Şimdi Ara

Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici Bokeh Game Studio tarafından geliştirilen Slitterhead adlı oyundan çeşitli detaylar sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 8 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
     
    Silent Hill'in yaratıcısı Keiichiro Toyama'dan geliyor
     
     
     
    Çıkış tarihi ve platform haberleri, normal şartlarda Summer Game Fest 2024 etkinliğinde sunulacak olan yeni oynanış fragmanı ile beraber açıklanacaktı. Aynı zamanda bu oynanış içeriğinin detayları şu anda internete düştü. YouTube platformu üzerinde yayınlanan yeni bir video şu anda kaldırılmış olsa da buradan indirebilir ve mevcut oynanış videosuna ulaşabilirsiniz. Ek olarak aşağıdan da izleyebilirsiniz.
     
    Slitterhead adlı proje, Silent Hill'in yaratıcısı Keiichiro Toyama ve stüdyosu Bokeh tarafından oyunseverlere sunulmak isteniyor. Bir yandan korku unsurlarını bünyesinde barındıran, diğer yandan ise aksiyon dolu ortamlara geçiş yapabildiğimiz yapımda tuhaf yaratıkların ve canavarların olduğunu söyleyebiliyoruz.
     
    Editör notu: Summer Game Fest gerçekleştirildi ve aynı fragman yayınlandı. Ayrıca bahsettiğimiz bilgiler onaylandı.
     
     








  • bu ne be
  • Bu japonlar gerçekten yaratıcı insanlar, yeni şeyler, aykırı, alışılmadık şeyler denemekten hiç çekinmiyor, vazgeçmiyorlar.
  • Çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasite diye manga, anime, dizi, film serisi vardı artık her şeyini çıkarttılar. Oyun olarak ismi parasite olmasa da aynı temada. Organizmalar hosttan hosta geçerek mutasyon sağlıyorlar canavara dönüşüyorlar. Bana aşırı parasite esintisi verdi.
  • çok kötü görünüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.