Örneğin:Motorola RAZR tazelendi ama "İşte bu!" diyebileceğimiz bir tarafı yok.Motorolanın donanım anlamında ilerlemesi gerekiyor düşüncesine katılıyorum.Özellikleri bence orta seviyede.. Bunun dışında Nokia N76 modelini alternatif olarak göstermiş.Ki tasarım anlamında N76 V8'in yanına bile yaklaşamaz.Bu da katılmadığım nokta
donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen
hayır kasdettiğim o değil.mesela kamera ok.bence 2 mp yeterli bir rakam ama hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı en azından.ama bu forma bu kadar özellik bile çok yani
Méxes
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 15 günü kaldı.
8 Ocak 2008; 18:38:37
quote:
Orjinalden alıntı: olkancan
quote:
Orjinalden alıntı: muratcolak55
donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen
hayır kasdettiğim o değil.mesela kamera ok.bence 2 mp yeterli bir rakam ama hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı en azından.ama bu forma bu kadar özellik bile çok yani
haklısın ilk defa bi motorola telefonu beyendim ama özellikleri yeterli değil
Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık üz aylık bir fiyat takibinin ardından bugün Ankara Kızılay'dan 50x12 world taksit=600 milyona V8'imi aldım. Hemen söyleyeyim, aletin kutusu bile şekil. (Bu arada sıfır jelatinden açtık kutuyu, ama içinden PC CD'si çıkmadı.) V8'in kasası kadar fevkalade bir kasa görmedim. Beni bu kadar etkileyen bir kasa olacağını tahmin etmemiştim. Aynen dendiği gibi metal ve sağlam bir telefon yapmış adamlar. Ama kesinlikle büyük bir telefon değil arkadaşlar. Bana da büyük geliyordu ama insan eline alınca öyle olmadığını anlıyor.
Eski bir V3 kullanıcısı olarak, menü bana biraz farklı geldi. İlk anda eskisi gibi rahat bulamadım bazı işlevleri. Yani menünün eskisiyle aynı olduğu yorumlarına pek katılmıyorum.
Fotoğraf kalitesini ise çok da kötü bulmadım. Hani sony-ericsson'un ya da nokia'nın çektiği fotolardan çok da farklı değil. Hani çok methediyorlar ya nokia nokia diye.
Menü hızı ise çok çok hızlı değil ama tatmin edici. Bir menü tuşuna bastığınızda insanı sinir etmiyor.
Gerçekten arkadaşlar, nokia ya da sony-ericsson'un bu kalitede bir telefonunu ben piyasada görmedim. V8'i elinize aldığınızda bunu anlıyorsunuz.
Ufak detaylar var V8'de. Örneğin pil kapağı. Sanırım V8'in pil kapağı mıknatıslı. Pil kapağını kapatmak için bastırmıyorsunuz ya da çentiklere denk getirmeye çalışmıyorsunuz. Kendisi yapışıyor ve kapak tutuyor. Sanki menteşeliymiş gibi.
Bunun dışında tuşlarla çok rahat yazabiliyorsunuz. Tuşlar büyük, ben rahat ettim.
Yine dendiği gibi, titreşimle geri bildirim olayı da çok hoş olmuş. Kapak açmadan hallediyorsunuz, gerçekten iyi bir özellik.
Daha pilini doldurmadım. Ama pil ömrünü haber vereceğim sizlere arkadaşlar.
Nokia e65 ile motorola v8 arasında gidip geliyorum. Kapaklı telefon seven biri olarak v8 daha fazla hoşuma gidiyordu ama v8'de Wi-Fi olmaması ve 100 ytl daha pahalı olması sebebiyle Nokia e65'e dönmüştüm kii, bu fiyat indirimi geldi.. Şimdi iyice kararsız kaldım.. İki telefonu mukayese edebilecek olan varsa sevinirim.
v8 telefonla konuşma yaptıktan sonra ekran ışığı kararıyor (fakat normal ekran ışığının sönmesi gibi değil)ve bir tuşa bastığınızda ekran geri geliyor kullanan arkadaşlarda bu sorun çıktımı?Cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
ya bugune kadar telefona cok param gitti ve artık bıktım ama şimdi yine telefon almam gerekiyor. V8 bi kaç yerde biraz daha ucuzladı diye kafam karısıyor. halbuki yarın obur gun V9 gelirse diye de geri cekiorum kendimi. siz ne dersiniz K1 mi V8 mi??
bu arada bence ekran ısıgı, ısıgın acık kalma suresinin ayarı ile ilgilidir ama menusunde nerededir bir fikrim yok tabiki.
bir de e65 de tam olarak ne gibi ozellikler var bilmiyorum ama ben motoroladan cok da pişman olunacagnı zannetmiyorum. teknik ozelliklerini gecin bir kere inceligine ve dizaynına cok alısıyorsunuz ki, ben de onceden nokiacı tabir edeceginiz insanlardan idim. V3i kullandım ve degiştim şimdi motoroladan vazgecemiyorum. ama bu V8 de wi-fi olmaması kotu ya gitgide telefonda internete ihtiyacım oldugunu hissediyorum cunku.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 21 Ocak 2008; 19:23:31 >
Bende eski bir v3 kullanıcısı olarak V8 düşünüyordum. Benim için artırılabilir hafıza çok önemli değil ama dediğiniz gibi wi-fi olmaması çok büyük handikap. Sırf o yüzden e65 alacağım herhalde...
quote:
Orjinalden alıntı: hikaru
bir de e65 de tam olarak ne gibi ozellikler var bilmiyorum ama ben motoroladan cok da pişman olunacagnı zannetmiyorum. teknik ozelliklerini gecin bir kere inceligine ve dizaynına cok alısıyorsunuz ki, ben de onceden nokiacı tabir edeceginiz insanlardan idim. V3i kullandım ve degiştim şimdi motoroladan vazgecemiyorum. ama bu V8 de wi-fi olmaması kotu ya gitgide telefonda internete ihtiyacım oldugunu hissediyorum cunku.
Kullanan arkadaşlara sorum olacak; şarjı kaç gün gidiyor..Konuşma sesi nasıl? Bende luna var ama konuşma sesinden memnun değilim. Hafif cızırtı geliyor...Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum..Cevaplarınızı bekliyorum...
hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı...
Hocam sormasi ayip amma Sen Türkiye gibi bir yerde UMTS`yi etkin bicimde ve makul bir fiyata kullanabilecegini mi saniyorsunnn?????
Arkadaslar bu arada bilen-okuyan biri lütfen söyleyiversin bu makinanin V8 2GB lik versiyonu sadece Gold Edition olarak mi piyasada var... Yoksa normal metalic edition`in da 2GB lik versiyonu var mi??? Cokca aramama ragmen henüz bulamadim da... :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinardicli -- 24 Ocak 2008; 12:20:21 >
Kullanan arkadaşlara sorum olacak; şarjı kaç gün gidiyor..Konuşma sesi nasıl? Bende luna var ama konuşma sesinden memnun değilim. Hafif cızırtı geliyor...Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum..Cevaplarınızı bekliyorum...
walla ben kullanıcısı olmadıgım için şarj konusunu bilmiyorum ama konusma sesi için iyidir diyebilirim cunku crystal talk diye bir teknoloji var bunda bildigim kadarıyla. yani konusanın sesini seciyor ve gonderiyor gibi bir şey:D
Arkadaşlar telefonun beğenmediğiniz özelliklerini yazarmısınız? Teknosada 549 a düşmüş..Lunayı bırakıp v8 almayaı düşünüyorum..Ama daha önce motorola kullanmadım..Nokiacıydım..cevaplarınızı bekliyorum..