Nvidia yeni teknolojisi ile geniş ekran monitörleri oyun platformu haline getirmeyi amaçlıyor. Özellikle 30" geniş ekran monitörler için hazırlanan bu teknolojinin adı XHD, yani Xtreme High Definition.
XHD ile oyunlarda oldukça temiz ve yüksek görüntü kalitesi alabileceğiz. Oyun keyfini her alanda geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan Nvidia firması XHD ile DirectX 10 kalitesini harmanlayıp oyunculara olabildiğince gerçekçi ve yüksek kaliteli görüntü sunmayı hedefliyor. Ayrıca XHD oyunlarda % 20 daha geniş görmemizi sağlıyor.
Bunun dışında HD standartlarını da yükselten bu teknoloji 1440p desteğide sunuyor. 1440p desteği şimdilik kullanılmasada bu ilerleyen günlerde yaygın olmayacağı anlamına gelmez.
Servise götürmek istemiyorum. Benim tahminim sorun güç adaptörü olmadan ne usb hubların neden cardreaderların çalışmaması. Aşağıda ki klavuzda ayrıntılı yazmamışlar ama kurulum için güç adaptörü şart.
Arkadaslar ben bu LG nin 22'' lik monitorunu cok beyendim..Ama ben bunu notebookuma baglamak icin alicam insAllah, HDMI portunu kullanarak baglamak istiyorum..Monitorun tanitiminda HDCP diye bisi yaziyor, yani bu sey HDMI portu mu demek oluyor acaba ?
Arkadaslar ben bu LG nin 22'' lik monitorunu cok beyendim..Ama ben bunu notebookuma baglamak icin alicam insAllah, HDMI portunu kullanarak baglamak istiyorum..Monitorun tanitiminda HDCP diye bisi yaziyor, yani bu sey HDMI portu mu demek oluyor acaba ?
HDCP, açık adıyla High-Bandwidth Digital Content Protection; film, müzik gibi çoklu ortam içeriğinin aktarımını denetim altına almayı amaçlayan bir dijital şifreleme . eğer yaygınlaşırsa, izlemek istediğimiz filmi hiç izleyememe veya kalitesi düşürülmüş olarak izlemek gibi tehlikelerle karşı karşıyayız; " monitörün ve ekran kartının desteklmesi şart.. lg de hdmı yok adaptörle bağlarsın dvı dan
22'' Wide Screen Resulution 1680*1050 Asus Splendid Technology Trace Free Technology 2ms Refresh Times 300 nits brightness DVI Video Input with HDCP Supported
SÜPER - gözden kaçmış - çoğu yerde değerler yanlış 6 bit değil 8 bit ve HDCP var.. -- FİYATA DİKKAT
ACER AL2416WA 24"
AL2416WA - 24'' Geniş Görüntülenebilir Ekran Alanı 24 geniş", 518x324mm Ekran Teknolojisi Advanced PVA Çözünürlük 1920 X 1200 WUXGA Parlaklık 300 cd/m2 Renk 16.7M renk, RGB 8-bit veri Piksel Sıklığı 0.270mm Ekran Alanı 547x352mm Kontrast Oranı 800:1 Tepki Süresi 6ms (grey to grey) Yatay Frekans 24KHz --80KHz Dikey Frekans 49Hz-75Hz Yatay Görüntüleme Açısı 178° Dikey Görüntüleme Açısı 178° Video Sinyali Analog veya Dual giriş (DVI w/HDCP)