Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Motorola RAZR2 V8 CIKTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: Motorola RAZR2 V8 CIKTI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M J

26 Temmuz 2008; 12:04:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hepsiburadada 403ytl son 11ürün

havale ile 383ytl.Alacak olanlar kaçırmasın güzel fiyata benziyor

CLK DTM AMG
Hakantan

30 Temmuz 2008; 12:09:29 

Kampanya bitti. Bitane ben almayı başardım 400 ytl ye bakalım bekliyorum şu an kargoyu.

dünya fani ölüm ani
simde

2 Ağustos 2008; 10:31:06 

kampanya dahilinde bende bi v8 aldım oda çok sans en sonuncu yu ben aldım alet görüntü itibriyle 10 numara

D.H Motorola CLUB

v8 in karizmasi w180 asaleti hepsi burda
heartless

3 Ağustos 2008; 0:01:09 

Hayırlı olsun simde.

V8 kral cihaz kim ne derse desin, hodri meydan.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
M J

4 Ağustos 2008; 16:53:54 

Yakında bu telefonu almayı düşünen biri olarak fiyatları yakından takip ediyorum.Hepsiburada kampanyasını kaçıranlar üzülmesin.Vatan Bilgisayarda fiyatlar şöyle:Axess ve world e 5 taksit toplam 385YTL,bonus vs 12taksit 419YtL

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M J -- 4 Ağustos 2008; 17:07:06 >

CLK DTM AMG
terabyte_

8 Ağustos 2008; 14:58:56 

benim telefonla ilgili ufak bi sorunum var.usb kablosunu takıp bağlanmak istediğimde "bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan biri çalışmadığından bağlanılamıyor"uyarısı alıyorum.vista ve xpde farketmiyor.sorun ne olabilir.

heartless

8 Ağustos 2008; 23:29:59 

Telefonda AYARLAR / BAĞLANTILAR'dan Hafıza cihazını seçersen, Windows XP ve üzeri direk hafıza kartı olarak tanır.

Ryanshark

9 Ağustos 2008; 10:52:33 

merhaba arkadaşlar telefon şekil itibariyle güzelde olsa motorolanın sadece telefonu vermesi ilgi çekici içinde ne cd ne kulaklık var bendaha önce v3 kullanmıştım memnundum konuşmka için ideal ama başka bir artısı yok samsung d900i yi satıp bu telefonu aldığım için pişmanım açıkçası

quote:

Orjinalden alıntı: M J

Yakında bu telefonu almayı düşünen biri olarak fiyatları yakından takip ediyorum.Hepsiburada kampanyasını kaçıranlar üzülmesin.Vatan Bilgisayarda fiyatlar şöyle:Axess ve world e 5 taksit toplam 385YTL,bonus vs 12taksit 419YtL

ki bunu görüp bu telefona 580 ytl verdiğim için şimdi kendimi salak gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryanshark -- 9 Ağustos 2008; 10:54:04 >

Ne kadar az yüksekten uçarsan, düştüğün zaman o kadar az canın acır....
heartless

10 Ağustos 2008; 2:13:27 

D900i, Ankarada ev arkadaşımda var, V8'i hep kurcalayıp, içine düşer herzaman. V8'i ile D900i karşılaştırmak bile gereksiz. Yakın zamanda V8 ile yapabileceklerimiz çok daha fazla olacak çünkü motorola MotoMAGX V8'in SDK'sını yayınladı. Programların çıkması fazla zaman almaz. O zamana kadarda telefonun tipiyle idare et.

geexer

10 Ağustos 2008; 11:46:29 

Hayırlı olsun .
quote:

Orjinalden alıntı: Hakantan

Kampanya bitti. Bitane ben almayı başardım 400 ytl ye bakalım bekliyorum şu an kargoyu.

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
nighteen

13 Ağustos 2008; 8:34:07 

arkadaşlar v9 dan kulaklık çıkıyor mu bildiğim kadarı ile v8den çıkmıyor v9dan distribütöre göre çıkıyor ise ona göre alacağım.v9 un kulaklığı yerine standart kulaklık kullanmak istersek çevirici vs bulmamız sorun olur mu?Teşekkürler.

hederahelix

14 Ağustos 2008; 22:23:14 

Arkadaşlar V8de şöyle bir sorun yasıyorum : Telefon ile uzun süre konuşma yaptıktan sonra , yaklaşık 15-20 dk arası telefon kendi kendini kitliyor ve hoparlörden vızzzz diye bir ses geliyor. Baştan açıp kapamadan düzelmiyor. Ekran falan gidiyor. Öyle saçma sapan hatalar alıyorum ki inşallah yazılımsaldır bu hatalar. Servis yolu gözüktü gibi

40D + 100 f/2.8 usm + 50 f/1.8
Diplomatbey

14 Ağustos 2008; 22:27:39 

Kardeş sen hangi teli önerirsin V8 mı yoksa V9 mu hangisi? Bi de menüler aynı mı?

Hayat Her Zaman Acımasızdır...
heartless

14 Ağustos 2008; 23:23:21 

Hederalix, sen hala orjinal yazılım mı kullanıyorsun ? Bende öyle bir sorun olmadı, 3 saatlik görüşme sonrası bile.

Diplomatbey, V8 ile V9 her ne kadar birbirine tıpatıp benzesede çok farklı cihazlar. 3g ve hafıza kartı önemli değilse bence V8'i al. Önemli diyorsan V9 doğru tercihtir.

pipernigrum

14 Ağustos 2008; 23:28:51 

evet malesef v8 de böyle bi problemi benım bi arkadaşımda yaşıyor.bu olay yüzünden kız arkşıyla kavga ediceklerdi nerdeyse kız inanmıyomuş telefonun kendi