Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LİG TV HD YAYIN BEDAVA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> LİG TV HD YAYIN BEDAVA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
denizbülent

24 Temmuz 2007; 10:18:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar biraz evvel aldığım bilgilere göre artık lig tv modüllü üyeliği olan ve hd yayın alan receiverı olan arkadaşlar hd yayın için ayrıca para vermeden yayınları seyredebilecek bu bilgiyi paylaşmak istedim eminim bu konu bir çoğunuzun merak ettiği bir konuydu herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbülent -- 24 Temmuz 2007; 10:19:44 >

Thai-Fun

24 Temmuz 2007; 11:48:03 

bu bilginin kaynağı nedir..
güvenilir mi ? sonradan değişmesin

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
denizbülent

24 Temmuz 2007; 12:34:16 

digitürk teknik servisi ve doğrulattım 3-5 defa sordum üzerine basarak umarım dogrudur.

felmali

24 Temmuz 2007; 16:06:41 

dostum,
DT teknik servisi, su anda DT musteri temsilcilerinin, idarecilerinin bile bilmedigi bir malumata nasil sahip oluyor ?

Benzin pompacilarinin, yeni benzin fiyatlarini patronlarindan once bilmesi gibi bir sey bu..
selamlar

felmali
XxDesperadoxX

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2007; 11:00:26 

kardeş ben sana bişey soracaktım bu hd yayınlar normal uydumu oluyo normalse bana bi frekasını sölermisin

Ekteki dosya (1)

enter]
muratozek

25 Temmuz 2007; 11:10:47 

hocam bu ornek pek olmamis gibi geldi bana ben benzinlikte calisiyorum da bizim patron hic bilmes pompa fiyatlarini:)
quote:

Orjinalden alıntı: felmali

dostum,
DT teknik servisi, su anda DT musteri temsilcilerinin, idarecilerinin bile bilmedigi bir malumata nasil sahip oluyor ?

Benzin pompacilarinin, yeni benzin fiyatlarini patronlarindan once bilmesi gibi bir sey bu..
selamlar

next-urla

25 Temmuz 2007; 11:43:55 

arkadaşın dediği gibi hd uyumlu reciveri olanlar bu sene test amaçlı olduğu için modül ile izleyebilecekler önümüzdeki sene kendi reciverları gelecek ondan sonrası için ne olur bilemem not:ben digiturk teknik servisiyim

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
XxDesperadoxX

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2007; 12:32:37 

ok açıklamalar güzel olmuş süper bence teşekkürler eğer uydu haberlerini takip etmek istiyosanız

http://www.uydu.info adresinden öğrenebilirsiniz

Ekteki dosya (1)

enter]
yavkar@fb

25 Temmuz 2007; 14:49:05 

next-urla hocam digitürk yetkilileri bile şuan ne olacağını bilmiyor diyorlar.size kimden bilgi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 25 Temmuz 2007; 14:49:31 >

memtal

26 Temmuz 2007; 1:47:23 

uydu.info sitesindeki haber : http://www.uydu.info/lig-tv%e2%80%99de-maclar-artik-hd-kalitesinde-izlenecek/

digiturk sitesindeki haber : http://media.digiturk.tv/dtblog/?p=275

yani kaynak digiturk.

NetX

26 Temmuz 2007; 2:33:35 

HD Yayın zaten olacak bilindik birşey fakat bedava nerede yazıyor göremedim.
Ve zaten olacağını da sanmıyorum
Dünyanın hiçbiryerinde aynı fiyata olmaz HD yayın.
Zaten HD TV + HD receivera parayı veren Digiturk üyesi 5-10 ytl fazla vererek HD yayına da para verir.

mkelleci

26 Temmuz 2007; 8:52:49 

Arkadaşlar burdan da şu sonuç mu cıkıyor, Agustos ayında maçları HD olarak izlemek için HD receiver i kendimiz mi almalıyız, yoksa ben şuan DT abonesi olsam onlar bana HD receiver verebilecek mi?

PSN:overflow

Quality in Everything We Do...
Thai-Fun

26 Temmuz 2007; 9:12:06 

Ben bi toparlayayım bari
doğru ise tabii, kısa zamanda digitürk yayınlarından maçlar hd oluyor ve modül satılarak şifre çözülüp hd uyumlu herhendi alıcı ile izlenebiliyor.
en yakın cihazların yetiştiği zaman ise kendi receiverini verecek ve belki filmler de hd yayınlanabilecek,

Ben sadece yazılanları toparladım, kendi bilgim değil.. dikkatinize..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
next-urla

26 Temmuz 2007; 10:20:30 

ARKADAŞLAR LİGLERİN BAŞLAMASI İLE DİGİTURK HD YAYINA BAŞLIYOR FAKAT İLK AY HD YAYIN SADECE TİCARİ ALANLARDA OLACAK İLK AYDAN SONRA İSE BİREYSEL KULANIMA AÇILACAK FAKAT FİYAT KONUSUNDA HERHANGİ BİR BİLGİ YOK ŞUAN DETAYLI BİLGİYİ 0212 4737373 ARAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
vahdettinp

26 Temmuz 2007; 11:05:12 

peki digitürk hangi firmayla anlaşmış arkadaşlar HD reciever için.