Şimdi Ara

Arkadaşlar goldmaster 9400 alıyorum iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar goldmaster 9400 cihazı alıyorum bugün tavsiye ediyormusunuz kullanan varmı yorum yazsın değermi.
    İbm chip varmış iyimidir.
    Ne olur yardımcı olun bana

• çok iyi bravo
  • bildiğim kadarıyla receiverlarda marka büyük rol oynamaz.bugün aldığın son model bi cihaz iki üç aya eskir.yani sürekli yeni şeyler çıkıyo.ama iyiye yakın bi cihaz istiyorsan mpeg2 logosuna dikkat et.bu logoya sahip receiverlar şimdilik gayet iyi.
  • goldmaster 9400 v ci de var o dedıgın ok fena makına sayılmaz ama bence cim yanı modul çakılı alırsan keyfıne bakarsın

• iyidir ben kullaniyorum ama rs-232 ile emu yukleyemezsin.sadece makineden makineye oluyor.cok oynamayacagim dersen guzel makinedir.hic sorun cikarmaz.
  • 11400 var 15400 ile aynı al yat uzan keyfine bak. modüle gerek kalmıyor aslında bilgisayardan yazılımı atıyorsun karta gerek kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alligator
    iyidir ben kullaniyorum ama rs-232 ile emu yukleyemezsin.sadece makineden makineye oluyor.cok oynamayacagim dersen guzel makinedir.hic sorun cikarmaz.

İyi de Rs 232 den niçin yükleyemiyoruz. bu data portu değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuklenmiyor.rs 232 ile sadece program list yukleniyor emu olmuyor.sadece emu yuklu makineden digerine.pc -receiver cok oynayacagim dersne iyi degil.ama dedigim gibi tv ye bagla seyret kullanim kolay gecis hizli menu guzel.kilitlenme hic yapmaz vs..
  • arkadaşım çok doğru bi seçim yapmışsın 21 aralık itibariylede bu makinaya emulu yazılım direk pc den atılıyor ben henüz bugün yükledim ve sonuç mükemmel auto polsat,tps,tv cabo çalışıyor
  • bunu bilmiyordum.cok iyi olmus.deneyecegim. bu durumda arkadasin dedigi gibi cok iyi tercih.fiyat /performans orani bence en yuksek makine.
  • bahsettiğiniz makine 8000XCAM değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buxes -- 31 Aralık 2004, 14:04:03 >
  • gm 9400ci
  • Fiyat performans konusunda evet GM iyi olabilir
    Ama performans konusunda sana katılmıyorum. bu konuda en iyisi Next tir.

quote:

Orjinalden alıntı: alligator

gm 9400ci
  • hakli olabilirsiniz.ben next kullanmadim.ancak en iyi destegi next veriyor diye biliyorum,ancak bazi kanallari acamama problemi de mevcut bildigim kadari ile.belirttigim gibi eger cok oynama yapacaksaniz pc-receiver next .takip seyredecegim diyorsaniz ki ben sadece bunu yapiyorum ara sira guncelleme haricinde;gm derim.zaten sifreli kanallarda acilmayan hic acilmiyor.cozulebilir olup gm 9400ci in cozmedigi bir kanal yok(hotbird ve turksat;astra ve hispasat hakkinda bilgim yok)sonucat fiyat performan acisindan 9400 ci optimum da diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

Merhabalar goldmaster 9400 cihazı alıyorum bugün tavsiye ediyormusunuz kullanan varmı yorum yazsın değermi.
    İbm chip varmış iyimidir.
    Ne olur yardımcı olun bana

bence iyi bir makina kanaldan kanala gecişi hızlı kullanımı kolay artık cihazdan cihaza yazılım atmana gerek kalmadı şimdi bilgisayar uzerinden yazılım atılabiliyor ben kullanıyorum ve cok memmnunum bence fiyat konusunda asırıya kacma bu makinanın fiyatı uygun benim fikrim bu makinayı almandan yana ama yinede sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.