Şimdi Ara

256 DEVRİ KAPANDI 512 SINIRSIZA GEÇİYORUZ KOTA DERDİ BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TK. SONUNDA İNDİRİM YAPTI. DAHA ÖNCE PROTESTO MAİLLERİNİ GÖNDEREN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER. PROTESTO MAİLLERİNİ GÖNDERİRKEN forum.donanımhaberin İNTERNET SAYFASINI LİNK OLARAK TELEKOMA İLETTİK.

BAKTILAR VEYA BAKMADILAR BİLEMİYORUZ. BİZ SESİMİZİ DUYDURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ. SONUNDA BEKLENEN İNDİRİM YAPILDI.

YENİ FİYATLAR
    Şu anda belirtilen

ESKİ FİYATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 2 Ağustos 2007; 14:00:02 >

• Deviantart gibi sitelerde resimlera tam boyutuyla bakarken biraz yavaş ve youtube çok takılıyor. Onun dışında site açılımlarında çok büyük bir farklılık yok. Zaten kotalı yeterli gelmiyorsa sınırsız kullanman makul olur.
  • download yaparken çok farkediyormu?
  • ya zaten en düşük hız 512 olmuycak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

download yaparken çok farkediyormu?

26-28 arası çekiyorum ortalama. Elbette fark ediyor. Yalnız kotalı olunca hiç çekemiyorsun sonuçta. O avantajı var. Ağustosta en düşük hız 1024 olacak yeni bir tarife ile ve 49 ytl olacak fiyatı. Beklentimiz bu. Bu olursa rahat edeceğiz sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 15 Temmuz 2007; 15:01:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

26-28 arası çekiyorum ortalama. Elbette fark ediyor. Yalnız kotalı olunca hiç çekemiyorsun sonuçta. O avantajı var. Ağustosta en düşük hız 1024 olacak yeni bir tarife ile ve 49 ytl olacak fiyatı. Beklentimiz bu. Bu olursa rahat edeceğiz sonunda.

arkadaşım biz eski üyelerde yararlanabilicekmiyiz yoksa yeni üyelik alıp 2 yıl bizi bağlıycaklar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

quote:

quote:

arkadaşım biz eski üyelerde yararlanabilicekmiyiz yoksa yeni üyelik alıp 2 yıl bizi bağlıycaklar mı?

Tarife olacak bunlar. Kampanya değil. Yani yeni eski fark etmeyecek. Hala TK'da tarifeler .

http://forum.donanimhaber.com/m_15370913/tm.htm Burada konuştuk baya. TK'ya giden tarifeleri de gördük.
    Çok ağır bir süreç oldu. Ağustosta büyük ihtimal 1024 49 ytl olacak bu tarifeler onaylanırsa. Hala bekliyoruz .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 mb internet im kaldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 256 sınırsıza geçmeyi düşünüyorum ama bu agustosda değişim olcaksa birazdaha beklim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverdream

Bende 256 sınırsıza geçmeyi düşünüyorum ama bu agustosda değişim olcaksa birazdaha beklim???

Kotalıdan geçeceksen zaten ay sonunda tarife değişikliği yapman daha iyi olur Ay sonuna kadar en azından bir haber çıkar, tarifeler de ağustosta uygulamaya geçer
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: silverdream

Bende 256 sınırsıza geçmeyi düşünüyorum ama bu agustosda değişim olcaksa birazdaha beklim???

Kotalıdan geçeceksen zaten ay sonunda tarife değişikliği yapman daha iyi olur Ay sonuna kadar en azından bir haber çıkar, tarifeler de ağustosta uygulamaya geçer

inşallah olur ya 256 da çok yavaş naparım ben onla :( birazdaha beklim bakalım ay sonunu

• şimdi ay sonunu beklememiz lazım öylmi...

peki şu anda ay ortasındayız. ben sınırsız 256 ya geçersem fatura bana nasıl yansır.

kotam dolmak üzerede
  • quote:

şimdi ay sonunu beklememiz lazım öylmi...

peki şu anda ay ortasındayız. ben sınırsız 256 ya geçersem fatura bana nasıl yansır.

kotam dolmak üzerede

bu ayın ücretinin yarısı : 15 ytl
    256kbps ücretinin yarısı : 25 ytl

gelecek ay toplam 40 ytl ödersiniz.

benim merak ettiğim sınırlı bağlantıların bu ayki ücreti gelecek aya faturalandırılıyor, sınırsızlarınsa o ayki kullanım bedeli ödeniyor. gelecek ay çift fatura ödeme gibi bir durumumuz olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseR -- 15 Temmuz 2007; 18:19:46 >
  • quote:

benim merak ettiğim sınırlı bağlantıların bu ayki ücreti gelecek aya faturalandırılıyor, sınırsızlarınsa o ayki kullanım bedeli ödeniyor. gelecek ay çift fatura ödeme gibi bir durumumuz olabilir mi ?

yarısı olduğuna eminmisin. öyle birşey varsa hemen değiştiririim
  • ben öyle biliyorum, ama dediğim gibi çift fatura ödeyecek miyiz ? yarın gideceğim tarife değiştirmeye bakalım işin aslı astarı orada ortaya çıkar...
  • yarın bilgilendirirsen sevinirim. çok makbule ve burhan geçer.
  • quote:

yarın bilgilendirirsen sevinirim. çok makbule ve burhan geçer.

espri iğrenç inşallah geçmekten başka çarem yok 7.5 a vurduracağız kotayı yoksa
  • Bende geçecemde şu yeni tarife hikayesini bi beklim diom ....
  • öncedende öyle bir söylenti vardı. kaç ay sonra geçti. kota stresine girmektense hemen geçmeyi tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DefuseR

quote:

şimdi ay sonunu beklememiz lazım öylmi...

kotam dolmak üzerede

arkadaşım bu ay sonunda geç yoksa geçtigin tarife ve kullandıgın kadar yani dwonhload yaptıgın kadar ücret yansır söyleyim

• quote:

arkadaşım bu ay sonunda geç yoksa geçtigin tarife ve kullandıgın kadar yani dwonhload yaptıgın kadar ücret yansır söyleyim

bende öyle düşünüyorum ama farklı görüş bildirenler var!!!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.