telefon tarz olarak almis gitmis. kutu dizayni bile sahane yapmis adamlar. telefoncu gosterirken telefonu agzim acik kaldi resmen
pil konusunda daha yeni oldugundan yavas yavas duzene oturacak diye umuyorum. bir de surekli kurcaladigimdan az gidiyor diye dusunuyorum. tabii iki tane kocaman ekrani olmasi da etkiler. menude dolanirken dis ekrani kapatmanin ayari var mi bulamadim ben. gereksiz yere acik bence. o ekrani kapatsak bile pil suresini baya etkiler bence. yoksa bekleme suresi 330 saat yaziyor ki muthis bir rakam.
bu telefon kadar rahat bir tus takimi gormedim. k790i'den sonra acayip rahat geldi. cok memnunum acikcasi telefondan. keske konusan telefon muhabbeti turkce de olsaydi. telefon dilini ingilizce yapip denedim, sahane bir olay.
Öncelikle hayırlı olsun Pil konusunda endişen olmasın.Kullandıkça pil ömrünün uzadığı söyleniyor sürekli.Telefonun kendi resimlerini koyabilir misin acaba?Özellikle elde çekilmiş resimlerini merak ediyorum.
bu aletin sol yanındaki tek olan tuş ne işe yarıyor bilen var mı acaba?
Edit.Pardon ben sağ ile solumu karıştırmışım. Sağdaki tek tuş için konuştum.
Eğer telefonu türkçe kullanıyor isen o tuşun işlevini türkçeye maalesef koymamışlar ama ingilizceye alırsan o tuşa uzun bastığında sesli komut çalışacak ve telefonu sesinle sms okutturup rehbere kişi kaydedip bunun gibi birçok şeyi yapabilirsin.Ayrıca ingilizcede iken talking phone on yaparsanız.Menude gezerken menu isimlerini mesajlarda gelen mesajı okuyor eleman üstüne geldikçe.Maalesef türkçe dilinde bu özellikleri kullanamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 27 Şubat 2008; 15:37:45 >
Pille ilgili ben şunu denedim. Parlaklık 6 iken(göz alıyor resmen) 1 gün gitti. Parlaklık 2 iken(gayet parlak ve yeterli) 2 gün gitti. Parlaklığı 0'a indirdim(Biraz karanlık oldu) şu an sabit 3 gün gidiyor.Hatta bazen 4 ü de görüyor.
Kulaklık ile ilgili bayağı yorum var bende yapayım. Kendi üstündeki usb micro usb olduğu için yanında mini usb için aparat çıkıyor zaten.Bu durumda ebay gibi sitelerde usb>3.5 mm 'e çeviren aparatlar var.Onun haricinde bluetooth stereo kulaklık ile işinizi görebilirsiniz.
Aşağıda micro usb den 3.5 mm e çeviren aparat var.Belki alacağım yakında.Fiyatlar 3 dolar gibi başlayıp 20 dolara kadar çıkıyor kargosu hariç.Eğer böyle sipariş verme durumum olursa bilgilendiririm.
bu aletin sol yanındaki tek olan tuş ne işe yarıyor bilen var mı acaba?
seçim tuşu,kapakta msj okumak cevapsız çağrılara bakmak ve kamerayı(kapak kapalıyken) açmak için.
ben alete göre sol tuşu, karşıdan bakıldığında sağ tuşu kastetmiştim sen öteki tuşu söylüyorsun sanırım. neyse RYU nickli arkadaş söylemiş. ikiniz de saolun yine de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeyni -- 28 Şubat 2008; 16:43:03 >
Servisten gelen telefonum dun elime geçti yenisiyle degistirmisler bu seferde dokunmatik ekranda sorun var çalışmıyor bu TEKNOSA ne biçim bi şirkettir bende nasıl bir şansızlık vardır anlamıyorum 40 yılın başında hevesle bir telefon aldım basima gelenler...
arkadaslar teknosa'dan uzak durun. cevremdeki herkes sikayetci ordan aldiklarindan
şimdilik bu kadar bulabildim daha bulursam link veririm
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670