VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar, Aksesuarlar ve Konular

TuRaN.z -> VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 18:19:04)

Bugün bir gazete ilanında gördüm bu modeli sanırım yeni satışa çıkıyor( İlanda prosell garantisiyle satılacağını ve satış fiyatını 650 ytl olarak belirtmişler) bu modelin dikkatimi çeken özellikleri çift sim kartı aynı anda kullanabiliyor oldukça güzel bir dizaynı var 2.2. inç ekrana 176*220 çözünürlükte 262 renkli ekranı var hem normal tuşlarla kullanılabiliyor hemde dokunmatik en ilginç özelliklerinden biri bu, 2.0 mp flaşlı kamerası, stereo hoparlörleri var, 512 hafıza kartı var 1gb a kadar artırılabiliyor bir tek bluetooth yok sanırım.
Oldukça güzel dizaynı ve ergonomik yapısıyla, aynı zamanda 2.mp kamera hem normal hem dokunmatik kullanıma imkan veren sistemiyle, stereo hoparlörleri ve hafıza kartı desteğiyle, eğer üretici ve dağıtıcı ve servis firmalarıda sorunsuzsa( firmalar hakkında fazla bilgim yok şu an için) aynı anda iki sim kartını kullanmak isteyenler için buda yeni bir alternatif olabilir gibi, bana göre ...

Özellikler:
Touch Panel & Handwriting
Stereo
Form Factor : Bar
Dimensions : 105.2x49.5x15mm
Operating Frequency : GSM900/1800
Standby Time : 250Hrs
Talking Time : 5-7 Hrs
Battery : 1000mAh/Li-Ion
Display : 2.2’’TFT 176x220 QCIF 65K Colors
Ring tones : 64 Polyphonic
Camera : 2.0 MegaPixel
Ringer : MIDI//Mp3
Mp3
MPEG4
Message support  : SMS/MMS/STK/Email
WAP
GPRS
USB disc
Dual SIMs

http://www.versonmobile.com/vx35/

http://www.prosell.com.tr/

The God Father -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 18:26:25)

telefonu boşver site harika http://www.versonmobile.com/vx35/

ScORphY -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 18:28:23)

resim görenmedim...![sm=alala.gif]

megaturk -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 21:40:51)

Sitesi gerçekten güzel hazırlanmış... [:'(]

adigehalil -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 21:47:41)

site güzel hazırlanmış ama telefonun gerçek bir fotoğrafı bile yok. fason çin üretimi...

CeLLaT_1905 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (24 Temmuz 2007; 22:36:36)

bizim komşu aldı bunların bi değişiğinden çinden getirdi 100 dolara mı ne almış 2mp kamera,çift hoparlör,dokunmatik ekran,14mm incelik,tuşlu,wirelesslı,çift sim kartlı bişey ama hafıza kartı kapağını açtım bi daha takamadım,usb kapağını açtım bi daha takamadım elimde kaldı cihaz[8D]

cok_yasa_kamil -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (25 Temmuz 2007; 2:32:17)

hepsi iyi güzel de, eksi yönleri olarak göze çarpanlar ilk etapta: 2.2’’TFT 176x220 65K renk ekran ve BT olmaması.
yoksa ciddi ciddi düşünecektim [:'(]

(bizim k850i'nin çıkıcağı falan yok...[:D])

meta80 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (25 Temmuz 2007; 19:49:47)

aman kusura bakmayın konuyu görmeden açtım

TuRaN.z -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (25 Temmuz 2007; 22:22:21)

hiç önemli değil dostum, davranışın örnek olur birilerine umarım. Ne de olsa görmeden açmışsın oluyo böyle şeyler zaman zaman...

TheGreen7 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (25 Temmuz 2007; 23:18:20)

n80 in yanina 2 hattim icin uygun tel turkiyedeki fiyati nedir en ucuz

alisan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (25 Temmuz 2007; 23:34:07)

[image]http://img503.imageshack.us/img503/8282/versonfilteredxq7.jpg[/image]

VERSON VX35
Dual SIM Teknolojisi
*Aynı anda kullanılabilen 2 SIM kartı
*Arama bektelme özelliği
*2.2” TFT dokunmatik ekran
*262.000Renk desteği
*USB Kablo ile bilgisayardan veri transferi ve şarj imkanı
*1Gb. kadar MicroSD hafıza kartı desteği
*2 Megapiksel flaşlı kamera(TÜRKİYEDE İLK VE TEK)
*Gerçek Stereo hoparlörler
*MP3 müzik çalar
*MP4 video oynatıcı
*Ses kaydedici
*video kaydedici
*Oyunlar
*POP3 destekli elektronik posta
*WAP desteği
*Multimedya Mesaj desteği
*Ahizesiz (Handsfree) görüşme özelliği
*HEM TUŞLA HEM DOKUNMATİK KULLANABİLME ÖZELLİĞİ

meta80 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 17:13:56)

internette satışı başlamış dediğiniz gibi 650 ytl

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/315242/29A261B0E97A409E895B395C8563A92E.jpg[/image]

tupacamaru -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 20:54:44)

sakın 650 ytl vermeyin http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=49548

ernsyds1 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 23:20:06)

güven olurmuki acaba bu tele ya fiyat iyi ama hakkını verirmi özelliklerinin

PHI -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 23:33:35)

Benim arkadaş da görmüş gazetede.
Almayı planlıyor.

TuRaN.z -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 23:43:01)

Görüntü itibariyle çok sağlam bir malzeme kalitesi var gibi, tabi birebir bakmayınca belli olmaz özellik anlamında bluetooth u saymazsak bence gayette başarılı ama bildik bir marka olmadığı için özelliklerinin ne kadar başarılı kullanılıp kullanılmadığı belli değil çok iyide olabilir kötüde çıkabilir eğer iyi çıkarsa zaten epey bir alıcısı olur çünkü çoğunun bu tarz ihtiyacını karşılayacak görüntü ve özellikte...

PHI -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (26 Temmuz 2007; 23:49:32)

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Görüntü itibariyle çok sağlam bir malzeme kalitesi var gibi, tabi birebir bakmayınca belli olmaz özellik anlamında bluetooth u saymazsak bence gayette başarılı ama bildik bir marka olmadığı için özelliklerinin ne kadar başarılı kullanılıp kullanılmadığı belli değil çok iyide olabilir kötüde çıkabilir eğer iyi çıkarsa zaten epey bir alıcısı olur çünkü çoğunun bu tarz ihtiyacını karşılayacak görüntü ve özellikte...

General Mobile pek tutmadı.
Buna bakacağız[:)]

srcannn -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (27 Temmuz 2007; 1:04:21)

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

site güzel hazırlanmış ama telefonun gerçek bir fotoğrafı bile yok. fason çin üretimi...

[:'(]

ahbap -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (27 Temmuz 2007; 15:34:11)

bluetooth özelliği var mı bunda acep? bilen vaaa mı?

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (28 Temmuz 2007; 2:05:17)

Telefonda bluetooth yok aslına bakarsanız bu telefonda doğru dürüst hiçbirşey yok ben hata yaptım siz yapmayın uzak durun çith hatlı olmasına rağmen çekilemeyecek bir telefon 2 resim çekiyorsun hafıza doldu diyor kameradan çekilen resimleri direk hafıza kartına atma gibi bi seçenek olmadığı için bi resim çekip kendin taşıyacaksın hafıza kartına çok ama çok dandik telefon ben 1Gb SD kart hediyeli aldım sadece mp3 player olarak kullanıyorum ama siz uzak durun düşünmeyin bile almayı...

buzkan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (28 Temmuz 2007; 14:50:40)

bugün bi bayide gördüm telin markası XYEN garantili 650 ytl dedi şöle bi teli elime aldığımda gayet hoş ve güzel duruyor ama bu çin mallarına bu kadar para verilmez sanırım

alisan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (28 Temmuz 2007; 23:12:21)

quote:

Orjinalden alıntı: ciga75

Telefonda bluetooth yok aslına bakarsanız bu telefonda doğru dürüst hiçbirşey yok ben hata yaptım siz yapmayın uzak durun çith hatlı olmasına rağmen çekilemeyecek bir telefon 2 resim çekiyorsun hafıza doldu diyor kameradan çekilen resimleri direk hafıza kartına atma gibi bi seçenek olmadığı için bi resim çekip kendin taşıyacaksın hafıza kartına çok ama çok dandik telefon ben 1Gb SD kart hediyeli aldım sadece mp3 player olarak kullanıyorum ama siz uzak durun düşünmeyin bile almayı...

ilk alan sensin galiba[:'(]

mini inceleme icin tesekkürler[:'(]

daha büyük bir inceleme bekliyoruz

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (29 Temmuz 2007; 22:25:51)

quote:

Orjinalden alıntı: alisan

quote:

ilk alan sensin galiba[:'(]

mini inceleme icin tesekkürler[:'(]

daha büyük bir inceleme bekliyoruz

Yakında yaparım eğer soracağınız şeyler varsa sorun inceleme ben daha telefonu tam olarak çözdükten sonra...[:'(]

alisan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (30 Temmuz 2007; 0:56:16)

bende ilk aldıgım telefonlarda co sorun yasamıstım.

sonra yavas yavas cözdüm[:'(]

mesela 6600 vardı 2003 yılının sonunda almıstım
ilk aldıgımda 1 hafta icinde geri satmak istemistim

ama 4 sene kullandım ve 2 ay önce sattım simdi bile arıyorum 6600 ımı

gecen sene w800 almıstım ilk alınca cok pisman oldum

cok sorunlu gibiydi

simdi ise halen bende ve onun üstüne telefon almam zor gibi

6 ay önce samsung i750 pda almıstım ilk hafta satmak istemistim

ama gecen ay sattım ama cok pismanım simdi

yani sende biraz kullan

mesaj yazmaya vb seylere alısman cok zor gibi gelir ama hemen alısırsın[:'(]

güzel bir inceleme bekliyoruz[:o]

doktor2005 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (2 Ağustos 2007; 13:30:34)

Yav arkadaşlar,ben de aldım bu telefonu,aslında almamın tek nedeni çift telefon taşımaktan bıkmış olmam,bu nedenle Verson işimi gördü.Ayrıca çektiğim fotoğrafları otomatikmen bellek kartına kaydediyor.Benim size soracağm şey,kutudan PC için Kurulum CD si çıkmadı.Dolayısıyla PC ile senkronize edmiyorum.Sürücüleri nereden indirebilirim acaba?

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (2 Ağustos 2007; 19:55:11)

quote:

Orjinalden alıntı: doktor2005

Yav arkadaşlar,ben de aldım bu telefonu,aslında almamın tek nedeni çift telefon taşımaktan bıkmış olmam,bu nedenle Verson işimi gördü.Ayrıca çektiğim fotoğrafları otomatikmen bellek kartına kaydediyor.Benim size soracağm şey,kutudan PC için Kurulum CD si çıkmadı.Dolayısıyla PC ile senkronize edmiyorum.Sürücüleri nereden indirebilirim acaba?

Kardeş hayırlı olsun bendede aynı sorun var inşaAllah bilen birileri çıkar ayrıca fotoğrafları direk bellek kartına atma işini nasıl yaptın anlatırmısın?Ben bulamadımda....

Kerub -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (4 Ağustos 2007; 21:18:02)

bluetooth yok yuhhh [:-] .

doktor2005 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (4 Ağustos 2007; 21:30:11)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: doktor2005

Kardeş hayırlı olsun bendede aynı sorun var inşaAllah bilen birileri çıkar ayrıca fotoğrafları direk bellek kartına atma işini nasıl yaptın anlatırmısın?Ben bulamadımda....

Valla kardeş ben herhangi bir şey yapmadım.Çektiğim fotoğrafları telefon otomatikmen hafıza kartına depoluyor.Hatta kamera ayarlarını inceledim, ama 'çekilen fotoğrafları telefonamı yoksa hafıza kartınamı kaydedilsin' seçeneğide koymamışlar.

Whisper -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (4 Ağustos 2007; 22:21:29)

Ses Nasıl Ses Ben Onu Merak Ediyorum Hoparlörden Çıkan Ses 6233 Kadar Varmı ??

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (5 Ağustos 2007; 0:07:24)

Bende bulamadım ama direk telefon hafızasına atıyor iki resimden sonrada hafıza doldu diyor...Bakalım bide ona çare buldukmu tamam olacak...

Whisper kardeş 6233ün sesini bilmem ama telefonun en beğendiğim özelliği hoparlör ve kulaklık sesi bi mp3 çalar kadar iyi diyebilirim...

doktor2005 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (5 Ağustos 2007; 12:21:12)

Zaten telefonda stereo ses çıkışı mevcut.Bence mükemmel.Ayrıca da çok güçlü bir ses çıkışı var.Bu telefonun nokia marka telefonlara göre kişisel kullanım açısından eksiği çok.Bence bu model nokianın yaptığı gibi ileride çok geliştirilecek gibi. Kullanım bakımında en büyük ihtiyaç olan çirt sim kart teknolojisi mevcut.Açıkçası ben reklamını gazetede okur okumaz, İzmir'deyken satın aldım.Çünkü elimde,hamal gibi çift telefon taşımaktan bıkmıştım.

kadirturkcan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 12:41:47)

bence önemli olan içerik deyil sağlam ve şarzının ço gitmesi. beni uğraştırmaması. bunları karşılıyomu.

doktor2005 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 13:27:49)

Sağlam ve şarzı da uzun gidiyor.Zaten 1000 mAh Lityum pil kullanılmış.Ama büyük bir eksiklik farkettim.Telefon görüşmelerinde ahizeden gelen ses oldukça cılız geldi bana.Sesi açmanın bir yolunu bulamadım.

cok_yasa_kamil -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 13:50:01)

ya arkadaşlar bu verson PHI'nın açtığı
^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^ başlıklı konudaki telefonlara benziyor.
ben pek gelecek görmüyorum maalesef [sm=bye2.gif]
ekrandaki simgeler aynı çünkü [>:]

alwaysss -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 22:00:13)

Kesinlikle katılıyorum.Arkadaşlar araştırdım ve bugun sipariş verdim en uygun fiyat teketekte.507 YTL kdv dahil.Artık çift telefon taşımaya son

http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=84067#.

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 22:12:14)

Doktor2005 kardeş ahizeden gelen sesi açmak için telefon görüşmesi yaparken yandaki ses düğmelerini kullan zaten en yüksek seviyeye aldınmı kulağını rahatsız edecektir.Yani ses gayet iyi düşüktür ayarı sende dediğim gibi yap düzelecektir inşaAllah sorunun..

buzkan -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 23:03:56)

ya bu cihaza kafayı bende taktım ama bt olayı sanırım yok o yüzden biraz vazgectim gibi bu arada xen diye marka var dedim onun btli modelleri gelicekmiş diğer forumda arkadaş diyordu beklsekmi ne yapsak bu teller sanırım yaygınlaşacak

tajo -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (7 Ağustos 2007; 23:21:40)

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ancak çook önemli bir sorum olucak,bu telefonda t9 akıllı sözlük varmı? ve varsa türkçe karakter kullanıp fazla kontör gitmesine neden oluyor mu?

metintekin -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (8 Ağustos 2007; 3:01:15)

Görünüşü çok karizmatik...Vertu gibimi desem [8D]

ironman -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (8 Ağustos 2007; 10:05:58)

bence 400 ytl eder

mymobile -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (8 Ağustos 2007; 13:04:33)

quote:

Orjinalden alıntı: ironman

bence 400 ytl eder

SERVİSİ YOK.BEŞ PARA ETMEZ
YAHU ADAM GİBİ KULLANMA KLABVUZU BİLE YOK. ADAM OTURUR HİÇ OLMSAA WORDDAN ÇIKARIR KENDİsi
Bunların hepsi çin çakması
İnsanlarada şaşıyorum ha.
Türkiye cumhuriyetine vergi veren, türk işçisini çalıştıran coca colayı gavir mali filistine bilmem ne yapıyormuş diye içmezler,i rezil ülker içerler, biyaq nasıl içerlerki onu. oruçoğlu bile ondan kaliteli
...
Ama çin mallarını çatur çutur kullanırlar. Eyide filistin müslümanda Türkistan kafir mi?
Kullanmayın kardeşim bence bu malları. Bunların hepsi çin.

alwaysss -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (8 Ağustos 2007; 20:26:28)

Ben dün aldım.2 telefon taşıma derdine son verdim hemde 650 değil 510 YTL ytlden teketekten aldım.ilgilenirsen linkini sanada verim boşuna yuksek fiyat ödeme..

http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=84067

tajo -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (8 Ağustos 2007; 23:26:29)

Ya arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu,bu telefonda t9 akıllı sözlük var mı? ve varsa türkçe karakter kullanıp fazla kontör gitme sorunu var mı?

bliywigiii -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (10 Ağustos 2007; 4:53:27)

merhaba bu teelefonu dün baba m410 YTL ye aldı hiçbir sorunu yok inceledim hoş bluetooth olmaması çok kötü olsa çalıcaktım babamdan :D

bliywigiii -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (10 Ağustos 2007; 7:36:30)

şu an bi sorun buldum sanırım :( mp3 attım hafıza kartına bunu zil sesi yapıcam fakat telefona aktarmam lazımdır diye atmaya kalktım fakat 500 kb bişi hafıza var telde mp3 zil sesi olamıyormu??????? bir bilgisi olan varsa LÜTFEN birşey yezsın dumur oldum [sm=s20.gif]

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:36:10)

quote:

Orjinalden alıntı: tajo

Ya arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu,bu telefonda t9 akıllı sözlük var mı? ve varsa türkçe karakter kullanıp fazla kontör gitme sorunu var mı?

sözlük var ama daha kullanmayı beceremedim onun için soruna bi yanıt veremeyeceğim....

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:39:01)

quote:

Orjinalden alıntı: bliywigiii

şu an bi sorun buldum sanırım :( mp3 attım hafıza kartına bunu zil sesi yapıcam fakat telefona aktarmam lazımdır diye atmaya kalktım fakat 500 kb bişi hafıza var telde mp3 zil sesi olamıyormu??????? bir bilgisi olan varsa LÜTFEN birşey yezsın dumur oldum [sm=s20.gif]

Telefona aktarmana gerek yopk direk hafıza kartına gir ordaki mp3leri görüyor zaten oradan istediğini seç zil sesi yap [:'(][:'(][:'(]

bliywigiii -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:44:25)

quote:

quote:

Telefona aktarmana gerek yopk direk hafıza kartına gir ordaki mp3leri görüyor zaten oradan istediğini seç zil sesi yap [:'(][:'(][:'(]

dosyaların olduu bölümden hafıza kartını seçiorum my music seçmesinden mp3 ü buluorm fakat seçeneklere geldiimde zil sesi yap diye bir şey yok[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:49:55)

kardeş PM attım bi bak msnden yardımcı olayım...

bliywigiii -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:57:23)

ciga75 çok teşekkürler demek istediğini şimdi anladım ve yaptım teşekkürler yardımın için..

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 0:58:21)

Eyvallah yardımcı olabildiysek ne mutlu...

Tayfa-140 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 1:27:52)

Bu telefona 510 Ytl...[sm=s15.gif]

mymobile -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 16:30:14)

Ortalıkta çin malı doldu ha. gittigidiyorda dolmuş çn malı telefonlarla. bunları alanlar nasıl alıyor anlamıyorum. parayı çöpte mi bulnuşlar. yoksa haydan gelen huy'a mı geder.
Çin malı derken küçümsemiyorum. Çünki artık arçelik bile çinde üretim tesisisi açacak. Kim üretmiyorki çinde. Benim anlatmak istediğim ya bozulursa
-GARANTİ!!!!!
-GARANTİ BENİM ABİCİMLE OLMAZ BU İŞ.

shimoda -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (11 Ağustos 2007; 22:58:07)

Site hakikaten çok hoş tasarlanmış[:)]

doktor2005 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (13 Ağustos 2007; 12:01:08)

quote:

Orjinalden alıntı: alwaysss

Kesinlikle katılıyorum.Arkadaşlar araştırdım ve bugun sipariş verdim en uygun fiyat teketekte.507 YTL kdv dahil.Artık çift telefon taşımaya son

http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=84067#.

Verdiğin linkte KDV dahil 560 ytl dostum.

http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=84067

igav -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (15 Ağustos 2007; 23:47:33)

quote:

merhaba bu teelefonu dün baba m410 YTL ye aldı hiçbir sorunu yok inceledim hoş bluetooth olmaması çok kötü olsa çalıcaktım babamdan :D

410 YTL'ye nerden aldı acaba.

falyanos -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (19 Ağustos 2007; 22:53:41)

Arkadaşlar bu tlf.nun driverini buraya yükledim ilgilenenler indirebilir.
Download[link=http:/****.com/files/50008262/USB_Modem_Driver.zip.html]http:/****.com/files/50008262/USB_Modem_Driver.zip.html[/link]

Arkadaşlar ben bu telefonu 1 haftadır kullanıyorum tamam bazı eksileri var bluetooth vb. gibi ama o kadar kötülemişsiniz ki sanki hiçbir işe yaramazmış gibi. Bi de kötüleyenler genelde daha telefonu görmeyenler, anlamadığım taraf bu. Alışmışız millet olarak genelde nokia ya sanki ondan başka telefon yokmuş gibi görüyoz. Nokia yıllardır bizi kazıklıyo biz de yiyoz.

Bu telefonun en güzel yanı çift sim desteklemesi. Her ikiside arıyo ve aranıyo sesi hayli yüksek ve kaliteli hele kulaklığıyla dinlendiğinde mükemmel bir kalite var. Bataryası uzun süre dayanıyo. Ayrıca mp3 leri telefon sesi olarak kullanabiliyosun ve her sim karta ayrı bir melodi atayabiliyosun. Kullanma kitapçığı en az nokianın ki kadar yanında var hemde türkçe. Telefonun 512 Mb. hafıza hartını istersen USB den FLASH DISK olarak bile kullanıyosun. Dokunmatik ekranı güzel ve buna alternatif olarak tuş kombinasyonu da eklenmiş. Ve daha bir sürü de artısı var. Soacak arkadaşlara yardımcı olabilirim. Bu telefonun senkronizasyonu için ve driverini indiremeyenler için bana ulaşırlarsa yardımcı olurum.

Qantas -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (20 Ağustos 2007; 20:45:24)

bu telin usb den şarj olabldiği doğru mu?
ayrıca garantisiz bir ürün nasıl oluyorda satılabiliyor?
mutlaka ithal eden firma garanti vermesi lazım.

ciga75 -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (20 Ağustos 2007; 20:54:31)

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

Eveet telefon USBden şarj oluyor + ithal eden firma 3 sene garanti veriyor..Ben ne kadar güvenmesemde veriyorlar!!!Zaten kim hangi telefonu 3 sene kullanıyor oda ayrı bir mesele...

igav -> Cevap: VERSON VX35(Çift sim-hem tuşlu-hem dokunmatik-stereo hoparlör-2mp)YENİ (20 Ağustos 2007; 21:06:38)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

Eveet telefon USBden şarj oluyor + ithal eden firma 3 sene garanti veriyor..Ben ne kadar güvenmesemde veriyorlar!!!Zaten kim hangi telefonu 3 sene kullanıyor oda ayrı bir mesele...

Burda iki yıl yazıyor. http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=84067#.

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.9863281