Monreal firmasın dan birşey rica ediyorum quick save olayını unutmasınlar Farcry da gaza gelim en zor da bitiririm ben bunu dedim sonlara doğru kasım kasım kasıldım moralim bozuldu Crttek in yapmadğnı siz yapın be.......
yeni sistem almak icin acele etmesem iyi olur biraz daha sabredip süper bi sistem topluycam ve en baba oyunları crysis ve farcry2 yi full detayda oynuycam
crysis zaten mosmor yahu,bioshock daha crysis çıkmadan morartma işlemini gerçekleştirdi.Haa grafik olarak diyorsanız bilemem tabii... ben yine de pek ümitli değilim farcry2'den.son zamanlarda bioshock,hl2ep2 ve her ne kadar sevmesem de cod4'ten başka iyi fps çıkmadı piyasaya.Jericho olsun,sof payback olsun,blacksite olsun ne umutlarla beklendi ama fos çıktı.Bu da fos çıkarsa şaşırmayın,yani beklentilerinizi yüksek tutmayın.Herşey grafik değildir sonuçta,oyunun grafiklerine taş çatlasa 1 saatte alışırsın ve moda girersin sonra da gözün atmosfer,kurgu gibi diğer faktörleri arar.
ya yapmayın bioshock ile crysisi niye kıyaslıyorsunuz hala anlamıyorum fps kamera açısı dışında alakaları yok oyunların... Far cry2 ile tamam kıyaslanabilir bakalım görecez onuda.. Bakalım ubi'ye güvenim sonsuzdur. İşi kotarırlar bekleyip görecez....
skywalkerhan haklı arkadaşlar crysis çıkıncada off ne oyun çıksa diyordunuz yada diyorlrdı crysisle bu oyunu karşılaştırmayın bence ikiside iyi oyundu crysis bizi gururlandırdı nie çünki türklerin emeği var farcry da iyi oyun kötü demiyorum ama bu oyunlar hep crysisten grafik motorunu görüpte gelişen oyunlar ilerki dönemlerde crysis 2 çıkınca o zman ne diyeceksiniz merak ediyorum adamlar gerçek ötesi yaratmayı düşünüyorlar anlıyacağınız bu.... yok şu oyun daha iyi demekle bitmez al oyunu keyfine bak beğenip beğenmiyeceğin size kalır ama oyunları kıyaslamayın benim şahsi fikrim.......