Şimdi Ara

Nokia 5700 XpressMusic [İnceleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
12.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünvan almak amacıyla yaptığım bu incelemeyi ünvan alamayınca silmek durumunda kaldım kusura bakmayın artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 6 Şubat 2008; 17:40:59 >

• Arkadaşım Başlıkta Yazım Hatası Var ExpressMusic Değil Xpress Music Olucak
  • daha detaylı inceleme bekliyoruz

1- çağrı geldiğinde hoparlörden çıkan ses kalitesi yüksekliği nasıl (N73 kullandıysan kıyaslayabilirsin)
    2- kutusundan çıkan aparatların resimlerini gündüz 5700 ile çekerek verebilir misin?
    3- joistik sorunu var mı basmama gibi ya da sanki heran kırılma korkusu ya da düşme korkusu durumu söz konusu mu ?
    4- kulaklıkla müzik dinlemek istediğinde yükseklik kalitesi nasıl ?
    5- ayarlarını en kaliteli olarak ayarlayarak video çekimini gösteren bir video paylaşmanı bekliyoruz

inceleme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 21 Temmuz 2007; 3:23:23 >
  • kısa ama öz olmuş

kabaca bataryası kaç gün gidiyor?

kulaklık ses kalitesi k790 ile karşılaştırıldığında nasıl?
  • inceleme için teşekkürler ama devamını bekliyoruz
  • öninceleme olmuş bu
  • kamerasıda vasat olduğuna göre bence bu cihazın karşısındaki en güçlü rakip motorola rokr müzik telefonu serisi

ne dersin megaturk?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6600 Kulaklık
    21 yıl önce açıldı
    NOKİA 6120 SoRunU
    17 yıl önce açıldı
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben pek foto çekmem benim işim video bu telefonda video kayıt boyutu 320x240 deniliyordu ben onu merak ediyorum 320x240 olur ama çekerken karelenme yaparsa hiçbir işe yaramaz o yüzden özellikle video örneği istiyorum

ayrıca video kaydında vızıltı varmı sessiz ortamda yapılan çekimlerde ???

VİDEO VİDEO VİDEO lütfen video örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 21 Temmuz 2007; 13:40:21 >
  • incele güzel olmuşbiraz kısa ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

öninceleme olmuş bu

bence ilk izlenim olmuş devamı gelecektir :P
  • kulaklık sesini n91 ile karşılaştırabilirmisin?
  • Kulaklık sesinde N91 e yakın bir performans çizecektir benim kanımca.
  • teşhirde hiçbir yerde yok teknosalarada bakıyorum ama teşhire çıkarmamışlar ama teknosada telefpnu kabaca inceledim "1,2,3" tuşlarının olduğu yerde bir çıta yok uzun süre mesaj yazılırsa tuşları yukarıya doğru basarsak sanırım orda bir sorun çıkabilir gibi geldi bana
  • N91 im yok, etrafimda kullanan insanda yok, o nedenle kıyaslamam mümkün değil, ama tahminimce bu telefon yeryüzündeki en iyi müzik telefonu, ses inanılmaz kaliteli ...
  • hmm bence n91le kıyaslamalısın ona göre net bir cevap olurdu.

sence tuş takım yani dönen kısımın dayanıklılığı nasıl
  • acaba dış hoparlörü 6233 den iyimi ki? hem ses yüksekliği hemde ses kalitesi anlamında?
  • Videoyu çok güzel çekmiş vızıltı yok karelenme yok senden ricam videoyu rapide yükleyip bizimle o şekilde de paylaşabilir misin ?

incelemen çok güzel ellerine sağlık

telefonda gördüğün + lar ve - leri de sıralarsan çok iyi olacak

birde telefonun joistiğinin yanındaki tuşlar nasıl açıklık vs var mı yada kasasında memnun olmadığın memnun olduğun şeyler neler ?

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 21 Temmuz 2007; 16:26:37 >
  • abicim senin yorumlarına göre en kısa zamanda edineceğim tel dir

çünkü tam bir müzik telefonu arıyordum ve kamerayla da işim olmaz..
  • arkadaşım birkaç sorum olacak

1- N70 alacaktım onun yerine 5700 önerirmisin?
    2-altta dönen kısımla ana gövde arası bana pek güven vermedi sence nasıl özellikle "1,2,3" tuşlarının üst kısmıyla gövde arası güven veriyormu?
    3-alt kısım zamanla boşluk yapıp yalama olurmu sence?yani oynama yaparmı kullanırken sms yazarken falan?
    4-keşke N91 ile karşılaştırabilseydin ozaman daha sağlıklı bilgi sahibi olabilirdik kanımca
    5-işletim sisteminin hızı nasıl yani menü ve sms yazma hızı 6630 ile benzerlikler gösteriyormu hızda?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

kamerasıda vasat olduğuna göre bence bu cihazın karşısındaki en güçlü rakip motorola rokr müzik telefonu serisi

ne dersin megaturk?

Rokr müzik çalabilme yetisine sahip tüm telefonların kabusu N91 dahil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.