Şimdi Ara

TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Devolver Digital stüdyosu Big Fan Games ile Bithell Games, Disney'in TRON serisine yeni bir eklemeyi duyurdu. TRON: Catalyst adıyla karşımıza çıkmayı hazırlanan yeni oyun, açıklanan detaylara göre Xbox Series X/S, PS5, PC ve Nintendo Switch platformunda piyasaya sürülecek.
     
    TRON: Catalyst izometrik bir aksiyon deneyimi sunacak
     
    '' 
     
    TRON: Catalyst içerisinde oyuncular dehşet verici düşman program ordularıyla yüzleşmeye çalışacak ve Exo adlı bir karakteri kontrol edecek. Geçtiğimiz yılki TRON: Identity'yi oynayanlar için oyunun atmosferi ve ortamları tanıdık gelebilir. Ancak oynanış bu sefer daha çok izometrik bir aksiyon sistemine dönüşmüş durumda.
     
    TRON: Catalyst, oyuncuları Disney'in TRON dünyasının içine yeniden çekerek Bithell Games'in (Thomas Was Alone, Subsurface Circular, TRON: Identity) özenle kurgulanmış son hikayesinde birden fazla rakip grubun savaşına dâhil ediyor. Hikaye odaklı yepyeni bir izometrik aksiyon-macera oyunu olan TRON: Catalyst, TRON: Identity'de oyuncularla buluşan Arq Ağı'nın (Arq Grid) derin ve kapsamlı mekânlarında geçiyor.
     
    Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.