Giriş | |
|
|
|
20 Temmuz 2007; 16:36:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gizemcahit evt şunuda söyleyim orada hayır deme gibi bir secenek yok sorduğu zaman ya evet diceksin yada makinayı kapatıp baştan açacaksın yanlız şunuda söyleyim update soran oyunlar update edilmeden açılmaz yani updayeyoksa oyunda yok O zaman makina pal ise pal oyun alacaksın yani.En kökten çözüm olarak.
|
|
20 Temmuz 2007; 19:27:14
|
|
|
|
tabiki
|
|
|
|
|
24 Ağustos 2008; 13:17:06
|
|
|
benimde buna benzer bir sounum var ama sync işe yaramdı. oyuna girerken bir soun yok adam secerken yada olay felan derken remote çalışıyor.fakat oyunda çalışmıyor. tenis oynarken mesela adam hareket etmiyor. nasıl çözebilirim?
Olmaz ya,belki gelirsin sabah Bu umutla koydum başımı yastığa Olmaz ama,belki güzel kokunu çekerim ciğerlerime,uyanır uyanmaz Olmaz ama, yakan dudakların dudaklarımda uyanırım yeni güne Olmaz ama, olmaz olmaz demeyelim hayatta ne olur ne olamaz.
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2008; 22:11:05
|
|
|
het şu ev işareti var wii remote de ona tıkla wii remote setting reconnect 1-2 yukarı felan bas o zaman görür çık oyuna devam et
|
|
|
28 Ağustos 2008; 20:57:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KnocK* het şu ev işareti var wii remote de ona tıkla wii remote setting reconnect 1-2 yukarı felan bas o zaman görür çık oyuna devam et yok hocam i,şe yaramadı. zaten görüyor oyuna girmeden. ama oyunda algılamıyor
Olmaz ya,belki gelirsin sabah Bu umutla koydum başımı yastığa Olmaz ama,belki güzel kokunu çekerim ciğerlerime,uyanır uyanmaz Olmaz ama, yakan dudakların dudaklarımda uyanırım yeni güne Olmaz ama, olmaz olmaz demeyelim hayatta ne olur ne olamaz.
|
|
|
|
|
28 Ağustos 2008; 23:11:23
|
|
|
hetfield bende de aynı sorun oluyor remote'u yeni aldım ama şimdi bağlayamıyorummm
|
|
2 Eylül 2008; 19:37:55
|
| | | |