Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ___***HEROES FAN CLUB***___Favoriniz hangi karakter?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Tv ve Diziler >> Cevap: ___***HEROES FAN CLUB***___Favoriniz hangi karakter? Sayfa: <<   < önceki  23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32   sonraki >   >>
[Poll]

___***HEROES***___ 3. Sezon bomba gibi başladı!

.
  100% (106)

Toplam oy : 106

(en son oy tarihi : 1 Aralık 2008; 23:39:31) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cidik

8 Ekim 2008; 1:00:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

benim anlamadığım nokta şu; diyelim şimdiki zamanda peter gelecekteki peterla geleceğe gitti. e peki şimdiki zamandan ileriye doğru bakıldığında geleceğe giden şimdiki zamanın peteri, şimdiki zamanda yer almayacakmı? eğer şimdiki zamandaki peter gelecekte kalsa, peter kayboldu vs mi diyecekler? peki ya şimdiki zamandaki peter gelecekteyken şimdiki zamanda kaybolduğu halinden 5 dk öncesine dönse? şimdiki zamanda 3 tane mi peter olucak? biri şimdiki zamanki peter, diğeri 5 dk önceki peter, bir diğeri gelecekten gelen peter?

arkadaşlar, biliyorum çok karışık oldu hiç uğraşmayalım. bu peter yalama.

Yiğit Özgür Fan Club
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:04:00 

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Şu spoiler butonunu bi düzeltmediler.

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

benim anlamadığım nokta şu; diyelim şimdiki zamanda peter gelecekteki peterla geleceğe gitti. e peki şimdiki zamandan ileriye doğru bakıldığında geleceğe giden şimdiki zamanın peteri, şimdiki zamanda yer almayacakmı? eğer şimdiki zamandaki peter gelecekte kalsa, peter kayboldu vs mi diyecekler? peki ya şimdiki zamandaki peter gelecekteyken şimdiki zamanda kaybolduğu halinden 5 dk öncesine dönse? şimdiki zamanda 3 tane mi peter olucak? biri şimdiki zamanki peter, diğeri 5 dk önceki peter, bir diğeri gelecekten gelen peter?

İşte dediğim gibi. Zaman konusunda çok karmaşık. Onun için fazla irdelememek gerekiyor.
Peter gelecekte öldü mü? Öldü. Geçmişte yaşıyor mu? Yaşıyor.
Problem yok

@PeterPetrelli;
Artık ne oldu oldu.
Sylar!!! Kimden bu çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Ekim 2008; 1:01:34 >

Silence! I Kill You!
PeterPetrelli

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:10:58 

Vallahi aklımdaki seçenekler daralırken bir anda neden Sandra Bennet olmasın felan dedim

- Fisher & Sons Funeral Home -

We give you the best!
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:12:46 

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Vallahi aklımdaki seçenekler daralırken bir anda neden Sandra Bennet olmasın felan dedim

Daha ortada bi de parkman ile daphne'nin çocuğu var.
Noluyoruz ya

Silence! I Kill You!
PeterPetrelli

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:16:09 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Noluyoruz ya

Daphne
Molly 4 yılda hiç büyümemiş gibi geldi bana.
Dediğin gibi bunlar nasıl tanıştı ya?

Vallahi böyle cevap cevap cevap sezon finalini 2 saatlik yapacaklar hepsi cevaplanacak falan artık

Birde 12 bölüm olacaktı galiba bu sezon?

We give you the best!
PHI

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:21:27 

quote:

Grev dolayısı ile kısa süren 2.sezonun ardından uzun bir sezon bekliyorduk. Ama bilgilere göre 3.sezon olan Villains 13, 4.sezon olan Fugitives ise 12 bölüm sürecekmiş.
http://heroes-sezon-3.blogspot.com/2008/09/heroes-season-3-villains.html

12-14 arası bir adette sürecek. Çok uzun değil yani.

Silence! I Kill You!
©em

8 Ekim 2008; 1:28:21 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Noluyoruz ya

Daphne
Molly 4 yılda hiç büyümemiş gibi geldi bana.
Dediğin gibi bunlar nasıl tanıştı ya?

Vallahi böyle cevap cevap cevap sezon finalini 2 saatlik yapacaklar hepsi cevaplanacak falan artık

Parkman uyuz bi adam,zaten totemi de kaplumbağaymış,Daphne de çok hızlı gidiyo belki zıt kutuplar birbirini çekmiştir

bu sezonun 12bölüm olması çok kötü bu arada,20bölümden aşşağısı kesmiyor beni dizilerde

Lost / Prison Break / Heroes / Dexter / Fringe / Battlestar Galactica / Stargate Atlantis / Damages / My Name is Earl / Eureka / How I Met Your Mother

PeterPetrelli

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:30:31 

Vallahi sezon 1i 23 bölümdü galiba ama şu sezon 3ün 4 bölümü kadar etmez

Buda 13 bölüm olacaksa bayağ tıkış tıkış olacak. Sindire sindire izlememiz lazım.

Adam'da geldi zaten. Şimdi Bir onlardan bir bizden bir onlardan olursa; Ando,Hiro,Adam ortaklığı mı olacak şirket adına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPetrelli -- 8 Ekim 2008; 1:26:21 >

We give you the best!
Malazgirt

8 Ekim 2008; 1:37:19 

Çok güzel bölümdü. 42 dakika nasıl geçti anlamadım bile Benim de kafam karıştı biraz. Darkopal çevirisiyle tekrar izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malazgirt -- 8 Ekim 2008; 1:33:06 >

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK

PHI

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:38:31 

quote:

Vallahi sezon 1i 23 bölümdü galiba ama şu sezon 3ün 4 bölümü kadar etmez

Buda 13 bölüm olacaksa bayağ tıkış tıkış olacak. Sindire sindire izlememiz lazım.

Adam'da geldi zaten. Şimdi Bir onlardan bir bizden bir onlardan olursa; Ando,Hiro,Adam ortaklığı mı olacak şirket adına?

Bakalım adam ne diyecek daha.
Kensei.

Silence! I Kill You!
KontG

8 Ekim 2008; 10:57:00 

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

Evet işte bu gelecekle oynama işini çok abarttılar... Tehlike böyle şeyler..

LOST Fan iPod Touch User
signore

8 Ekim 2008; 11:02:12 

Bu sezon dizileri genelde hemen izlemiyorum, bir iki bölüm hazırda tutuyorum sonra aklıma esince izliyorum :) Ama Heroes 3x04'ü hemen izledim.

Genelde soru işaretlerine baktığım zaman, Heroes'un Lost gibi izlenmemesi gerektiği açıkca görülüyor. Lost bölüm bölüm açıklama yapıyor, yeni sorular getiriyor ve kendi içinde tutarlı, bulmaca çözer gibi irdeleyebiliyoruz. Heroes ise izleyicinin düşünüpte bulamayacağı çok işareti bırakıyor. Dolayısıyla "keyiflik" dizi, izleyip üzerinde çok düşünmemek lazım bence.

Yapımcılar herhalde bölümleri hazırlarken bizim aklımıza gelen soruların çok daha fazlasını düşünüp, üzerinde çalışıyorlardır. Ama yine de bu kadar belirsizlik varsa, ben üzerine düşmemeyi tercih ederim.

Ancak yine de 3x04'ü izledikten sonra görüşlerimi yazayım :

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aslında oturup sohbet etmek lazım. Böyle herkes aklına gelenleri yazıyor. Bir görüş üzerine konuşamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 8 Ekim 2008; 10:59:25 >

"Yaptığınız şey, gerçekten istediğiniz şeydir. Yapmıyorsanız, gerçekten istediğiniz şeyi yapıyorsunuzdur; yapmamayı."

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
PHI