Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: son günlerde üyelerimizin dikkat etmediği bir konu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: son günlerde üyelerimizin dikkat etmediği bir konu Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkankylie

3 Ağustos 2008; 2:20:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

Bu başka bir konu ama dile getirmeden edemeyeceğim.Bazı akıllı arkadaşlarımızda,birbirleriyle yarış içerisindeler.Sürekli birilerini aşaşlamakla uğraşıyorlar.Ben de bunu anlayamıyorum.Hayretler içinde mesajlara bakıyorum.Geçenlerde bir sorunum için forumda aratma yaptım ve sorunumla ilgili bir konu buldum.Tam sevinmişken,bir baktım forumda konuyla ilgili yazılar hariç,adamların tartışmaları yer alıyor.Neyse,sonuçta burası bir teknoloji forumu ve insanlar birşeyler öğrenmek,sorunlarını gidermek için buraya geliyorlar ve bu akıllı arkadaşların saçma tartışmalarına alet oluyorlar.

Örnek olarak buraya link yazarsan daha faydalı olur.

Bizde görelim kim onlar?

Bu konuyla ilgili pekçok mesaj forumda mevcut zatençÖrnekleri bol yani.Link vermeye gerek yok.Üstelik bunu da yapmam zaten.Upuzun bir tartışma konusu olmaktan başka bir işe yaramaz.Öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 3 Ağustos 2008; 2:20:37 >

These are the dreams of an impossible boy
34_gurcangurel

3 Ağustos 2008; 3:01:50 

"Bu konuyla ilgili pekçok mesaj forumda mevcut zatençÖrnekleri bol yani.Link vermeye gerek yok.Üstelik bunu da yapmam zaten.Upuzun bir tartışma konusu olmaktan başka bir işe yaramaz.Öyle değil mi?"

-------------------------------------------------------

Aslında haklısın. Polemik yaratma amaçlı olmadığımızı herkes anlamış oldu.

serji

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 10:23:29 

quote:

Sevgili Serji, forumun arama özelliğini kullanmayı gösteren bir resimli konu açsan, birçok kişi aynı dertten olan sorunlarına geçmişte olan yanıtlardan çözüm bulabilir.

oneri icin tesekkurler. Bunu dusunecegim. Yalniz simdiki aramaozelliginin ne kadar ise yaradigi tartisilir

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
Sisteminizi detaylarıyla inceletip analiz sonuçlarına göre açıklarını kapatmayı ve hızını artırmayı istiyorsanız tıklayın.
34_gurcangurel

3 Ağustos 2008; 14:42:21 

quote:

Orjinalden alıntı: serji

quote:

Sevgili Serji, forumun arama özelliğini kullanmayı gösteren bir resimli konu açsan, birçok kişi aynı dertten olan sorunlarına geçmişte olan yanıtlardan çözüm bulabilir.

oneri icin tesekkurler. Bunu dusunecegim. Yalniz simdiki aramaozelliginin ne kadar ise yaradigi tartisilir

Arama şu an eskisine göre çok randımanlı çalışıyor. Sadece gelişmiş bölümünü biraz kurcalamak yetiyor.

Örnek: modemde port açamıyorum diye bir sorun varsa, arama kısmına " modem+port+açma " yazınca yeterli ve ilgili sonuçları veriyor.
clarion

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 14:49:23 

Şimdiki arama motoru Kötünün iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 3 Ağustos 2008; 14:48:03 >

Athlon64 X2 6000+ (@5200+ 230*13.5) / 4GB OCZ DDR2 800 / BIOSTAR A740G M2+ / PALIT HD2600Pro Sonic@XT
alpernbugra

3 Ağustos 2008; 15:01:33 

Genellikle yeni üyeler yapıyor sanırım

Makine Mühendisi Adayı
corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2008; 15:26:15 

Ya arkadaşlar buraya gelen çoğu kişi yeni üye kurallarımı okuyacaklar sanki
Adam direk sorununu yazıyor cevabını alsada almasada bidaha kolay kolay uğramıyor zaten ...

Bence bu olay kolay kolay önlenemez

Kurallara uyanlar forumda düzara takılan arkadaşlarımızdır ...

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

3 Ağustos 2008; 15:47:41 

quote:

Orjinalden alıntı: corhi

Adam direk sorununu yazıyor cevabını alsada almasada bidaha kolay kolay uğramıyor zaten ...

O zaman şikayet sistemini kullanalım, bu tür şeylere prim vermemek açısından o tür konulara cevap yazmayın.
Sayeh-eh Khodah

3 Ağustos 2008; 18:28:31 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: corhi

O zaman şikayet sistemini kullanalım, bu tür şeylere prim vermemek açısından o tür konulara cevap yazmayın.

34_gurcangurel

4 Ağustos 2008; 3:57:00 

Bu konuyu demek ara sıra gündeme getirmek lazım.

Aslında "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" misali. Ben veya benim gibiler boşuna kendini yıpratıyor.
serji

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 4:27:50 

quote:

Aslında "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" misali. Ben veya benim gibiler boşuna kendini yıpratıyor.

Az onceki basligi gordukten sonra ben de ayni dusuncedeyim.

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
Sisteminizi detaylarıyla inceletip analiz sonuçlarına göre açıklarını kapatmayı ve hızını artırmayı istiyorsanız tıklayın.
34_gurcangurel

4 Ağustos 2008; 4:37:14 

quote:

quote:

Az onceki basligi gordukten sonra ben de ayni dusuncedeyim.

Balıkçının dediği gibi Serji, Sormuşlar ona neden bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun bu gece vakti; nasıl olsa ölecekler. Balıkçı cevap vermiş, elindeki denizyıldızını denize atarken, bak bu kurtuldu demiş.

Yüz binler sayısına ulaşan bu forumda, biz elimizden geleni yapalım, bir tane bile denizyıldızını suya kavuştursak bile o yeterli olmalı. Saygı ve sevgiyi ön planda tutarsak, işimizi yapmış oluruz.

Haksız mıyım?
serji

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 5:32:00 

quote:

Balıkçının dediği gibi Serji, Sormuşlar ona neden bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun bu gece vakti; nasıl olsa ölecekler. Balıkçı cevap vermiş, elindeki denizyıldızını denize atarken, bak bu kurtuldu demiş.

Yüz binler sayısına ulaşan bu forumda, biz elimizden geleni yapalım, bir tane bile denizyıldızını suya kavuştursak bile o yeterli olmalı. Saygı ve sevgiyi ön planda tutarsak, işimizi yapmış oluruz.

Haksız mıyım?

Dogru soze ne denir. Aynen oyle. Elimden geldgi kadar sikaet butonunu kullanmaya calisiyorum. Birlikte herkese ornek olacagimizdan eminim

34_gurcangurel

4 Ağustos 2008; 6:19:10 

quote:

quote:

Haksız mıyım?

Dogru soze ne denir. Aynen oyle. Elimden geldgi kadar sikaet butonunu kullanmaya calisiyorum. Birlikte herkese ornek olacagimizdan eminim

Bu düşünceni arkadaş grubunda olan herkesin okumasını sağlarsan güzel bir adım atmış, bir nebze de olsa yol almış oluruz.

Güzel Türk Gençliği'mizin bizim gibi düşüneceğinden eminim.
JANT!

4 Ağustos 2008; 10:38:45