v8 almayı düşünüoyurm bende v8'e sahip olanlar telefon hakkında tecrübeleri yazarlarsa v8 almayı düşünenler için birer iyi kaynak olacağını düşünüyorum...
Motorola Türkiye internet sayfasında V8 gösteriliyor. Herhalde satışı daha da yaygınlaşır şu sıralar. Büyük ya da uzun olması önemli diil. Ben 2GB'lığı çıkınca almayı düşünüyorum. Özellikleri de, çok kötü diil. Bence bir tek eksiği micro sd desteği olmaması. Ama 2GB'lıkta böle bi sorun da yok. Sonuçta tarz bi telefon. Gerçekten de tasarımı çok özel. 3G'si de olmayıversin.
yanlız motorola servisleri ne durumda hemen yapıp veriolarmı yoksa oyalama taktiğimi yapıolar? Herkesin tek sorunu bu .Özellikle motorola sahipleri cevaplasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konex -- 20 Ekim 2007; 23:25:59 >
v8 güzel bir telefon bence uzun süre nokia kullandım ama nedense memnun kalmadım ve sürekli değiştirme ihtiyacı duydum 1.5 sene v3 kullandım 1 sene nokia ve şimdi v8 aldım 1 haftadır kullanıyorum görüntü çok hoş ve bütün ihtiyacını giderecek özellikleri var sağlamlığı zaten biliniyor motorolanın herkeze tavsiye ederim alışınca diğerleri nedense hep eksik kalıyor bu arada bir telefonda 420 mb gayet iyi alışınca vazgeçemeyeceğinize eminim
bende 98 senesinden bu yana nokia kullandım . 3210 dan tutun 6280 e kadar şimdide v8 almayı düşünüoyurm inş doğru karar almış olurum . Ayrıca v8de linux olması diğer işletim sistemlerinden daha avantajlıdır. Uygulama yapıp geliştirebiliorsunuz . Linux kullananlar bize yardımcı olabiliecek notlar dökümanlar ayarlarlarsa çok makbule geçer.