Bu kadar özelliğe rağmen wi-fi'nin olmayışı ilginç...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Kameranın bekleneni vereceğini zannetmem incelemelerde de pek başarılı gibi değil...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
arkadaşlar kullananlar veya ayarlarını bilen varsa ku990 da opera mini kullanmak için ne yapmalıyım opera miniyi yükledim türkcell hattımda da çalıştırıyorum ancak 3-5 dakka içinde 100 kontoru yiyor nasıl bi ayar yapmam gerekiyor yanlış bi bağlantimi kulanıyorum veya yapmam gereken bi ayar varmı yardımlarınızı beklıyorum bu yutub bağlantısı içinde geçerli yardımlarınız için teşekkürler
flash ok ama aynımı farklı mı? menuler,menu duzenleri,mesaj yazmak icin yatay klavye vb yani ufak tefek ayrıntılar farklı olabiliri ama genel yapısı aynı mı bir de donanım olarak ram cpu olayları nasıldır,hangi cihaz daha hızlı response veriyor acaba tecrubesi olan varmı
Telefonu youtube ve diğer sitelerde iyice inceledim.estetiği felan iyi olmuş ama yazılımını beğenmedim.ilk çıkan renkli ekran telefonlardaki yazılıma benziyor.bir samsung kullanıcısı olarak symbian veya windows mobile haricinde başka yazılımlı telefon bir daha almam.