Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spindle23

developer ps3 ler 6000 dolar civarı yanlış bilmiyorsam,

donanım haber ps3 ahalisi olarak ortak para toplayı @skywalkertr dostumun frmasına bir tane alalım en kötüsü,...

Evet bende 4000 Euro diye duymuştum, bir tanesinin peşine düşmüştük bir ara şimdi ofis falan taşınıyor kaldı.. Review code BDlerin icinden dosyalar kladorlu olarak cıkıyor, ve calistirmak icin bir ikon bulunmuyor.. Games altindada gozukmuyor zaten .. İlginç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

SS İSTİYORUZZZZZZZZZ
    hocam herkes ss diyip duruyo ama elimde foto çekebileceğim sadece iphone mevcut oda iğrenç fotoğraf çekiyo.onunla çekilen fotoları bu oyunun klasına yakıştırmıyorum herşeyden önce.dün oyunun gerçek sahibi ss koydu 6-7 tane .zaten ss isteyen arkadaşlara şunu söyliyim hem benim farklı bölümlerden ss koymam spoiler olur hemde şu ana kadar gördüğünüz gameplay video ve ss lerden hiç bi farkı yok oyunun ne gördüyseniz hepsi oyunun kendisi zaten emin olun.

ya dostum, en azından 2-3 foto koy, spoiler olmayacak veya en az olacak, oyunun tamda ilerisinden degil, ne bileyim, ikinci bolumden mesela ama gorulmemis resimler, guzel fotolar, soyle gozumuz gonlumuz acılsın birazda heyecan yapalım. of ya, ne ballı adamsın ya,

bizde de sans. oyun dusen arkadasta makina yok, belki iyi oldu. bende olsa sizi fotoya bogmustum, heh he.

quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

developer ps3 ler 6000 dolar civarı yanlış bilmiyorsam,

donanım haber ps3 ahalisi olarak ortak para toplayı @skywalkertr dostumun frmasına bir tane alalım en kötüsü,...

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkertr

Arkadaslar insallah GOW3 gelir, merak etmeyin o sonuna kadar tarzım feci bir inceleme çıkar merak etmeyin. Konsol camiasından değil ne demek :P Hem evde hem işte ps3 koşturuyoruz, sonuçta FPS tarzım değil sadece.
    Bu arada belirtmek gerekki gelen bazı oyunlar review code yani sadece developer ps3 lerin çalıştırdığı versiyonlar .Bu nedenle fallout'un olağan üstü güzel basın kitinden çıkan BD çalışmadı oysa oda çıkmadan haftalar önce elimdeydi. Bu durum kz için özel kendi kendine gelişen bir olay oldu. Her zaman böyle şeyler olmayacağı aşikar tabi. Sonuçta bu kitler şahsıma gelmiyor takdir edersiniz ki..

valla dilerim bir tane alırlar, sonucta turkiye konsol camiasi cok gelisiyor. eger ellerinde bir developer ps3 olur ve bunun onceden degerlendirmelerini turkce yayınlayabilirlerse, firma acisindan da cok iyi olur. yani biraz para yatıracaksınız ama karsılıgını fazlası ile alacaksınız diye dusunuyorum.

• 1 ay sonra full versiyon herkesin elinde olacak nedir bu telasiniz ..
    2Fast PSN nikin ne seni meshur edecem.
  • Fontu bile degismez vs. bunlar yanlis ... Degismeyecek olsa zaten adamlar bu versiyona GOLD der oyle yollarlardi ... Mesela soyle birsey soyleyeyim , muhtemelen bu versiyonda install secenegi yok ... Ama soylenene gore final versiyonunda opsiyonel olarak install secenegi eklenmis durumda ... Bu sadece bir ornek , bundan baska ufak tefek ayarlamalar , duzeltmeler vs. yapiliyor ...

Ayrica ben bu versiyonun oyunun cikis tarihinden sonra [ 27 Subat ] calisacagini zannetmiyorum , veya en kotu ihtimal multiplayer oynanabilecegini zannetmiyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyn

Fontu bile degismez vs. bunlar yanlis ... Degismeyecek olsa zaten adamlar bu versiyona GOLD der oyle yollarlardi ... Mesela soyle birsey soyleyeyim , muhtemelen bu versiyonda install secenegi yok ... Ama soylenene gore final versiyonunda opsiyonel olarak install secenegi eklenmis durumda ... Bu sadece bir ornek , bundan baska ufak tefek ayarlamalar , duzeltmeler vs. yapiliyor ...

Ayrica ben bu versiyonun oyunun cikis tarihinden sonra [ 27 Subat ] calisacagini zannetmiyorum , veya en kotu ihtimal multiplayer oynanabilecegini zannetmiyorum ...

arkadaşımızın elindeki 25 aralık 2008 mi neymiş cd nin üzerinde öyle yazıyormuş,yeni sayılır yani
  • bende oynamak istiyom. o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Fontu bile degismez vs. bunlar yanlis ... Degismeyecek olsa zaten adamlar bu versiyona GOLD der oyle yollarlardi ... Mesela soyle birsey soyleyeyim , muhtemelen bu versiyonda install secenegi yok ... Ama soylenene gore final versiyonunda opsiyonel olarak install secenegi eklenmis durumda ... Bu sadece bir ornek , bundan baska ufak tefek ayarlamalar , duzeltmeler vs. yapiliyor ...

arkadaşımızın elindeki 25 aralık 2008 mi neymiş cd nin üzerinde öyle yazıyormuş,yeni sayılır yani

Blu-Ray diskin uzerinde 5 Aralik tarihi var ... Oyunun cikis tarihi 25-27 Subat ... Yani arada yaklasik [ hadi diyelim 5 Subat'ta Gold olmasi gerekse ] 2 ay var ... 2 ay icinde hicbirsey eklenmez de diyebilirsiniz ama ben tam aksini iddia ediyorum ...

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Hayır yeni versiyon değil. Bir önceki verdiğimin sayfalardaki ekran görüntüleri nasılsa onada o geldi. Herkese farklı preview gönderecek halleri yok.

• iki üç seri preview code yollamış olabilirler ama
  • Offf,1 ay ne kadar zamanda geçer xD
  • Niye 2fast4u ya verdin ? neyine güvendin de verdin ? biz güvenilir değil miyiz ? Allah Allah..

Killzone için çirkefliği ele almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Niye 2fast4u ya verdin ? neyine güvendin de verdin ? biz güvenilir değil miyiz ? Allah Allah..

İkiside Şişli'de oturuyorlar o yüzden vermiş olabilir mi acaba
  • ekran görüntüsü istiyen arkadaşlarımın ısrarları üzerine bi arkadaşımla konuştum sırf bu ss işi için.güzel bi fotoğraf makinesi var 7mp (kıllzone2 yede bu yakışır).şayet bi aksilik çıkmaz makineyi getirirse bu gece ss göndericem konuya
    şimdide gönderebilirim fakat iphoneyle çektiğim fotoğraflar kıllzone2 nin şanına yakışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Niye 2fast4u ya verdin ? neyine güvendin de verdin ? biz güvenilir değil miyiz ? Allah Allah..

İkiside Şişli'de oturuyorlar o yüzden vermiş olabilir mi acaba

eee nolmuş , Killzone için ben de şişliye giderim

• quote:

ekran görüntüsü istiyen arkadaşlarımın ısrarları üzerine bi arkadaşımla konuştum sırf bu ss işi için.güzel bi fotoğraf makinesi var 7mp (kıllzone2 yede bu yakışır).şayet bi aksilik çıkmaz makineyi getirirse bu gece ss göndericem konuya
    şimdide gönderebilirim fakat iphoneyle çektiğim fotoğraflar kıllzone2 nin şanına yakışmaz

EN BUYUK _2FAST4U_ BASKA BUYUK YOK
    daha buyugu olabilir aslinda
    EN BUYUK SKYWALKERTR BASKA BUYUK YOK
    dahada buyugu olabilir aslinda
    EN BUYUK KILLZONE 2 BASKA BUYUK YOK
    daha daha buyugu olabilir aslinda
    EN BUYUK ANAR BASKA BUYUK YOK!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

ekran görüntüsü istiyen arkadaşlarımın ısrarları üzerine bi arkadaşımla konuştum sırf bu ss işi için.güzel bi fotoğraf makinesi var 7mp (kıllzone2 yede bu yakışır).şayet bi aksilik çıkmaz makineyi getirirse bu gece ss göndericem konuya

kanka inan benimle hiç bi alakası yok aslında.
    @skywalkertr yalçın abi mükemmel bi insan bütün övgüler onundur kendisine minnettarım

• quote:

quote:

EN BUYUK ALLAH BASKA BUYUK YOK!!!

Resmi killzone forumlarındaki Free KZ2 Beta Code adlı başlığa ulaşmak için;

http://www.killzone.com/kz/_ns:YVByb3h5LTF8YzB8ZDB8ZXByb3h5VGFyZ2V0PTE9TDNOalpXVXZZbTloY21RdmJXVnpjMkZuWlQ5aWIyRnlaQzVwWkQwNUpuUm9jbVZoWkM1cFpEMHpOamsyTWc9PT09/forums.psml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Ocak 2009; 21:55:33 >

• quote:

quote:

quote:

kanka inan benimle hiç bi alakası yok aslında.
    @skywalkertr yalçın abi mükemmel bi insan bütün övgüler onundur kendisine minnettarım

ona ve sana tesekkur ederiz tum forum halki olarak
    resimlei isteruz
    @GoldPunch
    aynen
    EN BUYUK ALLAH BASKA BUYUK YOK !!!

• Süper bi gif buldum

• mind-trick
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.