Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
403.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

• quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

Arkadaşlar,

shopto da killzone 2 için limited edition box da pre-order a açılmış,

ilgili olanlara duyurulur...

dip not : kutu içeriği ile ilgili bir bilgi bulamadım,bulabilen olursa paylaşırsa çok başarılı olur...

Önceden verilen pre order'lar da "Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box" olarak değiştirilmiş..
  • ondan alırız biz deeee :D
  • shoptodan verdiğim order KILLZONE 2 - LIMITED EDITION COLLECTOR'S BOX'a çevrilmiş.
  • zildjiann bey söyle bakalım nesi iyiymiş crysisin killzone 2 den...Şöyle bize bir kaç teknik bilgi ver.Öyle bir resim koyup en iyisi demekle olmuyor...
    Mesala bunun gibi küöçük bilgiler...

-Pixel başına Motion Blur kullanılıyor
    -Ve yine bir PS3 klasiği oyunda GPU;Physic,Lighting and Rendering işlemlerini SPU lara yaptırıyor..
    -Bir ekranda 230 dan fazla ışıkandırma kullanılıyor öyleki Helgastların gözlerinden çıkan kırmızı ışıklar duvarda yansıyabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Ocak 2009; 16:13:47 >
  • _2FAST4U_ @

Hocam son resimler çok şekilmiş ya,yabancı forumlara yollamak lazım,gerçi onlar zaten çöküyorlar buradaki resimlere ama neyse
  • @zildjiann
    Hacı ne bu kadar uğrasıyosun ki herkez kendi makinesini göklere çıkartır işte, sen burda ne desen adamlara göre killzone 2'nin grafikleri daha iyi olcak. Çünkü PS3'e özel bi oyun.
    Ayrıca yukarıda bi arkadaş Killzone daha çıkmadan crysisle karşılaştırılıyor, işte killzone'un büyüklüğü demiş de bu killzone'un büyüklüğünü deil Crysis'in büyüklüğünü gösterir. Bu grafikleri biz taaa kasım 2007 de gördük. Killzone 2 nerdeyse 1.5 yıl önce çıkan crysis'in grafikleriyle karşılatırılıyor.. Ha Killzone2'nin grafikleri daha iyi midir değil midir bilmem.
    Sonuç olarak, Crysis çıktığı zaman en iyisiydi şimdi killzone2 çıktığı zaman en iyisi olcak. Boşu boşuna daha fazla karşılaştırma yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 28 Ocak 2009; 17:06:07 >

• crysis sadece turkce ve turk kardeslerin oyunu oldugu icin herkes goklere cikarir
    ama burda turk turkeyiz gercekleri konusmaliyiz
    onun yuzunden
    KILLZONE 2 O KADAR !!!
  • Gelen maile göre içerikte herhangi bir değişiklik artı yok benim anladığım,

sadece standard kutu yerine çelik kutuda killzone 2 gönderecekler...

quote:

Arkadaşlar,

dip not : kutu içeriği ile ilgili bir bilgi bulamadım,bulabilen olursa paylaşırsa çok başarılı olur...
  • ya illa crysisi savunduracanız kim açtı gene crysis konusunu şimdi modlu resimler arıyacaz bulucaz koyucaz apışıp kalıcaksınız ne bu karşılaştırma hevesi anlamıyorumki biri 2007 çıkmış oyun motorunu kullanıyor diğeri 2009da ÇIKACAK OLANI! daha çıkmadı bile....

o zaman crysis 2 yi bekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

_2FAST4U_ @

Hocam son resimler çok şekilmiş ya,yabancı forumlara yollamak lazım,gerçi onlar zaten çöküyorlar buradaki resimlere ama neyse

eyvallah kardeşim
    yenileri geliyo birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann
    öncelikle yüz modellemelerinin olduğu linke bir tıkla.Silah modellemeleri konusuna giremiyecem,görüntülere gerçek çözünürlüğünde bakarsan gayet iyi olduğunu görürsün,üzerinde ki çiziklere kadar. Takılmadan oynamak ya da oynamamak değil benim sorunum.Daha iyi grafikli oyun var mı diye sormuş arkadaş,ben de var dedim resim koydum. Çıldırmana gerek yok yani. Yoksa çok daha güzel ve zevkli oyunlar var yazdığım gibi.

yorum sizin arkadaşlar,

bu adamlar birbirlerine ne söylüyor:

-bi crysis var mıs duydun mu?
    +crysis'i, miraysis i geç, aşağıya bak, hellgastlar bizi bekliyor. KILLZONE 2, O KADAR!

• :) çoluk çocuk gibisiniz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

adamda mizah var valla süper espri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Mustafa-TR

Beğenmiyorsan yorumunu kendine sakla. Feza elek. klanına katıl...

Arkadaşlar Shopto'dan Dualshock 3 ve KZ2 sipariş edeceğecim. KZ2 stoklara girdiği zamana ikisini beraber mi yollayacaklar ? yoksa ayrı ayrı mı ?

alıntı yaptığım mesajı sana yazmamıştım
    oyle bir klan dahi olmaz işin espirisi o
    kısacası seni ilgilendirmeyen bir msj a cevap vermişsin
    benim beğenip beğenmediğim bir konu ile ilgili görüşünü kendine sakla benimlede paylaşma abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-TR -- 28 Ocak 2009; 17:38:40 >
  • Çelik Kutumu? wow :))) ya anında bi Figür Fln da verseler keşke... hellghast veya sev fln..
    quote:

Gelen maile göre içerikte herhangi bir değişiklik artı yok benim anladığım,

sadece standard kutu yerine çelik kutuda killzone 2 gönderecekler...

quote:

Arkadaşlar,

• bıkmadınızmı böle şeyleri abartmaktan ya :/ oyun çıkmıyor senede 1 ex çıkıyor onunda tadını kaçırtıyorsun o kadar bu kadar gibi sığ ve zeka yoksunu yorumlarla :/ vallahi alıcak olan insan bu oyunun yüzüne bakmaz bu kadar fan insan bunu büyüttüğü için nefret eder.. Bknz : ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

bıkmadınızmı böle şeyleri abartmaktan ya :/ oyun çıkmıyor senede 1 ex çıkıyor onunda tadını kaçırtıyorsun o kadar bu kadar gibi sığ ve zeka yoksunu yorumlarla :/ vallahi alıcak olan insan bu oyunun yüzüne bakmaz bu kadar fan insan bunu büyüttüğü için nefret eder.. Bknz : ben

ex çıkıyor en azından
  • Sana bir 10 gün daha lazım.Allahın feyki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Sana bir 10 gün daha lazım.Allahın feyki...

Ona Alan Fake lazım...
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.