Şimdi Ara

DH FORUMDA CEKILIS YAPSAK?her hafta ISLEMCI , DESTEK BEKLIYORUZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar böyle bi klup yaratsak DH FORUMDA YCEKILIS YAPSAK nasil olur...Kisi basi 1-2 milyon ? Yuzlerce kisiyiz ufak paralar bizler sayesinde buyuk paralar anlamina gelir..Toplanan paralarla her hafta bi urun alinir GUZEL CORE DUO islemciler , board , ps3 ne biliyim monitör falan...Binlerce kisiyiz burda her hafta 1 urun cekilis le talihliye verilir... GERCEKTEN COK ZEVKLI OLUR...

NOTE: DH FOTUM YÖNETICILERIDE TABIKI % KOMISYONUNU ALICAK VE CEKILISI ADALETLI BI SEKILDE YAPIP HEDIYESINI TALIJLIYE VERICEK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bguzelsoyy -- 22 Temmuz 2007; 2:44:37 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 22 Temmuz 2007; 14:06:05 >
  • peki söyle bisey yapsak kisi basi 3-5-10 neyse para yatirsak bi kac urun alinsa DH UYELERI ARASINDA CEKILIS ILE UYELERE HEDIYELER VERILSE ? AMA PAYAHALI OYUNCAKLAR OLUCAK PS3 NE BILIYIM COK IYI BI BOARD FALAN FILAN... BÖLE BISEY YAPSAK ? MESELA CEKILIS 3 MILYON OLSA KATILIM UCRETI VEYA 2 MILYON ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

peki söyle bisey yapsak kisi basi 3-5-10 neyse para yatirsak bi kac urun alinsa DH UYELERI ARASINDA CEKILIS ILE UYELERE HEDIYELER VERILSE ? AMA PAYAHALI OYUNCAKLAR OLUCAK PS3 NE BILIYIM COK IYI BI BOARD FALAN FILAN... BÖLE BISEY YAPSAK ? MESELA CEKILIS 3 MILYON OLSA KATILIM UCRETI VEYA 2 MILYON ?

bence güzel olur şahsen katılırım
  • TABI YA 2 milyon DH FORUM HESABINA PARA YATIRIRIZ BOMBA URUNLER KOYULUR HER HAFTA BE BILIYIM DUO CORE ISLEMCILER , PS 3 FALAN FILAN 500 GB HARD DISK OLUR URUNUNE GÖRE KATILIM UCRETI DEGISSE HER PAZAR GUNU CEKILIS YAPILSA BENCE SUPER OLUR..BURDA YABANCI FORUMLARDA ARABA BILE VERIYOLAR....DH FORUMDA NEDEN OLMASIN...
  • yani illa ben para vercem diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YA ARKADASLAR 1-2 milyon sonucunda guzel bi sekilis olucak... ?
  • herkes 2 ytl verse 2000 kişi katılsa 4000 ytl yapar vallaha fena fikir sayılmaz aslında yoksa hergün günmü yapsak ne
  • Forum yönetiminin böyle bir sorumluluk üstleneceğini sanmıyorum..

Düşünün ki PS3 katılımı yapıldı..

Cihaz 985 ytl..

Kişi başı 3 er ytl katılım ücreti istendi..

1000 kişi katıldı..

3000 ytl..

Katılım için belli bir sayı konulmalı ve ücret buna göre düzenlenmeli..

Aksi takdirde yönetimin başı feci ağrır..
  • iddaa oynamaktan daha iyi
  • gün yapalım ozaman daha güsel
  • tmm kabul edilmiştir. Hesap numaramı isteyenler pmden ulaşsınlar

• aslında şöyle bişey olabilir piyango gibi biletler olsa mesela atıyorum 1 ytlye satılsa ve bizde alsak sonra dh stüdyolarında noter huzurunda çekiliş yapılsa ve bir ödül verilse gayet güzel olur sonra bunların bilmem kaçı eğitime bilmem kaçı çocuk esirgeme kurumlarına bağışlanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

gün yapalım ozaman daha güsel

Aynı fikirdeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

gün yapalım ozaman daha güsel

Aynı fikirdeyim..

günde uyar
  • sen dün paranı çarptırmadın mı 45000 ytl onu dhden mi tahsil edecen napcan?
  • Siz parayı benim hesaba gönderin gönlünüzden ne koparsa bi ara çaresine bakarım

OK
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

yani illa ben para vercem diyorsun.

• bole bisi yapilirsa yas kurali olurmu ; mesela +16
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.