Şimdi Ara

LG KU990 NYX (Schneider KREUZNACH LENSLi 5 MP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
0
Favori
47.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG den yeni bir telefon daha.Prada'nın devam niteliğinde olacak mı bilinmez fakat gerçekten çok iyi özelliklere sahip.

Özellikleri:
    - FM radio
    - Muvee editor
    - Xenon Flashlı 5 mp kamera.
    - 3" dokunmatik geniş ekran
    - Micro SD kart slotu
    - HSDPA bağlantı
    - 320*240 çözünürlükte 120 fps video kaydı. (120 yanlış sanırım 20 olabilir)
    - Youtube videolarını cepten izleme ve direk upload etme imkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 28 Ağustos 2007; 20:27:33 >

• çok hoş bir dizaynı var..bakalım kamera ve diğer özellikleri test edilince nasıl çıkacak...LG her zaman orta karar ürünler yapmıştı...
  • süper gözüküyor, zaten lg prada'ya hayranım bi de bu özelliklerle on numara olmuş
  • kim ne derse desin iphone ne pradaya nede buna yaklaşamaz lg iphoneden kat akt daha iyi

iphone demek

mms i olmayan

video kamerası olmayan

bluetooth un bi tek telefona bağlanan donanımlarda kullanılan(kulaklık vs vs)

ve daha bir çok kötülüğü var bunların hepsini dh de okudum
  • çok dehşet bişeye benziyo
  • wireless da olması gerekiyor bunda bildiğim kadarıyla
  • Çok mükemmel bir alet olmuş.Ah be LG bide wi-fi koysan
  • Vaaayy güzel alet

Ne zaman ve kaça gelir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Çok mükemmel bir alet olmuş.Ah be LG bide wi-fi koysan

blidiğim kadarıyla bu cihazda wireless de olması lazım.
    fakat yine 2mp kameralı ve windows mobile 6 yüklü bir versiyonundan bahsediliyordu.wireless bu modelde değil de onda olabilir.belki ikisinde de mevcuttur....
  • ekran 320*240 değildir herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ekran 320*240 değildir herhalde

KE850 PRADA
    ekran: 3.0 inç 240 x 400 piksel 262.144 renk TFT dokunmATIk ekran

olduğuna göre bu modelde de minimum bu şekildedir ekran...
  • Bu cihazın Windows Mobil işletim sistemli versiyonunu çıkartırlarsa süper olur.
  • gerçekten süper bir telefon olmuş tebrik etmek lazım önceden hiç pradaya bakmamıştım ben chocolate'e bakıyordum ama bu telefon daha güzelmiş ve ekranı sanırım daha büyük
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Özellikleri:
    - FM radio
    - Muvee editor
    - Micro SD kart slotu
    - HSDPA bağlantı

Bunlara ek olarak telefon 640×480, 320×240, 176×144 ve 16:9, 18:10 panaromik çöznürlüklerde video kaydı yapabiliyor.
    Ekran ise 400x240 çözünürlükte,Ayrıca WiFi ve Bluetooth bağlantıları da bulunmakta.Türkiye'ye gelecek mi bakalım.

• yaramaz
  • quote:

quote:

Özellikleri:
    - FM radio
    - Muvee editor
    - Micro SD kart slotu
    - HSDPA bağlantı

Bunlara ek olarak telefon 640×480, 320×240, 176×144 ve 16:9, 18:10 panaromik çöznürlüklerde video kaydı yapabiliyor.
    Ekran ise 400x240 çözünürlükte,Ayrıca WiFi ve Bluetooth bağlantıları da bulunmakta.Türkiye'ye gelecek mi bakalım.

640x480 video kaydı ve wifi de kesin warsa olmuştur bu iş.bu şekilde olursa piyasadaki en üst düzey cihaz olur.bir de windows mobile olsaydı daha söylenecek söz kalmazdı.
    n95 in dokunmatik ekranıyla, iphone un ise kamerasıyla üstüne çıkıyor.ancak iphone ve n95 in işletim sistemleri daha ağır basıyor.tabi satandart da olsa lg in de yazılımını incelemek lazım.pak sanmıyorum ama belki de wm yada symbianı aratmayabilir.
    dediğim gibi birde işletim sistemi olsaymış tastamam olurmuş.2mp wm 6 lı versiyonu bu şekilde yapsalarmış keşke.bir de prada kasası daha estetik buna nazaran bana göre.bu da barındırdığı özelliklere bakıldığında gayat estetik bir kasa dizaynına sahip.
    kameraya baktığımızda sanki optik zoom da varmış gibi görünüyor.araştırdım ama teknik özelliklere dair detaylı bilgi bulamadım.detaylı bilgi bulup da buraya eklersen sevinirim kardeşim.araştırma ve paylaşımın için teşekkürler...

• tasarımı çok güzel. hele arkası tam bir digital fotograf makinesi olmuş. dokunmatik olduguna göre birde kalemi olması lazım kanımca.
  • Tek kelimeyle iPhone killer! Bence iPhoneden 1 adım ilerde bir telefon.
  • gerçekten de çok hoş..inşallah wirelessı da vardır..
  • ya çok güzel olmuş hayran kaldım n73 ümü sevemez oldum ya bunu görünce
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.