< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoala -- 5 Ağustos 2007; 17:31:25 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoala -- 5 Ağustos 2007; 17:31:25 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitsimsek -- 28 Temmuz 2007; 0:50:25 > |
|
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo juridicus -- 29 Temmuz 2007; 13:56:26 > |
|
•Asus Maximus V Gene z77 Motherboard•Intel Core i7 2600k CPU•Kingston HyperX 16 GB (2x(2x4GB)) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 RAM •Asus GeForce GTX560Ti GPU •WD 3.5' Caviar Black 1TB HDD •2x120 GB Kingston HyperX 3K SSD
|
|
|
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan64 -- 5 Eylül 2007; 10:55:38 > |
|