arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen g800 mü bu mu??? 2sinin video çekimi arasında ne fark var??ses çıkışları arasındaki fark ne??? galiba videoda bu daha üstün ama ses çıkışında g800 üstün...lg nin d een büyük üstünlüğü divx olayı sanırım...off lütfen yardım edin çabuk karar verebilirsem bir tanıdık hollandaya gidecek ona aldırtcam ama karar veremezsem beklemem gerek bunlar çıkana kadar
kesinlikle viewty. viewty hem goruntusuyle,hem videosuyla,hem resimleriyle,hemde divx ile,hatda calistirabildigi coklu ses ortamlariyla samsungu dover!
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen g800 mü bu mu??? 2sinin video çekimi arasında ne fark var??ses çıkışları arasındaki fark ne??? galiba videoda bu daha üstün ama ses çıkışında g800 üstün...lg nin d een büyük üstünlüğü divx olayı sanırım...off lütfen yardım edin çabuk karar verebilirsem bir tanıdık hollandaya gidecek ona aldırtcam ama karar veremezsem beklemem gerek bunlar çıkana kadar
kesinlikle viewty. viewty hem goruntusuyle,hem videosuyla,hem resimleriyle,hemde divx ile,hatda calistirabildigi coklu ses ortamlariyla samsungu dover!
Tam karar vermiştim g800 diye şimdi tereddüte düştüm yine...evet avi çekmesi divx i falan bayağı bi avantaj ama mesela onda optik zoom yok görünüş olarak g800 daha hoş geliyor...bir de ses kalitesine bakılırsa hangi cihaza benzer.Express music cihazları var nokianın.onlardan daha mı iyi???
Tam karar vermiştim g800 diye şimdi tereddüte düştüm yine...evet avi çekmesi divx i falan bayağı bi avantaj ama mesela onda optik zoom yok görünüş olarak g800 daha hoş geliyor...bir de ses kalitesine bakılırsa hangi cihaza benzer.Express music cihazları var nokianın.onlardan daha mı iyi???
optik zoom haric tüm yönüyle lg harika. Ses konusunda samsung zayif kaliyor. express muzik aletleri kadar lg'de samsungda ses vermez. Cünkü o telefonlar müzik edition telefonlari. günümüzde hem goruntu,hem ses ozelligini bir arada tutan harika bir telefon yok.
optik zoom haric tüm yönüyle lg harika. Ses konusunda samsung zayif kaliyor. express muzik aletleri kadar lg'de samsungda ses vermez. Cünkü o telefonlar müzik edition telefonlari. günümüzde hem goruntu,hem ses ozelligini bir arada tutan harika bir telefon yok.
sesi sallasak neyse zaten 3250 kullanıyorum o önemli değil o kadar...peki bunun fiyatı ne kadar siz nerden almıştınız
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen g800 mü bu mu??? 2sinin video çekimi arasında ne fark var??ses çıkışları arasındaki fark ne??? galiba videoda bu daha üstün ama ses çıkışında g800 üstün...lg nin d een büyük üstünlüğü divx olayı sanırım...off lütfen yardım edin çabuk karar verebilirsem bir tanıdık hollandaya gidecek ona aldırtcam ama karar veremezsem beklemem gerek bunlar çıkana kadar [/quote]
kesinlikle viewty. viewty hem goruntusuyle,hem videosuyla,hem resimleriyle,hemde divx ile,hatda calistirabildigi coklu ses ortamlariyla samsungu dover! [/quote] Tam karar vermiştim g800 diye şimdi tereddüte düştüm yine...evet avi çekmesi divx i falan bayağı bi avantaj ama mesela onda optik zoom yok görünüş olarak g800 daha hoş geliyor...bir de ses kalitesine bakılırsa hangi cihaza benzer.Express music cihazları var nokianın.onlardan daha mı iyi??? [/quote] optik zoom haric tüm yönüyle lg harika. Ses konusunda samsung zayif kaliyor. express muzik aletleri kadar lg'de samsungda ses vermez. Cünkü o telefonlar müzik edition telefonlari. günümüzde hem goruntu,hem ses ozelligini bir arada tutan harika bir telefon yok. [/quote]
sesi sallasak neyse zaten 3250 kullanıyorum o önemli değil o kadar...peki bunun fiyatı ne kadar siz nerden almıştınız [/quote] ben yurtdisindayim. sözlesme ile aldim. Internette bulundugum ülkede 500 euro civarlarinda. 450ye bulunur sanirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFB BerLiN -- 24 Aralık 2007; 4:24:14 >
LG Viewty cep telefonunda görüntü sabitleyici sistem bulunuyor fakat ne yazık ki bu sistem bir optik görüntü sabitleme sistemi değil. Çekimlerde görüntü sabitleme sistemi devreye sokulur sokulmaz daha hızlı çekim hızlarına ulaşmak amacıyla ISO değeri yükseltiliyor. Yüksek ISO değeri nedeniyle de kaçınılmaz olarak önemli oranda noise etkisi fotoğraflarda kendisini ortaya çıkarıyor. Telefonun dijital kamerası iyi ışıklandırılmış ortamlarda mükemmel sonuçlar veriyor. Kamera ISO 800’e kadar ışık hassasiyeti değerine sahip. Kötü ışıklandırılmış ortamlarda ISO 800 değerinden dolayı yüksek oranda noise ortaya çıkıyor. Yüksek orandaki noise görüntü kalitesi üzerinde olumsuz bir etki yaparken yüksek ışık hassasiyet değerleri daha hızlı çekim hızı kullanımına da olanak tanıyor. Yüksek çekim hızları da önemli anları fotoğraflamayı garanti altına alıyor. Bu çekimlerde noise etkisi problem olsa da, sonuç görüntülerde noise etkisini göze alacağınız ve sadece fotoğraf çekmenin önemli olduğu anlarınız olacaktır. ISO 100 ve 200 gibi düşük değerler çekimlerde rahatlıkla ve sorunsuzca kullanılabiliyor; bu değerlerde net ve güzel renklere sahip fotoğraflar elde ediliyor.
LG viewty,N82,G800 modelleri arasinda kaldigim, uzun bir kararsizlik ve islevsellik acisindan telefon secme karmasasina, Winmobile 6 isletim sistemli HTC S730 modelini alarak,bugun son verdim.
Cogu ne alaka diye dusunebilir ancak, Onlarca telefon kullandim, Vga,1.3 mp,2mp,3.2mp,5mp o mu bumu iyi cekiyor derken anladimki bu isin sonu yok.Her ne olursa olsun neticede kamera islevselligide bir yere kadar.Bir sureden sonra cebindeki 5mp kameraya sahip cihazin gunlerce bu ozelligini dahi kullanmadiginin farkina varinca ,hic geregi yok diye dusundum ve islevsellik ve tasarim olarak isime daha cok yarayacagini dusundugum HTC nin bu modelinde karar kildim.
LG viewty,N82,G800 modelleri arasinda kaldigim, uzun bir kararsizlik ve islevsellik acisindan telefon secme karmasasina, Winmobile 6 isletim sistemli HTC S730 modelini alarak,bugun son verdim.
Cogu ne alaka diye dusunebilir ancak, Onlarca telefon kullandim, Vga,1.3 mp,2mp,3.2mp,5mp o mu bumu iyi cekiyor derken anladimki bu isin sonu yok.Her ne olursa olsun neticede kamera islevselligide bir yere kadar.Bir sureden sonra cebindeki 5mp kameraya sahip cihazin gunlerce bu ozelligini dahi kullanmadiginin farkina varinca ,hic geregi yok diye dusundum ve islevsellik ve tasarim olarak isime daha cok yarayacagini dusundugum HTC nin bu modelinde karar kildim.