arkadaşlar biraz evvel aldığım bilgilere göre artık lig tv modüllü üyeliği olan ve hd yayın alan receiverı olan arkadaşlar hd yayın için ayrıca para vermeden yayınları seyredebilecek bu bilgiyi paylaşmak istedim eminim bu konu bir çoğunuzun merak ettiği bir konuydu herkese kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbülent -- 24 Temmuz 2007; 10:19:44 >
arkadaşın dediği gibi hd uyumlu reciveri olanlar bu sene test amaçlı olduğu için modül ile izleyebilecekler önümüzdeki sene kendi reciverları gelecek ondan sonrası için ne olur bilemem not:ben digiturk teknik servisiyim
HD Yayın zaten olacak bilindik birşey fakat bedava nerede yazıyor göremedim. Ve zaten olacağını da sanmıyorum Dünyanın hiçbiryerinde aynı fiyata olmaz HD yayın. Zaten HD TV + HD receivera parayı veren Digiturk üyesi 5-10 ytl fazla vererek HD yayına da para verir.
Arkadaşlar burdan da şu sonuç mu cıkıyor, Agustos ayında maçları HD olarak izlemek için HD receiver i kendimiz mi almalıyız, yoksa ben şuan DT abonesi olsam onlar bana HD receiver verebilecek mi?
Ben bi toparlayayım bari doğru ise tabii, kısa zamanda digitürk yayınlarından maçlar hd oluyor ve modül satılarak şifre çözülüp hd uyumlu herhendi alıcı ile izlenebiliyor. en yakın cihazların yetiştiği zaman ise kendi receiverini verecek ve belki filmler de hd yayınlanabilecek,
Ben sadece yazılanları toparladım, kendi bilgim değil.. dikkatinize..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
ARKADAŞLAR LİGLERİN BAŞLAMASI İLE DİGİTURK HD YAYINA BAŞLIYOR FAKAT İLK AY HD YAYIN SADECE TİCARİ ALANLARDA OLACAK İLK AYDAN SONRA İSE BİREYSEL KULANIMA AÇILACAK FAKAT FİYAT KONUSUNDA HERHANGİ BİR BİLGİ YOK ŞUAN DETAYLI BİLGİYİ 0212 4737373 ARAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ