Şimdi Ara

Far Cry 2 (ÇIKTI) (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
4
Favori
182.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Herşeyine laf edin de optimizasyonuna laf etmeyin oyunun.Hata sizden kaynaklanıyor,oyuna iğrenç,iyiymiş

quote:

Orjinalden alıntı: Theilker

iğrenç ! reccomended hardware'i geçen bilgisayarım low seetings de bile oynamama izin vermiyor !
  • Ne iğrenci yaa harika bir oyun Senin sisteminde bir sorun var bence Optimizasyon süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 5 Haziran 2009; 19:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahkesis

oyun acayıp sıkıcı 2-3 görev sonra sildim

aynen katılıyorum bir kere havası sıkıyor insanı bende dayanmaya çalıştım ama olmadı sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursair

Far Cry 2 yi yükledikten sonra gördüm ki Crysis Ekran Kartı üreticileri ile iyi anlaşmış diyesim geliyor...9600M GT ekran kartı ile Crysis 1024X768 Medium-Orta detayda 25 FPS ile oynarken Far Cry 2 de 1280X768 Yüksek detay ayarlarında 30FPS ile oldukça mükemmel görüntü ile oynanıyor...arada dağlar var gerçekten şaşırtıcı...

Oyun konu ve grafik olarak 10 puan alıyor ancak oynanabilirlik olarak(oyun motoru) Call Of Duty'nin çok gerisinde(Crysis'in de), zaten bu konuda COD serisi bir idol...Oyunun başlarındayım ve Afrika savana yı daha göremedim görevler görevler...serbestlik yok buda sıkıcı kılıyor oyunu...

farcry2 her yönüyle harika bir oyun..

Orjinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orjinalden alıntı: bursair

Far Cry 2 yi yükledikten sonra gördüm ki Crysis Ekran Kartı üreticileri ile iyi anlaşmış diyesim geliyor...9600M GT ekran kartı ile Crysis 1024X768 Medium-Orta detayda 25 FPS ile oynarken Far Cry 2 de 1280X768 Yüksek detay ayarlarında 30FPS ile oldukça mükemmel görüntü ile oynanıyor...arada dağlar var gerçekten şaşırtıcı...

Oyun konu ve grafik olarak 10 puan alıyor ancak oynanabilirlik olarak(oyun motoru) Call Of Duty'nin çok gerisinde(Crysis'in de), zaten bu konuda COD serisi bir idol...Oyunun başlarındayım ve Afrika savana yı daha göremedim görevler görevler...serbestlik yok buda sıkıcı kılıyor oyunu...

farcry2 her yönüyle harika bir oyun..

Call Of Duty'e asla rakip tanımam.

• quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Oyuna yama çıkmış iyi mi?(1.03 yaması)Biraz geç olmuş ama olsunAha da kaynak linki
    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=20625

ilaç hala yok ortalıkta
  • arkadaşlar ben bir bolumde takıldım. acıklıyorum;şimdi 1.bolumde hani ilk gozumuzu acıyoruz arabadayız.sonra hastalanıyoruz gozumuzu bir yerde acıyoruz sonra orayı basıyorlar.catısma filan biz 1 tane tabanca alıp catısmaya giriyoruz sonra yere dusuyoruz.sonra gozumuzu bir odada acıyoruz.ondan sonra ilk birkac gorev geliyor.işte safe hause ye git oyunu kaydet filan.sonra bir gorev daha geliyor;bir adamı kurtarıyoruz.ondan sonra bizim diğer adamların yanına gidiyoruz.orada bir gorev veriyorlar:5 ile gps i kullan-aç.sonra 5 ile gps i acınca yukarıda bir yazı beliriyor.ama harıtada hiçbir nokta işaretli değil.yukarıda yazan yazıyıda anlamıyorum.ingilizcem kotudur.orada ne yapmamız gerekiyor anlatabilir misiniz?
  • Sürekli kendini tekrarlaması , kontrol noktalarında ki adamların sürekli yeniden çıkması , kontrol noktasından 1 km sonra kalkan arabanın dibinizde bitmes , kocaman haritası , sıkıcı atmosferi , aynı tarzda görevleri = max. oynanış süresi 1 hafta .

(bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_32230259/tm.htm )

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • S.T.A.L.K.E.R a benzetmişler resmen, yalnız bunda inventory yok o kadar. bir de araçla gidilebiliyor. Güzel atmosfer yapmışlar ama oynanabilirlik te stalker gibi vasat. Call of Duty gibi akıcı bir oynanabilirlik yok yani silahı kontrol etmek stalkerdaki gibi pek iyi degil.
  • Şuan Far cry 2 oynuyorum ve Crysis'le bi karşılaştırma yaptım. Grafik olarak Far Cry 2 kat kat daha güzel. Kafayı mı yedin diyebilirsiniz Şöyle diyim, Crysis'i 1024x768 medium low oynarken, Far cry 2 1280 1024 cogu ayar high bi iki tanesi very high ve gölgeler mediumla çok rahat oynayabiliyorum. Doğal olarak daha güzel grafik görüyorum.

Atmosfer ve hikaye far cry 2 de kesinlikle daha başarılı. Kendinizi Afrika'da hissettiriyor. +18 oyun olduğunu kanıtlıyor. Crysis daha çok çocuk oyunu gibi. Önüne çıkanı abuk bir hikaye(en azından far cry e göre) vurmaktan başka bi esprisi yok. Çok beğenmedim Crysis'i.

Orjinalden alıntı: Noobsmoke

Şuan Far cry 2 oynuyorum ve Crysis'le bi karşılaştırma yaptım. Grafik olarak Far Cry 2 kat kat daha güzel. Kafayı mı yedin diyebilirsiniz Şöyle diyim, Crysis'i 1024x768 medium low oynarken, Far cry 2 1280 1024 cogu ayar high bi iki tanesi very high ve gölgeler mediumla çok rahat oynayabiliyorum. Doğal olarak daha güzel grafik görüyorum.

Atmosfer ve hikaye far cry 2 de kesinlikle daha başarılı. Kendinizi Afrika'da hissettiriyor. +18 oyun olduğunu kanıtlıyor. Crysis daha çok çocuk oyunu gibi. Önüne çıkanı abuk bir hikaye(en azından far cry e göre) vurmaktan başka bi esprisi yok. Çok beğenmedim Crysis'i.

aslında bunların kategorisi ayrı. Crysis ile call of duty yi kıyaslarsın ama crysis ile farcry 2 yi kıyaslayamazsın bence, ama farcry2 ile stalker ı kıyaslayabilirsin mesela.

• ya bunun eklentisi modu felan yokmu. konusnu düzeltseler keşke yaa
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.