Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
arkadaşlar kullananlar veya ayarlarını bilen varsa ku990 da opera mini kullanmak için ne yapmalıyım opera miniyi yükledim türkcell hattımda da çalıştırıyorum ancak 3-5 dakka içinde 100 kontoru yiyor nasıl bi ayar yapmam gerekiyor yanlış bi bağlantimi kulanıyorum veya yapmam gereken bi ayar varmı yardımlarınızı beklıyorum bu yutub bağlantısı içinde geçerli yardımlarınız için teşekkürler
tskler peki prada ile isletim sistemi olarak aynımı
Her iki telefon da flash tabanlı işletim sistemine sahip.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
flash ok ama aynımı farklı mı? menuler,menu duzenleri,mesaj yazmak icin yatay klavye vb yani ufak tefek ayrıntılar farklı olabiliri ama genel yapısı aynı mı bir de donanım olarak ram cpu olayları nasıldır,hangi cihaz daha hızlı response veriyor acaba tecrubesi olan varmı
Telefonu youtube ve diğer sitelerde iyice inceledim.estetiği felan iyi olmuş ama yazılımını beğenmedim.ilk çıkan renkli ekran telefonlardaki yazılıma benziyor.bir samsung kullanıcısı olarak symbian veya windows mobile haricinde başka yazılımlı telefon bir daha almam.
arkadaşlar bu viewty'nin istanbul ve ankarada piyasası oluştı mu? neredeyse 6 aydır piyasada bende iice taktım kafaya ama forumda yada sahibinden.com'da pek fazla bulunmuyor. Bende merak ediyorum istanbul ve ankaradaki cep telefoncularda ikinci elini bulmak mümkün olabiliyor mu? Gözünüze çarpıyor mu hiçç??