Hayır, yine Motorola'm geldi de (Hep senin yüzünden).
Biliyorsun V8'im vardı sırf ergonomi nedeniyle sattım. V9 biraz daha kalınca gibi, + sanıyorum ki standart işletim sistemi ve o malum processor, oldukça hızlandırmış olabilir handset'i. Gittim bir Samsung F400 aldım, isteyen istediğini sölesin, istediği kadar çamur atsın, ama eski samsung'lara oranla dağlar var bunu arasında, Bang & Olufsen'le muhteşem yapmışlar aleti...herneyse.
Ama biliyorsun ki gönlümün bir yerinde devamlı motorola yatar O zaman ben biraz V9'a yoğunlaşıyım bakiim Gelinim de bile U9 var ve çok da memnun. Hani Mor olmasa yiyecem de
Yarın gidip bi V9'a bakiim, senin sözünü dinliyim bu sefer
PS:Bu arada, aklımdaki V3x'di, daha önce de kullanmıştım + ele avuca oturuyor diye.
merhaba arkadaşlar . 2 gün önce v9 siparişi verdim hb den bugün elime ulaştı fakat kıllandığım bir nokta var. kutunun üstünde ve aletin pil takılan yerinde made in china yazısı (: internetten biraz araştırdım v9 lar çin de üretiliyomuş. acaba sadece bana mı patladı yoksa piyasadaki bütün v9 lar çin malımı. okadar para verip çin malı almak biraz rahatsız etti beni. siz ne dersiniz?
abstruseozgur, hayırlı olsun. Malüm, maliyet düşürmek için çoğu firma ürünlerini uzakdoğu ucuz işgücü pazarında üretiyor. Kalite farkı olmaz ama doğrusu made in china görmek bana da hoş gelmiyor V8'imin arkasında. Motorola marka olduğu için görmezden geliyorum.
heartless , teşekkür ederim (: içimi rahatlattın . bugün kısaca inceleme imkanım oldu. kutudan kulaklık çıkmadığı için de biraz üzüldüm açıkçası şimdi s9 kulaklık içinde para vermek durumunda kalacağım. bu telefonu alma nedenlerimden biri de mp3 dinlemekdi yanımda ipod ve 2 tane telefon taşımak artık oldukça yordu
Müzik çalarken, iç kapakta ve/veya dış kapakta albüm cover'ları nasıl beliriyor acaba ? Bileniniz var mı !? Bazı V8 resimlerinde çalan parçanın albüm cover'ı var gördüğüm kadarıyla !?