Vista için powertoys u olan varmı ? Çöz. düşüremüyorum da :D (Yaftam 30 ağustos günü geldi en üste ekliyorum yaftalanmış halinin fotografını)(Sağ üstü biraz kaydırdım ama yapıştırıcı o kadar güçlü ki kaldı öyle ama pek belli olmuyo biraz düzelttim şu an :D )
Bunu bi karbonla kaplamak lazım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 31 Ağustos 2007; 0:43:30 >
Çıkıntı dediğiniz kısım gördüğünüz gibi malesef bende yok :)) Malesef çünkü pil ömrü olsun isterse 20 cm çıkıntı olsun :D
Ufaltılmış ön izleme resmi
Kardeş ben şeyi dedim ekranın arka tarafında airbrush için bırakılan boşluk onu merak ettim nasıl bişi diye karbonfiber kaplatacam demiştin oranında resmini koyarsan sevinirim
orası normalde değişken kapak deseni olarak geçiyor... oraya ait yapıştırmalar var yada marka kendisi bişiler yapıştırıyor... monsterın orayı boş bırakması ayıp olmuş...
dostum hayırlı olsun güle güle kullan superpi ve 3Dmark06 sonuçlarını bekliyoruz
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. "
Ha anladım teşekkür ederim :)) Nasıl boşaltıcam ben onu ? :D Ya bide bnm 3dmark06 izmirde kaldı bu sitedede 05 linkini görebildim bi 3dmark06 ve superpi linki verebilirseniz indireyim de uygulayayım bari :D
Ya 3dmark06 testlerini biraz geciktirebilirim zira dükkana gitmem gerekiyo indircektim ama 580 mb olduğunu unuttum :D Pazartesi , salı gibi programları almaya çalışacağım.
Birde diger makinaların nvidia konsolunda Powermizer diye bir program var.Bnm konsol xp deki gibi normal olmadıgı için bulamadım onu.İnternetten okuduguma gore 8 serisi kartlar bu programı otomatik ihityaca gore kullanıyormuş.Yinede elimle pildeykenki ekran kartının kullandıgı gücü ayarlıyabileceğim bir program biliyor musunuz ?
1M super pi testi 28s çıktı ; Arkada çalışan programlar , winapm , msn , deamon tools , 2 tane web sayfası (mozilla ) vista side bardan 3 tane bar ki bunlar ram in içini ediyo :D )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 15:55:47 >
Arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz ? Yanında gelen tüm driverları yükledim ancak 1 tane unknown var ve vista puanıma 1 verio.Sebep olarak da grafiklere 1 verdigini gosterio.Eksik olan nedir acaba ?
Not:Nvidia suruculeri yuklu.Yani deilse bile ben bu halde full C&C3 mü oynuyorum ? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 16:28:37 >
Buda cihazın utandığım kısmı :) Carbon kaplayana kadar çıkarmıcam o jelatini :D
Masadan bende yansımışım ya :D
Orda bişey yok tahminimce bir ust model olan FL91 de hdmi çıkışı olarak falan gelebilir.Bende boş orası yani bildigin kapak :D
İnanamıyorum Bu özelliklere ve bu fiyata sahip bir cihazda böyle bir görüntü tek kelimeyle berbat.Sırf bu yüzden başka bir cihaz arayışına gidilebilir.Yazık.Bence Monster üreticileri bu konuya eğilmeliler.Sadece özelikle iş bitmiyor.Saygılar..
Arkadaşım fotoğrafların hepsini çektikten sonra ilk mesajını editleyip oraya koyarsan daha sağlıklı olur bence.. Böyle zaman buldukça resim eklemen güzel durmuyor bir incelemede..
Ayrıca mesajlarını da ardarda atmak yerine hepsini tek bir mesaj altında yazarsan daha güzel durur gibime geliyor.. Bir de bir inceleme yapıyorsak o ürün hakkındaki olumlu olumsuz hertürlü düşüncemizi belirtmemiz gerekir gibi düşünüyorum bence zaman buldukça resimleri çek yorumlarını yaz ve hepsini foruma koymadan önce bitmesini bekle daha sonra hepsini ilk mesajına yerleştir.. Böyle daha güzel olucağına inanıyorum bir de resimlerini bu adrese koyarsan çok daha güzel olur.. http://www.imageshack.us/ Kolay gelsin..
Ayrıca eğer kaplama yapmak istiyorsan bir tabelacı veya reklamcıdan karbon kaplama bulabilirsin ve bu kaplamayı saç kurutma makinesiyle laptopunun arkasına çok rahat uygulayabilirsin.. Bu şekilde bir sonuç çıkarabilirsin..
Evet aslında dediğine bende katılıyorum da imageshack den nası yuklendigini unuttum ve forumunkini kullandım.Oda tek seferde 200 kb a izin verdigi için ayrı ayrı koymak zorunda kaldım yoksa zaman buldukça incelemiyorum.Tek seferde hepsini inceledim bitirdim zaten. :)) Adresi verdigin için teşekkür ederim.
Bu arada snn cihaz gerçekten çok güzel olmuş ilhan bey onların yapma imkanı olmadığını soylerse bende gider yaptırırım bu şekilde :)) Çok teşekkürler.
Düzenlendi . . .
Cihaz hakkındaki genel yorum belli.Touchpad in sol kısmında işlemci var haliyle ısınıyor biraz. Onun tam üst kısmında arkaya bakan fan bu işlemcinin sıcak havasını dışarı atarken o köşeyide ısıtıyor bir miktar. Kasa kalitesine önem verenler için pek uygun bir cihaz değil zira bir asusun kasa kalitesiyle yan yana bile getirelemez.Ama çok şık(Arka kapagı hallettikten sonra) ve emin olun fazlasıyla yeterli.Oyun performansı derseniz nerdeyse her oyunu fullde çekiyorum henuz oblivion u falan denemedim ancak onuda medium-high ayarlarda çekerim herhalde.Nasıl işlem yapıyor derseniz inanılmaz hızlı , masaustu sistemimde 45 dk da açtıgım rar dosyasını 5 dk surmeden açtı , şok oldum.Turbomemory sanırım işe yarıyor zira c&c3 un skirmish yuklenmesi 2.5 sn suruyor :D Vista 64 bit kullanıyorum tekrar soliyim.Hiç bi uyumsuzlugu yok.Çalışmayan program veya oyunların patchleri var zaten bulmak zor değil.Pil ömrü yeterli seviyede.En azından 6 cellik bi pile göre çok yeterli.Sisteme yüklenilmiş halde bile 1 saat 45 dk nın ustunde gidiyor ki pil 4800 amper ufacık bişey.Agustosta 9 celler geliyomuş nasılsa bir problem olmaz o açıdan.Şimdilik bu kadar öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yazabilirim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 19:59:05 >
Evet aslında dediğine bende katılıyorum da imageshack den nası yuklendigini unuttum ve forumunkini kullandım.Oda tek seferde 200 kb a izin verdigi için ayrı ayrı koymak zorunda kaldım yoksa zaman buldukça incelemiyorum.Tek seferde hepsini inceledim bitirdim zaten. :)) Adresi verdigin için teşekkür ederim.
Bu arada snn cihaz gerçekten çok güzel olmuş ilhan bey onların yapma imkanı olmadığını soylerse bende gider yaptırırım bu şekilde :)) Çok teşekkürler.
Düzenlendi . . .
Cihaz hakkındaki genel yorum belli.Touchpad in sol kısmında işlemci var haliyle ısınıyor biraz. Onun tam üst kısmında arkaya bakan fan bu işlemcinin sıcak havasını dışarı atarken o köşeyide ısıtıyor bir miktar. Kasa kalitesine önem verenler için pek uygun bir cihaz değil zira bir asusun kasa kalitesiyle yan yana bile getirelemez.Ama çok şık(Arka kapagı hallettikten sonra) ve emin olun fazlasıyla yeterli.Oyun performansı derseniz nerdeyse her oyunu fullde çekiyorum henuz oblivion u falan denemedim ancak onuda medium-high ayarlarda çekerim herhalde.Nasıl işlem yapıyor derseniz inanılmaz hızlı , masaustu sistemimde 45 dk da açtıgım rar dosyasını 5 dk surmeden açtı , şok oldum.Turbomemory sanırım işe yarıyor zira c&c3 un skirmish yuklenmesi 2.5 sn suruyor :D Vista 64 bit kullanıyorum tekrar soliyim.Hiç bi uyumsuzlugu yok.Çalışmayan program veya oyunların patchleri var zaten bulmak zor değil.Pil ömrü yeterli seviyede.En azından 6 cellik bi pile göre çok yeterli.Sisteme yüklenilmiş halde bile 1 saat 45 dk nın ustunde gidiyor ki pil 4800 amper ufacık bişey.Agustosta 9 celler geliyomuş nasılsa bir problem olmaz o açıdan.Şimdilik bu kadar öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yazabilirim. Teşekkürler.
izlenimlerini paylaştığın için teşekürler Bence de arka kapağı hallettikten sonra kasa olarak idare eder.Özellikler zaten iyi.Bir de bunlara 9 cell pil de takılabiliyor mu?
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
argon arkadaşım bi soru daha sorcam,acaba bide sıcaklık değerlerini görebilirmiyiz,mesela 1-2 saat oyun oynadıktan sonra işlemcinin ekran kartının filan sıcaklıklarını görsek,everest yada hdd temp gibi bi programla deneyebilirsin...
şu linkten indirebilirsin 14 mb filan...(rapid share den)
argon arkadaşım bi soru daha sorcam,acaba bide sıcaklık değerlerini görebilirmiyiz,mesela 1-2 saat oyun oynadıktan sonra işlemcinin ekran kartının filan sıcaklıklarını görsek,everest yada hdd temp gibi bi programla deneyebilirsin...
şu linkten indirebilirsin 14 mb filan...(rapid share den)
Hocam oyun deneyin dediniz deniyorum bende :D 1 saat ghost recon advanced warfighter 1 oynadıktan sonraki sıcaklık değerlerini ekliyorum everest le baktım.Yalnız GPU değerlerine giremiyorum everestle.
9 cell pil takılabiliyo yalnız henüz stoklarda yok bildigim kadarıyla agustos gibi getirmeye çalışıyoruz demişti ilhan bey.Gelince takarız hayırlısıyla :) (90 dolar bu arada :D) Bu arada ghost recon AW I deki grafik ayaları ; 1280*800*60 texture quality medium onun dışında hepsi full.Onada zaten oyun izin vermiyo high yapmama.
Hayırlı olsun Argon,çok tartışmıştık eline ualştığına sevindim bu başlığı sürekli güncellersen ne gibi problemleri var yada +ları bizde öğrenmiş oluruz.Kasa kalitesi içine sindiyse yada performansı bunu örtüyorsa sorun yok bence
Önce hayırlı olsun . Ancak Oem bir notebook a 1699+kdv vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır. En azından sitede şu an için öyle yazıyor. Eğer kasa kalitesi sizin için önemliyse olmaz gibisinden bir yazı var yukarda. 700+kdv lik bir notebook olsa hadi aramayalım kasa kalitesi, iş görsün yeter diyelim. Ama 2.500 ytl para veripde kalite alamıyorsan o zaman biraz düşünmek gerekir. Ha bu özellikler başka notebooklarda yok diyebilirsin. Ama bununkine çok yakın özellikler artık çıkmaya başladı. Acer 5920 mesela...O alet dururken buna bu para verilmez...Tabi şahsi kanaatim bu. Tercih melselesi...
Önce hayırlı olsun . Ancak Oem bir notebook a 1699+kdv vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır. En azından sitede şu an için öyle yazıyor. Eğer kasa kalitesi sizin için önemliyse olmaz gibisinden bir yazı var yukarda. 700+kdv lik bir notebook olsa hadi aramayalım kasa kalitesi, iş görsün yeter diyelim. Ama 2.500 ytl para veripde kalite alamıyorsan o zaman biraz düşünmek gerekir. Ha bu özellikler başka notebooklarda yok diyebilirsin. Ama bununkine çok yakın özellikler artık çıkmaya başladı. Acer 5920 mesela...O alet dururken buna bu para verilmez...Tabi şahsi kanaatim bu. Tercih melselesi...
Ya evet aslında kasa kalitesiz dediğim bnm pruzsuz bir yuzeyi yok farklı bir yapısı var.Yani kişiden kişiye değişebilir.Çok sağlam yanlış anlaşılmasın ama dediğimi anlamak için gidip görmeniz lazım.Şu anlık bir problemim yok canavar gibi çalışıyor.Hiçbiyerinden hiçbir ses gelmiyor.Ses kalitesi inanılmaz seviyede ki bnm ağzım açık kaldı :))Power usb ler çok kullanışlı.Zira usb den şarj olan bir mp3 playerınız falan varsa cihaz kapalıyken şarj edebiliyorsunuz.Bir arkadaşımız sormuştu ; evet bu usb çıkışları aynı zamanda normal olarakda çalışıyor.Tercih meselesine gelince , mesela bnm içime o kadar sindiki ben bunu verip acer alma gibi bi şansım olmasına ragmen dusunmuyorum :)Ne bilim hoşuma gitti :) Bu arada LCD nin centikleri yok farklı bir tasarımla kapanıyor.Ust kısım çok hafifi karga burun gibi ve kasaya 1-2 cm yaklastırınca kendi kapanıyor.Gayet hoş olmuş , durduk yere ole kendiline açılcak bi sistemde değil zaten :)) Teşekkürler :)) Bu arada süper pi 1M msn+winamp açıkken 25 i gördüm. Bilgilerinize .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 16 Temmuz 2007; 14:01:37 >
Arkadaşım katılıyorum bu konuda ve bu piyasadaki birçok bilinçli tüketici de aynen böyle düşünüyor ve düşünmek zorunda da ama burada bu fikrini söyleyince hakaret hatta küfürle karsılasabiliyorsun çünkü monster propagandası yapanlara göre en iyi notebook üreticisi ve kasa kalitesi de hiç önemli degil yada kasa çok kaliteli derler. Dediğin gibi terih meselesi ama ben baya bir saygısızlık gördüm acer önerdigim konularda
Hocam oyun deneyin dediniz deniyorum bende :D 1 saat ghost recon advanced warfighter 1 oynadıktan sonraki sıcaklık değerlerini ekliyorum everest le baktım.Yalnız GPU değerlerine giremiyorum everestle.
9 cell pil takılabiliyo yalnız henüz stoklarda yok bildigim kadarıyla agustos gibi getirmeye çalışıyoruz demişti ilhan bey.Gelince takarız hayırlısıyla :) (90 dolar bu arada :D) Bu arada ghost recon AW I deki grafik ayaları ; 1280*800*60 texture quality medium onun dışında hepsi full.Onada zaten oyun izin vermiyo high yapmama.
biraz fazla gibi sanki,ekran kartı ile hdd nin ki sanki biraz yüksek, bi de makinayı 24 saat açık tutunca nasıl acaba? tabi kullanan sensin argon,sen daha net ifade edabilirsin ısınma durumunu,paylaşırsan sevinirim...
Ya abartmasak , kabul ettim işte hatamı , tamam kabalık ettim , atladım sazan gibi , ayıp ettim , affedin , özür dilerim.50 kere özür diledim yine dilerim.Yinede kusura bakmayın ne diyim.
Bu arada arka kapak konusu halloldu arkadaşlar , tabelacıya gerek kalmad. Fokus bigisayar zaten boyle birşey için temel hazırlamış ilhan beyle konuştum bir adres verdi.Cuma günü kesinleşicek olan bir durum var. www.yafta.net e giriyoruz (FL90 sahipleri) fatura ve cihazın seri nosunu giriyoruz ve adesimize bir adet kapagın arkasındaki oyuga uygun tam boy kaplama hediye geliyor. :))Şimdiden hayırlı olsun sabırsızlıkla bekliyorum.Teşekkürler.