Şimdi Ara

Bungie'de Büyük Kayıp: 220 Çalışan İşten Çıkarıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Destiny ve Halo geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Bungie için işler yolunda görünmüyor. Ortaya çıkan habere göre şirket kendi içerisinde küçülmeye gidiyor ve 220 personelini işten çıkarmak durumunda kalıyor. Bu da stüdyo içerisindeki iş gücünün %17'sine tekabül ediyor.
     
    Bungie'de de küçülme başladı
     
    '' 
     
    Bu işten çıkarmalar, yönetici ve kıdemli lider rolleri de dahil olmak üzere Bungie'nin "her seviyesini" etkiler nitelikte. İşten çıkarılan personellere kıdem tazminatı, ikramiye ve sağlık sigortası dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunulacak. Bungie ayrıca Sony Interactive Entertainment ile işbirliğini kuvvetlendirmek için 155 personelini yani yaklaşık olarak iş gücünün %12'sini Sony Interactive Entertainment'a dahil edecek.
     
    Bungie Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Pete Parsons, işten çıkarmaların artan geliştirme maliyetleri ve sektördeki değişimlerden kaynaklandığını aktardı. Bunun yanı sıra kötü ekonomik koşulların da sebepler arasında yer aldığını belirtti.
     
    Öte yandan bilim kurgu fantezi evreninde geçen bir aksiyon oyunu Bungie şirketinden ayrılacak ve PlayStation Studios bünyesinde geliştirilmeye devam edilecek.







  • Bungie'nin işi zor geleceği hiç iyi değil; yeni gelecek Marathon'u deneyenlerin geri dönüşleri de çok kötü idi. Sony böyle manasız bir alıma niye tevessül etti anlamak güç, hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.