Çabuk cevabın için teşekkür ederim Ama..maalesef olmuyor ! Hiçbir tuş işlemiyor...camera tuşuna basınca da tamam deyip kapanıyor. Neyse..versiyon'dan herhalde...
Güzelim G600'üme geri döniim bari
PS: Zaten Motorola'yı Samsung'a tercih etmek bile bi gaflet idi benim için (yani v8 & G600)
arkadaşlar bi sorum olacak yeni versiyon yükledikten sonra telefonda biraz yavaşlama oldu menüler arasında geçerken tuşa bastığımda algılamama sorunu oluyo bazen birkaç defa basmak zorunda kalıyorum tuşlara versiyondan kaynaklanabilirmi?Yokmu şu telefona adam akıllı bi versiyon ya :(
arkadaşlar ben bu telefonu çok almak istiyorum, bu 8 sayfayı da okudum. sorum fiyatlar hakkında olcak, başlarda bir düşüşten felan bahsediliyordu ancak şimdi verdiğiniz linklere baktığımda fiyatlar yine 500ytl civarı, fiyatları yine arttı mı bu telefonun? yine düşer mi sizce?? en ucuz nerden bulabilirim??
arkadaşlar v8 kullanıcısıydım gittim iphone aldım bi süre kullandım eksikleri hoşuma gitmedi sonra onuda nokia n95 le değiştirdim nedense hep yavan geldi cihazlar özelleği daha fazla ama alışma meselesi heralde geçen gün telefoncumda v8 altın kaplama olan lüx modelini gördüm sıfır 1500 ytl hemde kayıtsız bi saniye düşünmedim hemen değiştirdim bu telefon bağımlılık yapıyor alacaklara duyurulur :)
arkadaşlar v8 kullanıcısıydım gittim iphone aldım bi süre kullandım eksikleri hoşuma gitmedi sonra onuda nokia n95 le değiştirdim nedense hep yavan geldi cihazlar özelleği daha fazla ama alışma meselesi heralde geçen gün telefoncumda v8 altın kaplama olan lüx modelini gördüm sıfır 1500 ytl hemde kayıtsız bi saniye düşünmedim hemen değiştirdim bu telefon bağımlılık yapıyor alacaklara duyurulur :)
haklısın güzel telefon ama bende 3 hafta önce aldım,tipi güzel ama nedense bi türlü ısınamadım...daha önce v3 kullanmıştım onda böyle olmamıştı...şu anda satmayı düşünüyorum...
modmymoto adresinden skinleri bilgisayarıma indirdim ancak bunları telefona yüklemek için yeni versiyonmu atmam lazım.zira skin dosyalarının içinde bir çok alt klasör var.
bunları nasıl tlfna göndereceğim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killfrenzy45 -- 30 Mayıs 2008; 10:50:02 >
Evet arkadaşlar, ya bu telefondan nefret ediyorsunuz, ya da bağımlılık yapıyor Ben de bazı eksikliklerden dolayı ikinci gün eşime vermiştim, ama artık geri aldım ve V8 kullanıyorum.
İlk aldıklarında kapaktan sms okuyamayanlar için :
Bütün yapacağınız, kullandığınız operatörün şeçimini belirlemek (telefon içinde). Bana öyle oldu ! Yani örneğin Vodafone kart kullanıyorsanız ve şebeke Turkcell v.s.ye ayarlıysa sadece dış kapakta "Yoksay" kelimesini görüyorsunuz. Dolayısıyla da diğer seçeneklerin hiçbiri görünmüyor. Şebekeyi karta göre ayarlarsanız diğer seçenekler ortaya çıkıyor..bilgilerinize.
Huzur bulun diye ufak bi PS : Telefonla ilgili yorumum :
" TELEFON " !!!
En azından Full Metal ! Var mı daha ötesi...bizler gibi maymun iştahlı olmayanlar 100 sene kullanır
Onunla bununla, özellikle de Nokia ile karşılaştırmayın, dediğim gibi bu oyuncak değil, telefon !