Çok mükemmel bir alet olmuş.Ah be LG bide wi-fi koysan
blidiğim kadarıyla bu cihazda wireless de olması lazım. fakat yine 2mp kameralı ve windows mobile 6 yüklü bir versiyonundan bahsediliyordu.wireless bu modelde değil de onda olabilir.belki ikisinde de mevcuttur....
gerçekten süper bir telefon olmuş tebrik etmek lazım önceden hiç pradaya bakmamıştım ben chocolate'e bakıyordum ama bu telefon daha güzelmiş ve ekranı sanırım daha büyük
Özellikleri: - FM radio - Muvee editor - Xenon Flashlı 5 mp kamera. - 3" dokunmatik geniş ekran - Micro SD kart slotu - HSDPA bağlantı - 320*240 çözünürlükte 120 fps video kaydı. (120 yanlış sanırım 20 olabilir) - Youtube videolarını cepten izleme ve direk upload etme imkanı.
Bunlara ek olarak telefon 640×480, 320×240, 176×144 ve 16:9, 18:10 panaromik çöznürlüklerde video kaydı yapabiliyor. Ekran ise 400x240 çözünürlükte,Ayrıca WiFi ve Bluetooth bağlantıları da bulunmakta.Türkiye'ye gelecek mi bakalım.
Özellikleri: - FM radio - Muvee editor - Xenon Flashlı 5 mp kamera. - 3" dokunmatik geniş ekran - Micro SD kart slotu - HSDPA bağlantı - 320*240 çözünürlükte 120 fps video kaydı. (120 yanlış sanırım 20 olabilir) - Youtube videolarını cepten izleme ve direk upload etme imkanı.
Bunlara ek olarak telefon 640×480, 320×240, 176×144 ve 16:9, 18:10 panaromik çöznürlüklerde video kaydı yapabiliyor. Ekran ise 400x240 çözünürlükte,Ayrıca WiFi ve Bluetooth bağlantıları da bulunmakta.Türkiye'ye gelecek mi bakalım.
640x480 video kaydı ve wifi de kesin warsa olmuştur bu iş.bu şekilde olursa piyasadaki en üst düzey cihaz olur.bir de windows mobile olsaydı daha söylenecek söz kalmazdı. n95 in dokunmatik ekranıyla, iphone un ise kamerasıyla üstüne çıkıyor.ancak iphone ve n95 in işletim sistemleri daha ağır basıyor.tabi satandart da olsa lg in de yazılımını incelemek lazım.pak sanmıyorum ama belki de wm yada symbianı aratmayabilir. dediğim gibi birde işletim sistemi olsaymış tastamam olurmuş.2mp wm 6 lı versiyonu bu şekilde yapsalarmış keşke.bir de prada kasası daha estetik buna nazaran bana göre.bu da barındırdığı özelliklere bakıldığında gayat estetik bir kasa dizaynına sahip. kameraya baktığımızda sanki optik zoom da varmış gibi görünüyor.araştırdım ama teknik özelliklere dair detaylı bilgi bulamadım.detaylı bilgi bulup da buraya eklersen sevinirim kardeşim.araştırma ve paylaşımın için teşekkürler...