Şimdi Ara

PHILIPS SPD5220CC 120GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda aradım aradım bulamadım bu modelle ilgili bir başlık.Harici hdd arayışlarına girmiş bulunmaktayım.Başta WD düşünüyordum güvendiğim bir markaydı ama suanki modellerinde sorun olduğunu öğrendim.Fiyat/Performans işi görücek bir alet arıyorum.Bu PHILIPS SPD5220CC 120GB modeli de işime geldi açıkcası fakat bilgisi deneyimi olan arkadaşlar var mı ?
    Paylaşırlarsa sevinirim..

• 2 gün önce wd 120 alacaktım passport, sonra baktım herkes çok sorunlu diyor, vatan computerdan senin baktığın philipsin 160 gb lığını aldım.

içindeki hdd hitachi, sata destekli. (hatta laptop hdd siyle yer değiştirmeyi düşünüyorum, 5400rpm, 8mb bellekli.

hdd çok ince, kot pantolonumun arka cebine koyabiliyorum, yürürken ederken. çok sessiz çalışıyor, çok nadir olarak tıkırtı duyuyorsunuz o da çok yüklü ve ufak parçalı dosya transferi yaparken. kablosu etrafına sarılabiliyor, kutunun içinde güç yetmezliği durumunda çift başlı usb kablosu var.

içinde yedekleme programı ile geliyor ancak ben beğenmedim zaten 30 günlük deneme sürümü herhalde(ya da vista da öyle oldu)

ıvır zıvırına değil hdd kalitesine bakarsak gerçekten çok güzel bir ürün, ince, ergonomik, her tarafında lastik var asla kaymıyor, hareket ettrirince veya sarsınca anlık olarak durduruyor çalışmayı, sonra tekrar başlıyor.

alırken vatan da sordum elemanlara "ben aslında wd passport almak istiyorum ama çok sorun çıkartıyormuş" diye, adam "içerde var 3-5 tane değişecek" dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

2 gün önce wd 120 alacaktım passport, sonra baktım herkes çok sorunlu diyor, vatan computerdan senin baktığın philipsin 160 gb lığını aldım.

içindeki hdd hitachi, sata destekli. (hatta laptop hdd siyle yer değiştirmeyi düşünüyorum, 5400rpm, 8mb bellekli.

hdd çok ince, kot pantolonumun arka cebine koyabiliyorum, yürürken ederken. çok sessiz çalışıyor, çok nadir olarak tıkırtı duyuyorsunuz o da çok yüklü ve ufak parçalı dosya transferi yaparken. kablosu etrafına sarılabiliyor, kutunun içinde güç yetmezliği durumunda çift başlı usb kablosu var.

içinde yedekleme programı ile geliyor ancak ben beğenmedim zaten 30 günlük deneme sürümü herhalde(ya da vista da öyle oldu)

ıvır zıvırına değil hdd kalitesine bakarsak gerçekten çok güzel bir ürün, ince, ergonomik, her tarafında lastik var asla kaymıyor, hareket ettrirince veya sarsınca anlık olarak durduruyor çalışmayı, sonra tekrar başlıyor.

alırken vatan da sordum elemanlara "ben aslında wd passport almak istiyorum ama çok sorun çıkartıyormuş" diye, adam "içerde var 3-5 tane değişecek" dedi.
    eyvallah ccaparli valla cok iyi oldu bu peki bisey sorcam
    güc kablosu var mı yani adaptörlü mü bu alet ?

bir kaç da resim ekliyebilir misin sana zahmet olmazsa dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schroef -- 21 Temmuz 2007; 0:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Alıntıları Göster
    Direk usb üzerinden alır gücü, ekstra adaptör veya kablo gerektirmez

Ben de WD passport alcaktım ama işimi garantiye almak için Seagate free agent go aldım 160Gb. Vatandaki elemanlar da WD önermiyo hiç, zaten gidince WD'ler yığınla duruyo öyle satılmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: Schroef

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

adaptör yok direk usb den alıyor. usb deki enejinin yetmediği zamanlar oluyormuş bazı usb lerde. onun için çift başlı usb kablosu var. hdd tanınmıyorsa onu takıyorsun hooppp tıkır tıkır başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Ben de WD passport alcaktım ama işimi garantiye almak için Seagate free agent go aldım 160Gb. Vatandaki elemanlar da WD önermiyo hiç, zaten gidince WD'ler yığınla duruyo öyle satılmamış
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

vatan da adama sordum "bu wd ler çok sorun çıkartıyormuş diye duydum var mı bir şey öyle" diye. yeni bir eleman "yok öyle bir şey" dedi. ordan daha eski çalışan geldi "var içerde 3-5 tane değişmeyi bekliyor" dedi.

• quote:

quote:

adaptör yok direk usb den alıyor. usb deki enejinin yetmediği zamanlar oluyormuş bazı usb lerde. onun için çift başlı usb kablosu var. hdd tanınmıyorsa onu takıyorsun hooppp tıkır tıkır başlıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

ccaparli kardes bu aldığın ürünün linkini verir misin?ben wd düşmanı oldum artık iyice..arkadas 120 lik almıs seninki kaçlık?ayrıca rica etsem resim koyup boyutlarını da buraya yazar mısın?tesekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung B1930Nw Monitör
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

ccaparli kardes bu aldığın ürünün linkini verir misin?ben wd düşmanı oldum artık iyice..arkadas 120 lik almıs seninki kaçlık?ayrıca rica etsem resim koyup boyutlarını da buraya yazar mısın?tesekkürler

Alıntıları Göster

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28835

boyutlar
    http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/tr/tr/consumer/pc_products_gr_tr_consumer/pc_storage_ca_tr_consumer/ce/_activeTab_specifications/_productId_SPD5230CC_00_TR_CONSUMER/Harici_Sabit_Disk+SPD5230CC_00?proxybuster=BLLJXG43Z2KBPJ0RMRCSHQNHKFSESI5P

bu da içindeki HDDhttp://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.dac393208bfae6f199558fe7eac4f0a0/

yardımcı olabilmişimdir umarım...

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28835

boyutlar
    http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/tr/tr/consumer/pc_products_gr_tr_consumer/pc_storage_ca_tr_consumer/ce/_activeTab_specifications/_productId_SPD5230CC_00_TR_CONSUMER/Harici_Sabit_Disk+SPD5230CC_00?proxybuster=BLLJXG43Z2KBPJ0RMRCSHQNHKFSESI5P

bu da içindeki HDDhttp://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.dac393208bfae6f199558fe7eac4f0a0/

yardımcı olabilmişimdir umarım...

Alıntıları Göster
    eyvallah kardes çok makbule geçti..bişey sorcam hdd 4200 mü 5400 rpm mi? farklı farklı yazıyor özelliklerde dikkat ettiysen..bende 160 gb düşünüyorum..tekrar güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

eyvallah kardes çok makbule geçti..bişey sorcam hdd 4200 mü 5400 rpm mi? farklı farklı yazıyor özelliklerde dikkat ettiysen..bende 160 gb düşünüyorum..tekrar güle güle kullan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sociolog

5400

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sociolog

5400

Alıntıları Göster
    eyvallah cok makbule geçti bu 120gb lığını alıcam o zmn ben de birazdan

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Şu an iş yerındeyım ve karsı masada kı arkadasta 120 lık var gayette memnunlar hani.

WD ler kendı kablosu dısında kı kablolarda çalışmıyormus nasıl işse

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

quote:

Şu an iş yerındeyım ve karsı masada kı arkadasta 120 lık var gayette memnunlar hani.

WD ler kendı kablosu dısında kı kablolarda çalışmıyormus nasıl işse

Alıntıları Göster
    yav bende hediyeceki var hepsiburada da onla alıcam da yav 5400 rpm dediniz sitede 4200 rpm yazıyor acaba hata mı var ?

• quote:

yav bende hediyeceki var hepsiburada da onla alıcam da yav 5400 rpm dediniz sitede 4200 rpm yazıyor acaba hata mı var ?

Alıntıları Göster
    quote:

hitachi nin sitesinden alıntı yaptım ona bakman daha doğru olur.

ayrıca bu da bir nevi kendi kablosu dışında bir kablo ile çalışmıyor ancak bunun kablosu sabit. yani çıkaramıyorsunuz kasanın etrafına sarıyorsunuz.

zaten neredeyse hiç bir hdd başka kabloyla çalışmıyor, güç yetme yetmeme durumlarından dolayı. kendi kablolarında güç kaybı sanırım diğerlerine göre daha az oluyor.

• quote:

quote:

hitachi nin sitesinden alıntı yaptım ona bakman daha doğru olur.

ayrıca bu da bir nevi kendi kablosu dışında bir kablo ile çalışmıyor ancak bunun kablosu sabit. yani çıkaramıyorsunuz kasanın etrafına sarıyorsunuz.

zaten neredeyse hiç bir hdd başka kabloyla çalışmıyor, güç yetme yetmeme durumlarından dolayı. kendi kablolarında güç kaybı sanırım diğerlerine göre daha az oluyor.

Alıntıları Göster
    ilk verdiğin consumer da 160gb lıkda da 120gblıkda da 4200rpm yazıyo da :

• quote:

ilk verdiğin consumer da 160gb lıkda da 120gblıkda da 4200rpm yazıyo da :

Alıntıları Göster
    cevabını bilen yok mu yav ? :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Philips in kendi sitesinde de 4200 yazdığına göre 4200 dür...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Aslında firewire bağlantılı bir 2,5inch'lik harddisk aradım ama bulamadım, en sonunda Philips 120GB modelini aldım bugün ben de.. 5400RPM! Anında bağlandı bilgisayarıma tek kabloyla.. yani ikili USB kablosuna gerek kalmadı!

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Aslında firewire bağlantılı bir 2,5inch'lik harddisk aradım ama bulamadım, en sonunda Philips 120GB modelini aldım bugün ben de.. 5400RPM! Anında bağlandı bilgisayarıma tek kabloyla.. yani ikili USB kablosuna gerek kalmadı!

Alıntıları Göster
    Herkese selam,

bu aletin tam olarak boyutları konusunda bir türlü bilgi bulamadım.

Sonuçta görerek alma imkanım yok. Bulduğum yer itibari ile ancak internetten satın alabilrim. Bu alete sahip arkadaşlar acaba aletin tam olarak boyutlarını yazabilirler mi? Hatta karşılaştırma yapılabilecek bir de foto gönderirler ise harika olur.

Sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: etibor

Herkese selam,

bu aletin tam olarak boyutları konusunda bir türlü bilgi bulamadım.

Sonuçta görerek alma imkanım yok. Bulduğum yer itibari ile ancak internetten satın alabilrim. Bu alete sahip arkadaşlar acaba aletin tam olarak boyutlarını yazabilirler mi? Hatta karşılaştırma yapılabilecek bir de foto gönderirler ise harika olur.

Sağlıcakla kalın

Alıntıları Göster

DVD kutusuyla karşılaştırmalı 2 resim upload ettim..

http://img510.imageshack.us/img510/3300/26072007279hf6.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/7077/26072007282gv1.jpg

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.