Şimdi Ara

Basketbol menajerlik oyunu.. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.590
Cevap
0
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam yolladım kontrat kabul et daha sonra serbest bırakayım seni..Türkiye liginde oynamak istiyorsan draft sırasında türkiyeye 1numarayı vermen gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

tamam yolladım kontrat kabul et daha sonra serbest bırakayım seni..Türkiye liginde oynamak istiyorsan draft sırasında türkiyeye 1numarayı vermen gerek..

roster full diyor.
  • gonderdim teklif. benim roster full degil kabul edebilirsin.
  • tamam kabul ettim, şimdi ne yapıyoruz samet ?
  • simdi seni serbest birakicam. sen de draft ediceksin kendini. eger tr'de oynamak istiyorsan drafta tikladiktan sonra gelen listede turkiye'yi bulup kutucuga 1 yaz. asil 1 olan kutucuga da tr'nin sirasini yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

tamam yolladım kontrat kabul et daha sonra serbest bırakayım seni..Türkiye liginde oynamak istiyorsan draft sırasında türkiyeye 1numarayı vermen gerek..

roster full diyor.

hadi ya anlamıyorum abi kimi takımlar 15ten fazla kişiyle oynuyor..benim kadrodan ne istiyorlar ayrıca benim tkaımdaki marketplace de çalışmıyor oyuncuları satılığa çıkaramıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

simdi seni serbest birakicam. sen de draft ediceksin kendini. eger tr'de oynamak istiyorsan drafta tikladiktan sonra gelen listede turkiye'yi bulup kutucuga 1 yaz. asil 1 olan kutucuga da tr'nin sirasini yaz.

tamam.

endonozya da gece 5 te başlıyordu maçlar. türkiyede kaçta başlıyor.
  • Ben yazayım foruma veya alıyım iyi adam varsa Ozan
    Gerçi Beşiktaş gibi yapmıcam , her yüksek valueli beleş adamı alıyosun sonra batırıyolar takımı 1 numaralı örnek: bakınız Adnan ah ah zamanında....

quote:

quote:

simdi seni serbest birakicam. sen de draft ediceksin kendini. eger tr'de oynamak istiyorsan drafta tikladiktan sonra gelen listede turkiye'yi bulup kutucuga 1 yaz. asil 1 olan kutucuga da tr'nin sirasini yaz.

tamam.

TSİ 5.45 yani tam olarak 3 saat önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 26 Mayıs 2008; 20:45:39 >

• Turkish Premier den Sakarya Tatangas diye bir takım draft etti. benden önce 9 oyuncu varmış ve hepsi süre almış en kötüsü 14 dakika.. yedek pivotun valuesi 14.5, benim 17.2 mi ne herhalde 15 dakika falan oynarım.

yt1990

sağol bilgi için.
  • oo iyi, bizim lige gelmissin. stamina calis burda kalacaksan. computer'in baktigi ilk seylerden biri. yalniz abartma tabi value'unla dengeli gitse yeter stamina. bir de pek istatistik yapamazsin en guclu lig tr'deki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 26 Mayıs 2008; 20:56:24 >
  • quote:

oo iyi, bizim lige gelmissin. stamina calis burda kalacaksan. computer'in baktigi ilk seylerden biri. yalniz abartma tabi value'unla dengeli gitse yeter stamina. bir de pek istatistik yapamazsin en guclu lig tr'deki.

stamina kasarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

Ben yazayım foruma veya alıyım iyi adam varsa Ozan
    Gerçi Beşiktaş gibi yapmıcam , her yüksek valueli beleş adamı alıyosun sonra batırıyolar takımı 1 numaralı örnek: bakınız Adnan ah ah zamanında....

quote:

quote:

tamam.

TSİ 5.45 yani tam olarak 3 saat önce..

iyi adamı niye sana vereyim ki

kontratlarını yenilemeyecegim oyuncular kenmore jordi ve enrique..ayrıca iyi pg bulursam doc pitbullu da şutlayacagım..

• adamin birine mesaj gonderdim, benim takimimda oynamak ister misin diye.
    hangisini soruyorsun, bende oyuncu cok yazmis. bir baktim 50'ye yakin oyuncu yaratmis, kirik galiba.
    http://www.cyberdunk.com/team.php?m=user&id=328907
  • yeni başladım ben finlandiyada Nastola Tech diye bi takıma gittim takım 3. ligde 1960 dolara mı ne aldılar
  • quote:

adamin birine mesaj gonderdim, benim takimimda oynamak ister misin diye.
    hangisini soruyorsun, bende oyuncu cok yazmis. bir baktim 50'ye yakin oyuncu yaratmis, kirik galiba.

Hocam bu bir şaka mı:) eskiden çocuğu çok olanlar ile alay ederlerdi ne o futbol takımı mı yapacaksın diye. Bu amcam da olayı abartmış. Bir takım kursa bu oyuncular ile zaten herhalde Cyberdunk tarihinde şampiyonluğu bırakmaz başka takıma:) oyuncuların bi kaçına baktım hiç biri 50 nin altında değil 60 olan var mı bilmiyorum ama 59 olan vardı Acaba bu arkadaş olayı ticarete filan mı döküyor

• maçları başladıktan sonra anı anına takip edebiliyor muyuz, mesela nba nin canlı skor bildirimi gibi ? yoksa direk sonuç mu geliyor ?
  • quote:

maçları başladıktan sonra anı anına takip edebiliyor muyuz, mesela nba nin canlı skor bildirimi gibi ? yoksa direk sonuç mu geliyor ?

Direk sonuc geliyo. Naaptın zaten 10 sn de simulate oluyo maçlar neyini izlicen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

quote:

adamin birine mesaj gonderdim, benim takimimda oynamak ister misin diye.

Hocam bu bir şaka mı:) eskiden çocuğu çok olanlar ile alay ederlerdi ne o futbol takımı mı yapacaksın diye. Bu amcam da olayı abartmış. Bir takım kursa bu oyuncular ile zaten herhalde Cyberdunk tarihinde şampiyonluğu bırakmaz başka takıma:) oyuncuların bi kaçına baktım hiç biri 50 nin altında değil 60 olan var mı bilmiyorum ama 59 olan vardı Acaba bu arkadaş olayı ticarete filan mı döküyor

Hey maşşalah hakikatten hee..napmış bu adam..ne kadar para harcıyordur onların boosta..adam 1bet yapsa kafadan 5milyon yapar..büyük ihtimal cdpye oynuyordur ve oyuncu satıp alıyordur..

quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

yeni başladım ben finlandiyada Nastola Tech diye bi takıma gittim takım 3. ligde 1960 dolara mı ne aldılar

takımdan mı şikayetçisin maaştan mı?takımdansa o kolay maaş ise başlarda o kadar alırsın..zaten maaşla geçinen yok oyunda bet oynayacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 27 Mayıs 2008; 18:18:37 >

• 180-22 yenilmişiz.

1/5 FG 2 sayı, 1 block yaptım, iyi başlangıç.
  • zorlu rakibe karşı oynamışsınız normal sonuç
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.