Şimdi Ara

Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Oyuncuları geçmişe götürecek ve farklı bir deneyim sunmayı hedefleyecek Tetris Forever için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunda yer alacak oyunların hangisi olduğu belli oluyor ve bu kapsamda oyuncular, koleksiyondan neler bekleyeceğine dair fikir sahibi olabiliyor.
     
    Tetris Forever içerisinde klasik ve yeni yapımlar yer alıyor
     
    '' 
     
    Tetris Forever içerisinde açıklanan detaylara göre 15 farklı oyun, 14 klasik ve yepyeni bir oyun bulunuyor. Geniş bir koleksiyon olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan paket, 1984'te yayınlanan orijinal Tetris deneyimi ile de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
     
    En son yayınlanan fragmanla beraber hangi oyunların paket içerisinde yer alacağı belli oluyor. Bu oyunlara göz atacak olursak: 1988'de Apple 2 için yayınlanan Tetris (48K Sürümü), Bullet-Proof Software'in geliştirdiği Tetris, Hatris (Famicom, NES ve Game Boy sürümleri), Tetris 2 + Bombliss, Super Bombliss ve Super Bombliss DX bulunuyor. 
     
    Bu oyunların dışında Super Tetris 2 + Bombliss, Tetris Battle Gaiden, Super Tetris 2 + Bombliss Genteiban, Super Tetris 3 ve Super Famicom için yayınlanan Super Bombliss de yer alıyor. Digital Eclipse tarafından piyasaya sürülecek olan paket, çıkışı ile beraber farklı oyunları koleksiyona dahil edebilir.
     
    '' 
     
    Tetris Forever, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PC, PS4 ve PS5'e geliyor. Çıkış tarihi ile ilgili detaylar yakın zamanda bekleniyor.
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.