Arkadaşlar fEEL 2 yi önce bir gusel soydum amma resımler format esnası kayboldu bahtsızım walla :D,
Sonra içini ilk Kromaj , nikelaj , polisaj vs. gibi birşey yaptırmak için birçok yer gezdim ve sonuc o madde kaplatılmazmıs cevabını aldım,bende metalık giri yapıyım dedım metalık griye boyadım bu sefer orjınal rengınden bi farkı olmadıgını gördüm, gittim boyacıdan sprey alumınyum görünümlü adı aklıma gelmiyo her neyse ondan aldım sprey boya tecrubem olmadıgı ıcın normal selulozık boya gibi attım ve sonuc ? Rezaletti , en son bitmez bu kasa dıyerekten bakır rengi attım ustunede vernık attım suan o şekılde duruyor.. resımlerdede göruldugu gibi,
Sonra yan kapağa TAGHeuer amblemini işlemeye karar verdim , autocad de cizip boyutlandırıp lazer kesım yapan bı tanıdık vardı oraya göturdum bıraktım 1,5 ay kadar bir süre bekledikten sonra ben bunu kesemem dedi karaktersiz , kasayı ordan aldım diğer bir arkadasa verdım saolsun o su jetınde kestirmiş ve sonuc buyrun beraber bakalım ..
Yan kapaklar ve üst kapağa gelince , boyacıdan Siyah verniği ve kurutucusu içinde olan akrilik boya aldım en son teknojiymiş bakalım görücez ayna gibi olucakmı kapaklar , burdada boya öncesi hazırlık , su zımparasıyla zımparaladım bantladım boyaya hazırladım. BEn yaptım bunları çırak değil :D
kasanın son halinin resimlerini yarın yükliycem ama kasanın içinin rengini beğenmedim sizce ne renk yapabilirim dışı sıyah içinde uv duyarlı açık kırmızı ve yeşil kullanıldı..
Arkadaşım su jetini biliyorum çok pahalı bi sistem nasıl yaptırdın valla çok kıskandım Tebrik ediyorum süper olmuş kapak yahuu Su jetini hep Discovery'de ve yabancı kanallarda görmüşlüğüm vardır ama Türkiyede olduğuna inanamadım bu sistem İzmirde varmıdır ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASİL01 -- 23 Temmuz 2007; 10:46:36 >
walla izmiri bilmem ama istanbul Dudullu İMES sanayi sitesinde var , sorma ne mevzular yaptık kestırene kadar :D 20 dk lık iş ama adamın elınde bi dunya iş var araya sokana kdr 1 hafta falan bekledim ama değdi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 23 Temmuz 2007; 13:34:26 >
Power Sply parcaladım içindeki fun ı sokemedim sokebilseydım onuda yesıl yapıcaktım..
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
msı ın anakrttan cıkan nacizane ide kablomuda kırmızıya boyadım , sata kablosuda kırmızıya boyayıp , fan demirini boyadım
Ablemı orjınal kırmızı ve yesıle boyadım yesılde bır sorun cıktı kazıyıp tekrar boyamak zorunda kaldım, kırmızıya gelınce 4 kat boya attım hala delıklı delıklı ya kasada birsey ver yada boyada..
Çok güzel gidiyo devam devam son mesajında ilk resimdeki gibi fosforlu boyanın ilk attığında rengi çok iğrenç oluyor ama 4-5 kat sonra turuncu fosforun orjinali çıkıyor