Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi PC'de Oynanabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    43. Güncelleme, Tamriel evleriyle ilgilenenlerin en çok beklediği yeni özelliklerden birini getiriyor. Home Tours ile oyuncular, Tamriel sakinlerinin yaratıcılığını keşfedip hayranlıkla izlemenin keyfini çıkarabilecek. Oyuncular, Home Tours sayesinde ister özenle seçilmiş “Tavsiye Et” listesinden ister serbest biçimli Göz At listesinden tamamı dekore edilmiş ve kişiselleştirilmiş oyuncu evlerini gezebilecek.
     
    “Tavsiye Et” sekmesi hem en yüksek puan almış evleri hem de yeni oluşturulmuş evleri öne çıkarıp göz alıcı tasarımları görüntülemek isteyenlere kolay erişim sağlayacak. Oyuncular aynı zamanda herhangi bir evi favorilerine ekleyerek bu etkileyici tasarımların diledikleri zaman tekrar ziyaret edilmesini kolaylaştırabilecek.
     
    Bu güncelleme aynı zamanda yeni haritalar, düşmanlar, Verse'ler ve Vision'lar ve yeni sınıf eşyası setleri de dahil güncellenmiş ganimetlerle Infinite Archive'a daha fazla derinlik ekliyor. Infinite Archive güncellemelerinin yanı sıra, oyuncuların Tamriel'de geçirdikleri süreyi daha kolay ve daha keyifli kılacak çeşitli oyun deneyimi iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de bulunuyor.
     
    43. Güncelleme hakkında tüm detaylara ulaşmak için buradaki resmi blog yazımızı okuyun. Düzeltmelerin, geliştirmelerin ve eklemelerin tam listesi buradan ulaşılabilecek resmi forumlarımızda bulunabilir.
     
    basın bülteni 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.