Şimdi Ara

Carbonla hala sorunum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NFS Carbonda profil kaydetme sorunum vardı oyun orjinal değildi.2 gün önce orjinal aldım onuda install ettim yine aynı sorunla karşılaştım oyunu başlatınca profil oluşturmanızı istiyor nvgece yazıyorum tamam ı tıkladığım zaman profil kaydedilemedi deniyor çözüm arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nv gece -- 22 Temmuz 2007; 0:14:23 >

• yaw bwn profil kaydederken ilk oyuna başlarken soruyodu bi orda kaydediyodum sora da oyundan çıkarken kaydediyorum... senin oyun başlarken new profil die bisey sormadı mı??
  • soruyor yazıyorum kaydet diyorum profil oluşturulamadı diye hata veriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

yaw bwn profil kaydederken ilk oyuna başlarken soruyodu bi orda kaydediyodum sora da oyundan çıkarken kaydediyorum... senin oyun başlarken new profil die bisey sormadı mı??
  • Evet arkadaşlar 3 gündür yardım bekliyorum HADİİİİİİİİ
  • OYUNU YÜKLEYEMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİİİNN !!! YÜKLEYİNCE HATA WERİYOR OYUNDAN ATIYOR!!!
  • taze yeni crack bul gameburn.com ara..
  • pc de bir sorun varsa direk format at düzelir bence mostwant. de olmuştu formatla hemen çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belkide virüs felan vardır pcde bazen banada böyle şeyler oluyodu genelde virüs buluyodum pcde
  • ya bırak şu müsvetteyi oynamaya bile değmez.
  • bazı yerleri gerçekten saçma mesela ben viper la 469 yapmıştım şimdi yklü olsa şimdide yaparım ama dodge charger işte bu araba için bu oyun oynanır diye düşünüyorum özellikler driftlerini seviyorum oyunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.