Şimdi Ara

Switch 2 Tanıtım Fragmanı 18 Milyon İzlendi: PS5'i Geçecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nintendo tarafından yakın zamanda resmi olarak tanıtılan Switch konsolunun bir sonraki versiyonu Switch 2 için bildiğiniz üzere tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman detaylarına bakacak olursak konsolun bir görüntüsünü bizlere sunuyor ve aynı zamanda hayranlar tarafından milyonlarca izlendiğini aktarabiliyoruz. Geldiğimiz noktada video 18 milyon izlenmeyi aşarak büyük bir kitleyi kendine çekiyor.

Switch 2 kısa sürede milyonlara ulaştı

'' 

YouTube platformunda yayınlanan Switch 2'nin tanıtım fragmanı 48 saatten kısa sürede 17 milyondan fazla kez izlenmiş durumda. Bu sayı 2020'de yayınlanan PlayStation 5 tanıtımını ötesine geçmiş durumda. Karşılaştırma yapacak olursak resmi PS5 tanıtım fragmanı Haziran 2020'deki tanıtımından 2 gün sonra yaklaşık 13.3 milyon görüntülenme aldı. Orijinal Switch için ilk fragmanı aynı iki günlük sürede 19.5 milyon izleyiciye ulaştı.

PS5'in tanıtım fragmanın yayınlanmasından bu yana yaklaşık 5 yıl geçmesine rağmen toplamda 44 milyon kez izlendi ve 1.6 milyon beğeni aldı. Switch 2'nin tanıtım fragmanı ise 48 saatten kısa bir süre içinde yaklaşık 1 milyon beğeni aldı. Bu nedenle yakın gelecekte PS5'in izlenme sayısını geçebilir.

Öte yandan Bloomberg analisti Robin Zhu'ya göre Nintendo, Switch 2'yi piyasaya sürdüğünde 20 milyon adet satmayı hedefliyor. Böyle bir satış hedefinin de olduğunu aktarmakta fayda var.

• Sızıntılar yüzünden böyle bir tanıtım videosunu yayınlamak zorunda kaldılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.