Şimdi Ara

Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sevilen ve ikonik bir seri olarak karşımıza çıkan Crash Bandicoot’un en yeni oyunu hakkında üzücü haberler ortaya çıktı. Söylentilere göre serinin yeni oyunu Crash Bandicoot 5, arka planda sessiz sedasız bir şekilde iptal edilerek rafa kaldırıldı.
     
    Crash Bandicoot 5 bir süredir geliştiriliyormuş
     
     
     
    Hem Spyro Reignited Trilogy hem de Crash Bandicoot 4: It's About Time'da Toys for Bob ile çalışan illüstratör ve karakter sanatçısı Nicholas Kole tarafından ortaya çıkan bilgilere göre, yeni proje sebep belirtilmeden iptal edildi. Twitter platformu üzerinden yayınladığı gönderide proje üzerinde 3 yıl çalıştığını ancak artık devam etmediğini aktardı.
     
    Kole yayınladığı gönderide öncelikle Project Dragon hakkında bilgiler verdi. Project Dragon’un yeni bir Spyro oyunu olup olmadığını soran bir kullanıcıya “hayır” yanıtını verdi. Bu projenin farklı bir stüdyo tarafından geliştirildiğini açıkladı. Crash Bandicoot 5 tarafında geçecek olursak Kole, bu projenin iptal edildiğini doğruladı.
     
    Son olarak ortaya çıkan bilgilere göre serinin yeni oyunu Toys for Bob tarafından geliştiriliyordu. Bu ekip, Şubat ayında önemli işten çıkarma durumlarıyla karşı karşıya kaldı. Kısa süre sonra ise bağımsız olma yolunda hızlı bir adım attı.
     
     








  • Bak bu gerçekten üzdü ya
  • Şaşırmadım Oyun sektörü hergeçengün birazdaha boka sarıyor.Yapcal birşey yok eski kaliteli oyunlar hep yok oluyor zaten.4. Oyun okadar güzel okadar eğlenceli bir oyunduki hala ara ara açıp oynarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yayıncıların paragözlüğü böyle güzel oyunların sonunu getiriyor. Geçen remake ine başladım bitirince 4 e geçecektim. Bir de o kadar çalışılmış ortaya bir oyun çıkmıştır birden iptal etmek nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.