmadım.Çektiğim fotoğrafları telefon otomatikmen hafıza kartına depoluyor.Hatta kamera ayarlarını inceledim, ama 'çekilen fotoğrafları telefonamı yoksa hafıza kartınamı kaydedilsin' seçeneğide koymamışlar.
Zaten telefonda stereo ses çıkışı mevcut.Bence mükemmel.Ayrıca da çok güçlü bir ses çıkışı var.Bu telefonun nokia marka telefonlara göre kişisel kullanım açısından eksiği çok.Bence bu model nokianın yaptığı gibi ileride çok geliştirilecek gibi. Kullanım bakımında en büyük ihtiyaç olan çirt sim kart teknolojisi mevcut.Açıkçası ben reklamını gazetede okur okumaz, İzmir'deyken satın aldım.Çünkü elimde,hamal gibi çift telefon taşımaktan bıkmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 5 Ağustos 2007; 12:25:18 >
Sağlam ve şarzı da uzun gidiyor.Zaten 1000 mAh Lityum pil kullanılmış.Ama büyük bir eksiklik farkettim.Telefon görüşmelerinde ahizeden gelen ses oldukça cılız geldi bana.Sesi açmanın bir yolunu bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 7 Ağustos 2007; 13:30:38 >
ya arkadaşlar bu verson PHI'nın açtığı ^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^ başlıklı konudaki telefonlara benziyor. ben pek gelecek görmüyorum maalesef ekrandaki simgeler aynı çünkü
Doktor2005 kardeş ahizeden gelen sesi açmak için telefon görüşmesi yaparken yandaki ses düğmelerini kullan zaten en yüksek seviyeye aldınmı kulağını rahatsız edecektir.Yani ses gayet iyi düşüktür ayarı sende dediğim gibi yap düzelecektir inşaAllah sorunun..
ya bu cihaza kafayı bende taktım ama bt olayı sanırım yok o yüzden biraz vazgectim gibi bu arada xen diye marka var dedim onun btli modelleri gelicekmiş diğer forumda arkadaş diyordu beklsekmi ne yapsak bu teller sanırım yaygınlaşacak