Şimdi Ara

EA, Yeni Battlefield Oyunu İçin Çıkış Tarihini Doğruladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ''
     
    Electronic Arts tarafından şu anda arka planda geliştirilme aşamasında bulunan Battlefield serisinin en yeni oyunu için yeni bir doğrulama geldi. Yayıncı ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyun 2026 yılının Nisan ayından önce piyasaya sürülecek.
     
    Yeni Battlefield üzerinde çalışmalar sürüyor 
     
    videonun sonunda yaklaşık 10 saniyelik bir görüntü yer aldı. Şirket tarafından toplu olarak Battlefield Studios adlandırılan dört farklı EA stüdyosu yeni bir evren üzerinde çalışıyor.
     
    Bu stüdyolar arasında yer alan Dice oyunun çok oyunculu modundan sorumlu olarak karşımıza çıkarken Motive ise çok oyunculu haritaların yanı sıra tek oyunculu görev içerikleri üzerinde çalışıyor. Criterion ekibi temel olarak tek oyunculu hikaye moduna odaklanırken Ripple Effect ise seri için yeni bir deneyim yaratıyor.
     
     








  • Call of Duty'nin artık saçmalaşan oyununa iyi bir alternatif oyun çıkarırlar umarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu ekranın kased bozulmuş gibi yırtılması efektinden ne zaman kurtaracaklar bu seriyi. adam gibi ciddi bir bf imkansızmı
  • Call of duty çöp oldu artik, super kahramanlar şarkicilar ne ararsan var,bir DMZ vardi onuda desteklemeyi biraktilar ,artik oyunu çocuklar oynuyor.Arma reforger modlu,hell let loose,squad,bunlari tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    şu ekranın kased bozulmuş gibi yırtılması efektinden ne zaman kurtaracaklar bu seriyi. adam gibi ciddi bir bf imkansızmı


    Efekt ile seriyi kurtarmanın ne alâkası var acaba takıldığın şeye bak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Battlefield 3 ve 4 ü çok seven biri olarak bu trailer bana doğrudan onların hissini verdi. Umarım güzel bir singleplayer yaparlar. 2042 gibi sadece multi olmaz umarım. Yoksa yine es geçerim ben şahsen

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tek umutlanma sebebim oyunu gelistiren studyolarin yoneticisi olarak Vince Zempella reisin olmasi. Bu adamin yonettigi bir oyunun kotu olacagini sanmiyorum. Adam shooter oyunlari konusunda kesinlikle uzman. Ona guveniyorum insallah Bf3 ve Bf4 gibi olur guncel grafikler ve gelistirilmis destruction da olursa tamamdir bu is.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.