Arkadaşlar telefonlarda wi-fi özelliğine fazla takılmayın, wi-fi li sony psp bile bir bilgisayar gibi webe giremiyorki özellikleri (sonuçta işlemcisi rami olan bir alet) wifi telefonlardan daha iyidir. Wifi telefonla internete girmek zulüm gibi olur. Ha sadece maillere bakmak msn de yazışmak gibi özellikler için wifi istiyorsanız onu bilemem ama normal web sitelerine bilgisayar hızında girmeniz imkansız.
Bu telefonu dusunenlerin ,Wifi olayina fazla takilani oldugunu sanmiyorum.Olsa bile psp ye bakip telefonlardaki wifi performansina haksizlik etmissin.Psp ye bakip boyle bir kiyaslama yapman,cep telefonlarindaki wifi performansina bu sekilde yaklasmanin dogru olmadigini dusunuyorum.
Wifi olan bu tur cihazlarda, wifi performansi psp den kat kat iyi durumda.Kullandigim SE P990i ve Nokia N800 internet tabletde,3000k baglanti ile yazdiginin aksine pc deki hizda internet sayfalarini aciyorum.Baglantidan haber versen.Yeterki baglanti hizin olsun.
Bunun yaninda psp deki alt yapiyla bu cihazlardaki alt yapiyi kiyaslayamazsin.Bir kere Psp deki internet browser basli basina internette gezinmek icin problem.Kullannalar bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Aralık 2007; 23:37:55 >
bencede görüntüsü özellikleri havası olsun 10 numara cihaz hakikaten bakan bir daha bakar bu ne ya diye eğer uygun bir fiyatla girerse almayı düşünebilirim ama k850i görmem lazım
Geçende ilk defa bir dergide rastladım (gerçi geç oldu ama güç olmadı neyse.. ). 120 fps yi görünce başım döndü .Gerçekten uzun zamandır böyle iyi bir cihaza rastlamamıştım.Hem tasarım hem özellik açısından.iPhone a güçlü bir rakip olarak üretilmiş bence ki zaten iPhone bu telefonun yanında hiç kalır.Umarım yakın zamanda Türkiye'de de satışa sunulur. Ama ne kadar sunulursa sunulsun,özellikleri yine kısıtlı olacak.Japonya da 4G ye geçilirken biz hala 3G nin gelmesi için dua ediyoruz