Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Warhorse Studios'un yaptığı Kingdom Come: Deliverance II, bu yılın şüphesiz beklenen oyunlarından birisiydi. Ancak çıkışıyla birlikte birçok oyuncuyu şaşırtarak beklentinin çok üzerinde bir oyun oldu. Biz de bu videoda Kingdom Come: Deliverance II neden sevildi, iyi yaptığı şeyler neler gibi soruların cevabını aradık.

Türkçe dil desteği ile çıkan Kingdom Come: Deliverance II kesinlikle yılın en iyi oyunlarından birisi.

• Steam istek listesine attım. İndirime girerse bakacağım. Çok övüyorlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • Mükemmel bir oyun olmuş, insanı alıp eski zamanlara götürebilen daha iyi bir oyun görmedim, gece gündüz işleyişi, insanların her daim belli saatlerde kendi işlerini yapması yaşayan bir Dünya olmuş oyun.

Din evren ve yaşam hakkında düşünmenizi gereksiz kılar, cevapları hazır verir. Bu da dine teslim olduğunuzda sizde bir rahatlama meydana getirir, çünkü artık beyninizi, zekanızı çalıştırmanıza, yani anlamanıza gerek yoktur. Alt benliğinizde sizi bu rahatlatmaya doğru itecekdir, kaygısız ve tasasız zihin yapısına, çünkü daha kolaydır.
  • Çok basit. Woke olmadığı için. Eğer bir oyun woke oyun geliştiriciler tarafından geliştirilmezse otomatikman çok iyi oluyor zaten.
  • Oyun woke falan değil. Tamamen opsiyonel olan bir gay ilişki var diye saldırdı bir kitle ama bu mantıkla 2007 ve 2010 da çıkan Mass Effect 1 ve 2 de woke. O zamanlar woke diye bir illet yoktu. 2012 yılından itibaren oyun sektörünü etkisi altına almaya başladı.
    Daha Fazla Göster
  • 50 saati devirdim devam…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim 50 saatten fazla oynamışımdır bazı görevleri hariç oyun çok güzeldi hikaye şahane. Bazı görevler çok zordu onlar canımı sıktı. 2-3 görev de sıkıcıydı ayak işi görevleri bana iyilik yap sana iyilik yapiyim tarzında. Ama tabi yaptığımız 1000 görevden sadece bunlardı. Genel olarak müthiş oyun hem türkçe mutlaka satın alın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.