Şimdi Ara

Japon Tarzı Korku Oyunu Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Korku oyunlarına bir yenisini daha ekleyecek olan "Niraya of ■■" adında yepyeni bir proje duyuruldu,.HEXADRIVE ekibi tarafından geliştirilen bu yapım 2025 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek.
     
    BitSummit Drift etkinliğinde oyun oynanabilecek
     
    '' 
     
    19-21 Temmuz tarihleri arasında Kyoto'da düzenlenecek BitSummit Drift fuarına katılan kişiler, HEXADRIVE standında oyunu ilk kez deneyimleyebilecek. Bu kapsamda geliştirici ekip ile etkileşime geçebilecek, sorular sorabilecek ve geri bildirimde bulunabilecek.
     
    Modern dünyada yer aldığımız ancak tuhaf ve korkutucu unsurlarla karşı karşıya kaldığımız oyunun yönetmenliğini Yuya Yamaguchi üstleniyor. Yamaguchi daha önce Final Fantasy Type-0 HD, Metal Gear Solid: Social Ops, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, Silent Hill: The Short Message gibi birçok projede çalışmış bir isim olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Korku oyunu içerisinde oyuncular, deneme yanılma yöntemi ile bulmacaları çözmeye çalışıyor, Bulmacaları çözerken canavarlarla karşı karşıya kalıyor ve doğaüstü güçler karşısında hayatta kalmayı başarmak için uğraş veriyor.
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.