Şimdi Ara

God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Santa Monica Studio tarafından geliştirilen ve Sony tarafından PlayStation konsoluna özel olarak yayınlanan God of War Ragnarok için yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir iddia oyunun yakında PC için duyurulacağını belirtiyor.
     
    Söylentiler ve iddialar Billbil-kun'dan geliyor
     
    '' 
     
    Sızıntı haberlerle ve doğru içeriklerle karşımıza çıkan ve oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Billbil-kun, 2022 yılında PlayStation konsollarına özel olarak çıkışını gerçekleştiren God of War Ragnarok oyununun PC platformuna yakında geleceğini açıkladı. Bu kapsamda duyurunun ise oldukça kısa süre sonra yapılacağını belirtti.
     
    Bildiğiniz üzere serinin bir önceki oyunu ve 2018 yılında çıkış yapan God of War ilk etapta PlayStation konsoluna çıkış yaptı. Daha sonrasında ise PC platformuna geldi. Oyuncular tarafından bir hayli sevilen seri oyunları PC platformuna gelmeye devam ediyor.
     
    God of War'un (2018) PC sürümü şu anda Steam platformu üzerinde 50 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken Epic Games platformunda 449 Türk Lirası'ndan satışta bulunuyor. Oyun genel anlamda çok olumlu eleştirilere sahip olarak bizlere sunuluyor ve oyuncular tarafından iyi eleştiriler alıyor.







  • Tsushima ve Helldivers 2'de PC'den güzel para kazandılar son dönemde. Bundan sonra birkaç tane Playstation'ı Playstation yapan oyun dışında diğer oyunların hepsi ilk günden gelir PC'ye de.
  • Adamlar ilk gün gelmeyeceğini açıkladı zaten. En az 1 yıl exc olacak dediler live serviceler ilk gün gelecek asıl tam tersine erken getirdikleri oyunlar az satıyor istatistikler böyle ghost of tsushima 4 yıl sonra geldi ve iyi sattı hfw erken getirdiler 2 yıl sonra satmadı patladı erken gelenler patladı satışlara bakarsanız ne dediğimi anlarsınız zaten söylentiler de bu yönde muhtemelen bundan sonra hikayeliler 4-5 yıl sonra gelir
  • Yarın state of play etkinliği var. Orada açıklanabilir belki.

  • Gelsinnnn gelsinnnn anında alacam Steam için, çıktığı an açıldığı an sipariş, kaçmazzzzzz, tüm konsol oyunları gelsin zaten, tüm konsollar kapatılsın hahahah, (Nintendo çok zor o zaten ona bişey diyemem, adamlar özel oyunlarını asla vermiyor)
  • staller blade umarım 1 sene sonra gelir
  • Daha çok satmasının zamanla bir ilgisi yok, Tsushima'nın daha çok satması normal zira Horizon'dan daha nitelikli bir oyun hepsi bu.
  • Dostum tsushima şuan sonynin en iyi peak yapan tek oyunculu oyunu god of wardan da mı daha nitelikli de onu da geçti? Basbaya zamanla ilgili. He bu arada hermen açıklama yaptı ilk günden gelmeyecek diye daha yeni bu kadar hızlı yanılan görmemiştim
  • Oyun 19 eylülde çıkıyor ön sipariş açıldı epic ve steamde
  • psn hesabı istiyor arrtık bu olayı savunanlara satsınlar .güvensiz psn hesabını steam bilgilerime giremeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.