Binbaşı eğer Call of Duty United Offensive varsa otomatik olarak zaten diyo ben 1.4 yamasını yükleyecem diye.Eğer istiyorsan sana e-mail ile gönderebilirim 1.4 yamayı.Yeter ki e-mail adresini yaz.
no cd demek pactten sonra cod.exe nin yerine crackini koymak demek verdiğim ıp de crackli ve full oynanabilen server demektir bu verdiğim server 1.4 ile oynanabiliyor ok
yaw 1.5 yükleyin daha çok server var 1. sayafada yazd1m serverlar1 su an oynad1g1m server cod united offensive"80.60.0.161:28960"bekliyorum herkezi
geliyorum hemen
utku kaan united offensive var. oynuyorum hatta. istedi evet bi oyun sitesinde 1.5 patch çıkmış dediler COD ve COD offensive için. yükledim bende hakikaten patchler ile süpperrr olmuş. 1.4 e geri dönüş için oyunu silip tekrar yüklemem lazım ben bunu yapacağıma sen 1.5 yükle
yaw 1.5 yükleyin daha çok server var 1. sayafada yazd1m serverlar1 su an oynad1g1m server cod united offensive"80.60.0.161:28960"bekliyorum herkezi
geliyorum hemen
utku kaan united offensive var. oynuyorum hatta. istedi evet bi oyun sitesinde 1.5 patch çıkmış dediler COD ve COD offensive için. yükledim bende hakikaten patchler ile süpperrr olmuş. 1.4 e geri dönüş için oyunu silip tekrar yüklemem lazım ben bunu yapacağıma sen 1.5 yükle
Ya binbaşı sen bana e-mailini ver,gerisine karışma.Yarım saat içinde 1.4 yaması elinde olur.
217.153.86.86:28990 BİR YER DAHA BULDUM 1.4 yüklü olan girsin baksın 44 kişi oynayabiliyor ve bayağı iiler bir adam öldüremedim yaw
Yaw art1k 1.5'e terfi et hem say1m1z cogal1r
1.5 ip verin hemen giriyim bu oyunda çok iyiyim ya off
Expanding your molecules to a higher state of consciousness where TRANCE enters your intellect enabling you to understand the virtue of motion the possession of sound and the intensity of desire taking you to a paradise where reality becomes an Illusion... ...your host for tonight... - ARMIN VAN BUUREN!!
daha önce oynamamıstım oynadım ve siliyorum açıkçası çok amaçsız bi mod olmuş yani güzel ama çok gereksiz.. day of defeat'i bilirsiniz onu oynamak varken cod'yi hiiiiç kasamam oynayanlara kolay gelsin bol fragler
Expanding your molecules to a higher state of consciousness where TRANCE enters your intellect enabling you to understand the virtue of motion the possession of sound and the intensity of desire taking you to a paradise where reality becomes an Illusion... ...your host for tonight... - ARMIN VAN BUUREN!!
site yapmaktan iyi anlayan bir arkadaş cod clubu kursada bizde elin gavurlarına karşı bir tim oluştursakya olmazmı tüm gerekli dosya pacht yamaların linkini verip adım adım ne yapılması gerektiğini ve TÜRKİYE COD OYUNCULARININ GÜCÜNÜ gösteren bir site yapacak bir babayiğit yomu?anlasam ben yaparım zaten ama siteden anlamam.lütfen bir cod club kuralım.kolayca girilebilen crackliler dahil rahat oynana ve pingi 70-170 arası olan(256 k cıların da oynayabileceği) bulup güncellesek ve bir yerde toplanıp almanı rusu fransızı ispanyolu devirsek ve cod tarihine geçsek ne dersiniz. cod daki grafik ve oynama zevkini bf42 de bile bulamıyorum.benim gibi düşünenlerin bir webmaster arkadaş sayesinde güzel ve alımlı yararalı bir site kurmasını öneriyorum kabul edenler bir webmaster tanıdığımız varsa yardımcı olması için rica etsinler ok
beyler hangi serverde toplanıyoz karar verin 1.4 için 81.3.16.82:28960 iyidir birde burası var 217.153.86.86:28990 1.5 için neyi öneriyorsunuz?o IP yide kararlaştıralım
mesela belli saatlerde belli günlerde belli IP lerde olmalıyız.türkler orda toplanmalı ve bu fransızlara almana ispanyola gününü göstermeli.onlara dikkat ediyorum.hep grup halinde savaşıyorlar benim 1.4 için verdiğim IP de geçen akşam 3 kişiydik.2 si slovakmı rusmu ne öyle yazışıyorlar kendi aralarında.ben tek başımayım nikimde orda masteryoda-TURKEY diye geçiyo.bunlar yazışıyo kendi aralarında.gülme koymuşlar(hehehehe diyorlar) sanırım birlik olup beni yok edecekler.ben alman onlar amerikan oldular.baktım biri bana yazıyo masteryoda? diyip dedim yes .derken biri ara yola indi.roket attım hemen yer değiştirdim bir eve girdim.baktım evin altından ateş açılıyo eski roket attığım yere .bende o evde üst katındayım.yavaşça merdivenden indirm baktım kafaları başka yere bakıyor ilk durduğum yere ateş açıyorlar.merdivenden kuş gibi aşağı taradım.karşılık veremeden öldüler.sonra 1-2 dk sonra çıktılar baş edemediler(göğsüm kabardı yaf.sanki ülkemi temsil etmiş gibiydim valla :)