Şimdi Ara

PlayStation 5 Konsolu Ne Kadar Sattı? İşte Güncel Satış Sayısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony tarafından piyasaya sürülen PlayStation 5 konsolunun güncel satış sayıları açıklandı. Bu doğrultuda 30 Haziran 2024 itibarıyla üç aylık mali dönem sonuçlarına göre konsol dünya çapında 61,8 milyon adet sattı.

PlayStation 5 konsolu ve oyunları satmaya devam ediyor

'' 

30 Haziran 2024'te sona eren üç aylık dönemde toplam 2,4 milyon PlayStation 5 konsolu satıldı. Bu sayı, bir önceki mali yılın aynı dönemine göre 0,9 milyon adetlik bir düşüşü gösteriyor. Diğer taraftan PlayStation Network hizmetinde 30 Haziran 2024 itibarıyla 116 milyon aylık aktif kullanıcı yer alıyor. Bu sayı, bir önceki mali yılın aynı dönemindeki 108 milyon aktif kullanıcı sayısına göre sekiz milyonluk bir artışı temsil ediyor.

Öte yandan PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyun satışlarına bakacak olursak, Haziran 2024'te sona eren üç aylık dönemde toplam 53,6 milyon adet satıldığını aktarabiliriz. Bu sayı bir önceki mali yılda 56,5 milyondu. Dolayısıyla 2,9 milyonluk bir düşüş söz konusu. Satış sayısı içerisindeki 6 milyonluk kısım birinci taraf oyunlardan oluşuyor.

• çöpboxumu sattim ps5 siparişimi verdim. sonunda oyuna doyacağım :))
  • Konsolda yeterince oyun olmamasına rağmen iyi satmış. PS4 ün zaferinin devamı bu. Lakin PS6 bu kadar satmayabilir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS5 de oynayacak oyun yok birisi arkadaşa söylesin
  • İyi kitlediler ps5 leri millete oyunsuz, yakında ellerindekileri sattırıp birde proları kitlerler bu nesil kapanır
  • çöp ps5 imi sattım nintendo switch aldım. Sonunda oyuna doyuyorum :))
  • Pc sahibiyim kendimi oyunlar pcde daha iyi grafikli daha iyi fps diye avutuyordum gta 6 son nokta oldu gta 6 yı daha iyi grafikle oynasam ne olur çıktığı gibi oynayamazsam.ne yapacam herkes oynarken odaya mı saklanacam o an dedim sat şu çöp pc denen şeyi gta 6 ilk günden gelmiyorsa istese 10 kat iyi grafik olsun sanki ben robotum grafik analiz ediyorum. İlk günden o cihazda oynamak daha önemli gow gta hepsi ilk günden bu cihazda artık ps5 sahibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • misafir dalga geciyor galiba. 2 yildir sony oyunu cikmadi be. ayni oyunlari isitip isitip sunuyorlar. su noktada game pass cloud ile hayatinizin sonuna kadar oyun oynayabilirsiniz, hic bir alete para vermeye gerek yok, tek basina tv ve iyi bir internet yeterli...
  • Konsollar yok olsun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.