Şimdi Ara

Grand Theft Auto 5 Enhanced Steam'de Karışık Etiketine Sahip

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rockstar Games tarafından sürpriz bir şekilde yakın zamanda piyasaya sürülen Grand Theft Auto 5’in geliştirilmiş sürümü Steam'de karışık eleştiriler aldı. Oyunun orijinal sürümüne sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir şekilde yeni sürüme yükseltme yapabilirken hem Enhanced hem de Legacy versiyonu şu anda kullanıcılara sunuluyor.

GTA 5'in gelişmiş sürümü eleştirilerin odağında

Geliştirilmiş sürümün yayınlanmasıyla beraber Steam mağazasında olumsuz yorumlarla karşı karşıya kalındı. Şu anda platformda 9.000'den fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bunların sadece %50'si olumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar genel olarak oyunun performansının ve optimizasyonunun oldukça kötü olduğunu, HDR seçeneğinin çalışmadığını ve takılma sorunlarıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtiyor.

Öte yandan bazı olumlu yorumlara bakacak olursak geliştirilmiş sürüm sayesinde açık dünya oyununa çeşitli görsel iyileştirmeler getirildiğinden ve orijinal GTA 5'e sahip olan oyuncular için ücretsiz bir yükseltme alma imkanı sunulmasından övgüyle bahsedildi.

İki farklı görüş doğrultusunda yenilenmiş sürüm ilk gününde 187.059 eş zamanlı oyuncu sayısıyla zirve yaptı. Öte yandan Rockstar Games, GTA serisinin en yeni oyunu GTA 6 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

• Beleşe geldi, bu benim için güzel. DLSS desteği var, AA cidden daha iyi durumda. Benim için gayet iyi gelişmeler bunlar, güzel olmuş.
  • Frame generation yok malesef oyun o yüzden getirdiği yenilikleri kullanmanız için çok güçlü bir pc istiyor. FG olsaydı orta segment max settingste oynayabilirdi. Bence getirilebilecek en tutarlı eleştiri bu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

Ben hiçbir GTA yı bitirmedim. Bilmiyorum. Oynayamadım bir türlü. Bunu bitirmek istiyorum ama bilen birisi olursa bir soru sormak istiyorum. Hikaye modu için TR yama bu sürümde uyumlu mu acaba ?

Forumda yama sahibi uyumlu hale getireceklerini söylemişti. Biraz beklememiz gerekebilir.

Cevabın için teşekkür ederim. Sağol. Bekleyeceğiz o zaman

4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.